Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*
Raspunsuri - Pagina 14
shasa spune:
ARIS
CHTONEL
va pup fetelor si va multumesc de urari! Si mie mi-a fost dor de voi. Din pacate nu prea am timp sa va recuperez
CHATONEL am vazut ca si tie iti place James Clavell. Eu sunt innebunita dupa cum scrie. Este scriitorul meu preferat alaturi de Wlibur Smith. Ma bucur sa vad ca avem gusturi comune. Ce ai comandat? Ce vei citi acum?
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa ARIS CHTONEL va pup fetelor si va multumesc de urari! Si mie mi-a fost dor de voi. Din pacate nu prea am timp sa va recuperez![]() CHATONEL am vazut ca si tie iti place James Clavell. Eu sunt innebunita dupa cum scrie. Este scriitorul meu preferat alaturi de Wlibur Smith. Ma bucur sa vad ca avem gusturi comune. Ce ai comandat? Ce vei citi acum? Florin Theodor PetruNew Life Is Born |
Shasa, te imbratisez!
Si mie mi-a fost dor de tine.Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Gaza22 spune:
tot n-am reusit sa recuperez tot, ultimul capitol l-am citit pe diagonala si vad ca in seara asta nu mai am timp.
Daca tot e vorba de dimensiuni, ieri am fost la controlul de 3 luni, Gaza mea are 6,200 kg, si 66 cm, deja nu mai pot sa-i spun gaza mica trecem la o categorie mai grea, boboloanta lui mamica
.
pup si ne vedem maine.
Aris astept filmuletul cu baia lui Alex ca sa pot si eu experimenta cu gaza mea.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem doua lunite
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 69 cm? ![]() Dar ce-i dai sa pape? Luana tot pitica a ramas. ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Papa 5 mese de cate 150-180 ml de aptamil + 10-20 ml suc de morcov...deocamdata. Si doarme muuult!

Maine ii dau pentru prima oara mar...sa vedem cum reactioneaza...
Luana e normal sa fie mica, e fetita, e finuta si Victor o iubeste fff mult. Azi i-am arata lui Buni (mama soacra) poze cu iubita lui VIctor si a fost impresionata de ce cocheta si zambareata e. Va transmite multa sanatate si ii place de iubita nepotelului ei unic...
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

aris26 spune:
exact asa am patit si eu. zic uite-l pe David mariner cand hopa...merge in picioare
| citat din mesajul lui Kea Olga, ai fost o mireasa superba! Si rochia foarte frumoasa si parul si buchetul... Si asa sfioasa ca o fecioara! ![]() Si am vazut-o acolo si pe dulcica de Leeloo? Sunt pozele facute de sotul ei? Eu sunt in ceata, fiecare copil mi se parea a fi David, numai ca la un moment dat "un David" mergea tinut de mana ![]() Keutu cheliutu 4 luni |

25 martie 2009
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 69 cm? ![]() Dar ce-i dai sa pape? Luana tot pitica a ramas. ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
hihihihi, sa stii ca raminem si noi la fetite mignone, dragoana a luat o juma de centimetru luna asta de trecu

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Luana e normal sa fie mica, e fetita, e finuta si Victor o iubeste fff mult. Azi i-am arata lui Buni (mama soacra) poze cu iubita lui VIctor si a fost impresionata de ce cocheta si zambareata e. Va transmite multa sanatate si ii place de iubita nepotelului ei unic... |

Multumim!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
novus spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Buna Fetele!Ne primiti si pe noi in randul ghioceilor?Eu sunt Gabriel,nascut pe 5 martie, 2,762kg, 47cm, Apgar 10, prin cezariana la 37,1 saptamani.Acum o las pe mami sa se prezinte. Buna Fetele, ma cheama Magdalena Stoica(prietenii imi spun Magdy), sunt din Galati, sunt casatorita si locuiesc in Belgia.V-am descoperit in sapt 32 de sarcina, cand eram internata in spital, rasfoind internetul in lipsa de ocupatie sau mai bine zis plina de plictiseala, asteptand sa treaca orele si zilele mai repede ca sa-mi pot tine puiul in brate. Cei drept nu am indraznit sa deranjez, am vazut ca sunteti o "familie"unita.Am trait alaturi de voi fiecare nastere a momentului respectiv pana mi-a venit si mie randul.Vreo doua luni jum nu am mai intrat, pt ca nu am mai gasit timpul necesar.Apoi am inceput iar sa va citesc si am plans in hohote la povestea Aylei(si eu am pierdut fata-Theodora-acum 3 ani),am ras la glumele lui Chatonel, am admirat printesa cu ochisori frumosi a lui Novus si progresele micutului Alex inotatorul si lista ar putea continua. Nu ma mai lungesc ci va intreb cevapoate reusiti sa ma ajutati.Pe Gabriel il mai hranesc exclusiv la san. Ce sa fac ca sa-mi doarma noaptea? Ma trezeste la 2-3 ore... la fete vorbareteMagdy, de Gabriel mititel si Theodora ingeras dragalas |

bine ai venit !!!!nu stiu ce sfat sa-ti dau cu trezitul noaptea pt ca deocamdata printesa cu ochi albastri face acelasi lucru
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
mihaelacg spune:
fetelor, vreau sa vad si eu pozici, si am uitat mail-ul si parola. help.
chato....mama ce zici tu de glanda?
tu stii ca mama m-a facut atenta in seara asta ca am ceva umflat la gat? m-am uitat in oglinda si m-am speriat. ce-o fi?
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

"familie"unita.Am trait alaturi de voi fiecare nastere a momentului respectiv pana mi-a venit si mie randul.Vreo doua luni jum nu am mai intrat, pt ca nu am mai gasit timpul necesar.Apoi am inceput iar sa va citesc si am plans in hohote la povestea Aylei(si eu am pierdut fata-Theodora-acum 3 ani),am ras la glumele lui Chatonel, am admirat printesa cu ochisori frumosi a lui Novus si progresele micutului Alex inotatorul si lista ar putea continua. Nu ma mai lungesc ci va intreb cevapoate reusiti sa ma ajutati.Pe Gabriel il mai hranesc exclusiv la san. Ce sa fac ca sa-mi doarma noaptea? Ma trezeste la 2-3 ore...
de Gabriel mititel si Theodora ingeras dragalas