Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pt fetele care vor centre de activitati pt bbi:
Au in ikea unul super fain cu doar 1 mil. E foarte practic, usor de srans si foarte colorat. Combinat cu clopotei legati de manute si de picioruse face toti banii
Al meu se distreaza de mama focului azi cu el

Cred ca revin cu poze

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Neata mamici!

Mihaelacg, ai PM!

Olishka, superba tu, superba locatia, superbi invitatii, superb bebe-ul, superbe pozele!

Magdy, bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare! Si puiul meu mananca san noaptea cam la 2-3-4 ore cum ii vine lui, dar pentru ca noi mancam mixt, iar ziua accepta din ce in ce mai greu sanul, mai mult cand adoarme, atunci eu ma declar multumita ca mananca chiar si-n creierii noptii. Cred ca-s singura!

Citit si eu majoritatea de la James Clavell. Exceptie " Evadarea" - care cica ar fi continuare a "Vartejului". Placut cam toate cel mai mult Changi si Shogun. Din pacate, ultimele mele lecturi s-au rezumat la Aladin, Cenusareasa,Alba ca Zapada si inca vreo cateva asemanatoare.

Puiul meu deja isi face primul somnic pe ziua de azi, treaz fiind de pe la 7. Sa vad daca tine mai mult de 30 min. sa apuc sa mananc si eu ceva.

mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

netza dragalasele
eu imi mestec tacticos ochii in propria gurita; dupa ce ieri noapte am stat treaza ca a facut mutzu temperatura dupa vaccin, aseara m-a pocnit criza de hemoroizi, drept pentru care am reusit sa ma asez in pat la 3; evident ca mutzu papa tot la 2 ore toata noaptea, ii dadeam sa pape si ma intorceam in sufragerie sa fac ture-ture si sa injur de mama focului; cand am mers in pat la 3, evident ca la 3 jumate mutzu voia papica; nu stiu cum m-am trezit, imi era rau de somn; si dimineatza cum sa nu ma trezesc???? pai era mutzu langa mine in pat ( ca am dezertat, l-am tinut langa mine, cum chitaia ii dadeam tzatza) si se hlizea la mine, era intors pe o parte, cu fata la mine; cand am deschis ochii si am vazut direct gurita aia mare si ranjita am zis ca somn sau nesomn sunt cel mai norocos om din lumea asta, si m-am infipt in el sa-l iubesc si sa-l pupacesc;

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

multumesc miha.
vazut pozici. ghioceii is superbi. toti unu si unu. super "productie".

dyana, inteleg ce spui cand te "bagi" la pupacit bb david. nici eu nu rezist la fatzucile mariei. ce-o mai pupacesc. o zapacesc draga de ea. dar nici ei nu-i place

cred ca n-o sa ne saturam niciodata de bb-ii nostri.
a nascut cumnata mea, si ieri am fost sa vedem nepotica. maria era tare mare in comparatie cu biencuta. desi e tare mica, mi-e asa draga....
vazand-o pe ea, imi dau seama cat a crescut maria mea.
trece timpul destul de rpd.

din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

fetelor, vreau sa vad si eu pozici, si am uitat mail-ul si parola. help.

chato....mama ce zici tu de glanda?
tu stii ca mama m-a facut atenta in seara asta ca am ceva umflat la gat? m-am uitat in oglinda si m-am speriat. ce-o fi?

UIte, citeste aici:

"O varianta de tiroidita cronica cu tireotoxicoza tranzitorie dupa sarcina este denumita tiroidita postpartum si apare la 2-6 luni dupa nastere la 5-6% dintre femeile sanatoase, iar in 25% din cazuri la femeile cu diabet zaharat insulino-dependent. Aceste paciente prezinta de obicei gusa mica si au un istoric familial de boala tiroidiana, de asemeni pot avea depresie postpartum.
In timpul primelor 2-3 luni postpartum pot aparea simptome tranzitorii de tireotoxicoza, cum ar fi oboseala, palpitatiile, labilitatea emotionala si intoleranta la caldura."
http://www.romedic.ro/tiroidita-cronica-cu-tireotoxicoza-tranzitorie

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

chato - da se poate sa vina muntele la mahomed. si noi o sa facem la fel pt botez...cand o sa fie botezul nu se stie. radeam eu ca o sa intre copilul in picioare in ligheanul ala dar se pare ca incet incet se adevereste.
sa stii ca si eu m-am apucat de literatura grea. acum citesc karenina,mai am cateva pagini din primul volum.

25 martie 2009

pai voi poate botezati in grecia, in mare direct... daca tot vine popa unde-l ceri
si ne invitati si pe noi daca e asa, la botez de-asta vrem si noi :)))
spor la citit in continuare! io astept posta de dimi, cu cartile

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

chato, e nasoala treaba. eu am avut si de la mijlocul sarcinii pana spre sfarsit ceva "noduri" in gat, dar ma bucuram dupa ce-am nascut ca nu mai am pb. de aseara de cand mi-a zis mama parca iar mi se pune nodul in gat.

eu dupa nastere n-am facut depresie. la noi in familie a facut tati

Mergi la inceput

neata tufete! M-a capiat dragoana azi noapte cu tezirile ei: la 12, la 3, la 4 juma, la 6, la 7, la 8... de luni o pun sa doarma cu tati si el mi-o va aduce doar daca nu o poate linisti altfel (apa, suzi).

gigelica, am vazut ca aseara te-ai razbunat pe tiramisu iar, in lipsa de tati-piton, sa stii ca efectele nu-s aceleasi

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

ina, asteptam vesti, sper ca totul este bine cu bb ian.

da, sper si eu sa fie totul ok cu ina si BB ian!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

aris, dar eu nu vad poze noi cu bb alexsandros

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Am citit si Invitatia la vals a lui Mihail DrumesInca una la punct ochit.
Cat despre ordinea de citire a cartilor lui Clavell parca era cam asa;
1. Gai-Jin
2. Tai-Pan
3. Nobila Casa
Sper ca asta este ordinea, nu mai tin minte sigur sigur dar stiu ca mi-au placut la nebunie. Nu le puntem lasa din mana. Iar mie mi s-au parut foarte bune tai pan si nobila casa. Oricum daca ti-a placut shogun pe astea le vei adora

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Si eu cred ca nu le voi lasa din mina, ca si pe shogun; pe drumes l-ai mai citit dupa adolescenta? io am cumparat anul trecut cartile lui si mi s-au parut infiorator de dulcegi si puerile... LOL!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput