Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*
Raspunsuri - Pagina 17
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 olga ![]() ![]() si fara nici o exagerare!!!!! ai fost absolut superba. CASA DE PIATRA inca o data, sa fiti tare tare fericiti si sa va traiasca flacaul frumos si cu un botic incredibil de scumpic![]() ![]() ![]() minunea noastra David |
MA alatur celor scrise si spuse...magnific...frumosi..sa dea DD s fiti sanatosi ,fericiti si ce doriti sa vi se implineasca

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 M-a sunat sa il ureze pe Victor si a intrebat si de tine. Te imbratiseaza cu drag. I-am promis ca aprind in numele ei... SimonaMami ne saluta pe toate de la munte. A revenit de la Paris ...si nu a suportat cuptorul din Bucuresti...diferenta de 20 grade prea dificil de trait...si acum e la Moeciu... Va pupaceste pe toate si ii ureaza si ea pe toti sarbatoritii acestei perioade. |
distractie placuta in continuare Simonawww.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Daca tot e vorba de dimensiuni, ieri am fost la controlul de 3 luni, Gaza mea are 6,200 kg, si 66 cm, deja nu mai pot sa-i spun gaza mica trecem la o categorie mai grea, boboloanta lui mamica |
felicitari gazutei mici
pentru mamica din dotarewww.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui shasa Am pus si eu cateva poze de la munte. Sper sa va placa. http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5364402593158592466 |
Vazut,admirat placut
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
mihaelacg spune:
neata fetelor!
shasa, vazut poze. superbe ca de obicei pozele foastre si foarte artistice. sunteti frumosi cu totii.
dodo, votat.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF
lysbeth spune:
Mabebei si eu vreau sa ma intorc la munca pe la sfarsitul lui septembrie... deci cred ca o sa incep diversificarea cat de curand chiar dak acu e alaptat exclusiv bestiocul
Magdy bine ai venit
pisigri din cate am observat astia mici fac scandal o ora jumatate in timpul zilei si dupa reprezentatie dorm 30-40 de minute, deci e ceva normal. Am observat ca dak ma joc cu bestia bine de tot inainte pica lat si nu mai maraie![]()
Vad ca sunt multe fete din Braila
Ne alaturam si noi. Am crescut in Viziru 3 dar am imigrat in bucuresti la 18 ani
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
aris26 spune:
neatza
fi-miu s-a trezit la 5 dimineata si nici ca a mai vrut sa inchida ochii. sunt capie dar imi revin eu. deocamdata trebuie sa distrez piticul ca plictiseala e mare.
25 martie 2009
pisigri spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gigelica20
CHATONELEEEEEEEEEEEEEEEEEE, se lua de la presedintele Sarcotzai??? Pisicoblanoasagri, nu va potoliti mama? Nu va e mila de femeie batrana si bolnava ???Iar umblati cu ??? Sunt singura...sotul mi-e departe...si vine la pastele cailor...![]() CLar, ma apuc de bautura cu voi....Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 ![]() ![]() |
Apoi io ma duc pe cimpii, ca toate ati vazut linku, numai la mine vad o pagina alba si jos imi scrie in fereastra de browser "Gata"
. Oare sa incerc si cu Exploreru..? RevinIf you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Am revenit, dar conform zicalei aleia cu dusul la Paris bou si intors vaca. Adica tot nu mi s-a deschis. O sa ramin sa salivez si sa-mi imaginez (ceea ce poate e mai grav![]()
).
Am terminat si de citit (voi n-aveti somn noaptea, ca pe mine daca ma prinde 23 imi musc nervu' optic deja??), am vazut si poze de la nunta 
.
Citit Clavell ce ziceti voi acolo, mie Shogun mi-a placut cel mai mult si Virtejul cel mai putin - poate si unde am citit Shogun intii.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
mihaelacg spune:
fetelor, help, vreau si eu parole, alea alea, ca am si eu un pic de timp si vreau sa vad poze cu ghioceii.
tot bag eu la parole, dar nic.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Izia, 23 mars 2009
???
???
cu voi....
30 martie 2009