Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ah o stire despre manu chaomi-e dor de mare

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Lucia, multumesc mult si multumesc si Simonei.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gigelica - de ce sa-i schimbi suzeta?e mult mai buna asta pt dormit noaptea...indiferent unde ajunge in timpul somnului nu il poate ranii

25 martie 2009

Ma tzocaie la creieri cu ea...tzoc-tzoc-tzoc...e innebunit de placere...

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Lucia, mama, dar ce bulane aveti, crenvursti nu alta.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Are 69 cm deja...si se mentine in forma...sa o poata lua in brate le Luana, sa fie puternic...

30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

69 cm?
Dar ce-i dai sa pape?
Luana tot pitica a ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Lucia, multumesc mult si multumesc si Simonei.

M-a sunat sa il ureze pe Victor si a intrebat si de tine. Te imbratiseaza cu drag. I-am promis ca aprind in numele ei...

SimonaMami ne saluta pe toate de la munte. A revenit de la Paris ...si nu a suportat cuptorul din Bucuresti...diferenta de 20 grade prea dificil de trait...si acum e la Moeciu...
Va pupaceste pe toate si ii ureaza si ea pe toti sarbatoritii acestei perioade.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

http://picasaweb.google.com/olgagireada/CununiaReligioasa#

Doar de la cununia religioasa. De la petrecere maine pun.

Olga, mamica lui David iepurasul

vazut, studiat, placut pozele sint excelente!
nu mi-am dat seama insa unde este facuta ceremonia si nu stiam ca se poate ca biserica sa vie la "mahomed", daca el nu se duce la ea :) vazut pe chitibus, pe fratiorul preot, pe voi SUPERBI si pe David cumintel Mi s-a parut sau esti foate inalta? Si iara, scuze ca te descos atita, oli, dar ai facut o dozare tiroidiana? mi se pare ca e cam mare glanda si noi, proaspetele mamici sint foarte susceptibile sa dezvoltam hipo sau hipertiroidie (asta e o atentionare generala, pentru toate mamicile de ghiocei! ).
Cred ca v-ati distrat de minune, in orice caz pozele asta redau! Casa de piatra inca o data si sa fiti mereu fericiti! Cit despre "carte", nu cred ca are importanta cind o rasfoiesti, totul e sa o faci

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Olga, ai fost o mireasa superba! Si rochia foarte frumoasa si parul si buchetul... Si asa sfioasa ca o fecioara!

Si am vazut-o acolo si pe dulcica de Leeloo? Sunt pozele facute de sotul ei?

Eu sunt in ceata, fiecare copil mi se parea a fi David, numai ca la un moment dat "un David" mergea tinut de mana

4 luni

Mergi la inceput

Chatonel, tu esti culmea. La atata decolteul tu ai mai sesizat vreo glanda?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
M-a sunat sa il ureze pe Victor si a intrebat si de tine. Te imbratiseaza cu drag. I-am promis ca aprind in numele ei...

SimonaMami ne saluta pe toate de la munte. A revenit de la Paris ...si nu a suportat cuptorul din Bucuresti...diferenta de 20 grade prea dificil de trait...si acum e la Moeciu...
Va pupaceste pe toate si ii ureaza si ea pe toti sarbatoritii acestei perioade.

Pt tine si pt Simona.
Despre ziua de azi ma abtin sa scriu ceva aici (am scris deja la celalalt subiect). Vreau sa-ti spun in special ca nu m-ai suparat niciodata cu nimic, si nu ai spus niciodata nimic neprotrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

seara buna fetelor.
abia am reusit sa citesc din urma.

felicitari ghioceilor
ANA
VICTOR ANDREI
si LENA
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FRUMOSI. MAMICILOR DE GHIOCEI

BUN VENIT LA MAGDY SI SIMPLYANA
referitor la statul intre perne, noi ne abtinem din cauza nucleului care nu-i inc a format, desi maria vrea fix in picioare.daca-i dau manutele, zici ca-i hopa mitica.?(mai stiti jucaria aia?)

noi papam inca tzitzica. de cateva zile, mananca ff putin, are mese de doar 2 minute. i-am facut si o proba de supt si ia cam in jur de 100 ml in 2 min. daca ar papa mai mult, ar fi ceva. mai mult papa in somn.
seara facem baita pe la 22, papam, ne jucam, dupa care o pun in patut.

magdy, ma bucur ca a mai aparut o galateanca. e posibil sa-si regleze singura somnul. noi am inceput sa dormim din ce in ce mai mult nopatea. in jur de 23 adoarme, si se mai foieste pe la 4-5 dim, si-i dau sa suga cateva minute dupa care scoate tzitzi, se intoarce pe-o parte si adoarme.

si eu eram disperata ca adoarme numai cu sanul, insa are momente cand o "arunca" si se intoarce cu spatele la mine si facce nani.

noi avem o pb.
DEGETELUL MARE
am sa-i fac o poza sa vedeti in ce hal suge la deget.
adoarme si cu degetul uneori, insa eu prefer tzitzica sau suzi.
nu vreau sa se invete sa-si suga degetul desi e prea tarziu cred.

gigelica, e super suzi din cauciuc natural . eu i-o dau noaptea,(cand vrea sa-si suga degetul) ca e moale, si daca adoarme cu capul pe ea e moale si nu o doare.

gina2008, eu cand eram gravi, spuneam ca fata mea nu va purta rochite roz. acum is disperata dupa roz, bine, nu orice fel de roz, insa majoritatea hainutelor is roz.

oli, am vazut pozele. totul e la superlativ. ati fost superbi.

din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput