Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

seara buna fetelor.
abia am reusit sa citesc din urma.

felicitari ghioceilor
ANA
VICTOR ANDREI
si LENA
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FRUMOSI. MAMICILOR DE GHIOCEI

BUN VENIT LA MAGDY SI SIMPLYANA

gigelica, e super suzi din cauciuc natural . eu i-o dau noaptea,(cand vrea sa-si suga degetul) ca e moale, si daca adoarme cu capul pe ea e moale si nu o doare.

din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Saru mana de urari!
O sa va povestesc maine cum a fost!!! Cert e ca l-am cucerit cu acest micutz cadou de 4 luni

Ah, sa nu uit: Bun venit in familia noastra, MAGDY.Pupam pe bebe Gabriel.

Nu v-am povestit niciodata ce idee a avut printul meu consort referitoare la numele Pitonului. Pe principiul "Ion Ion Tiriac" el a propus "Gabriel Gabriel Pirlog"...si a ramas Victor pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

chato - da se poate sa vina muntele la mahomed. si noi o sa facem la fel pt botez...cand o sa fie botezul nu se stie. radeam eu ca o sa intre copilul in picioare in ligheanul ala dar se pare ca incet incet se adevereste.
sa stii ca si eu m-am apucat de literatura grea. acum citesc karenina,mai am cateva pagini din primul volum.

ati vazut?alt scandal cu o bona ucigasha....e clar ca stau cu copilul pana merge la facultate in ritmul asta.

ina - totul bine? te ashteptam cu veshti

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

Iar am pierdut un cap si ceva, iar acuma stau si bantui zombie sa recuperez.

LA MULTI ANI ghioceilor zilei si bun venit celor 2 mamici de ghiocei

OLI, ati fost superbi! Mi-a spus Leeloo (ne-am intalnit in parc) ca nunta a fost deosebita, iar acum am si dovada. Sa diti fericit toata viata ca in ziua asta superba

MONI, ce dulce e Luana. LA MULTI ANI cu intarziere si ei. Pt micuta Alma am aprins o lumanare si am trecut acolo cateva ganduri

LUCIA, ce [iton dulce ai tu acolo. M-ati omorat cu suzele alea de la chicco, se pare ca sunt f comode.

In legatura cu dormitul, la fel face si a mea, ziua doarme in parc numai plimbata, daca ma opresc se trezeste. Dupa amiaza face crize de somn, dar doarme f f greu, azi in disperare de cauza am adormit-o leganata pe picioare, pt ca ieri mi-a facut mega crize de oboseala. Numai noaptea doarme ok.

Maine noi plecam la munte, la Rasnov, sper sa fim ok

Pupici la fete

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

noapte bune. v-am pupat. ma duc sa mai citesc si altceva ca deja am inceput sa scriu mailurile oficiale cu tz,sh,k....etc

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

http://picasaweb.google.com/olgagireada/CununiaReligioasa#

Doar de la cununia religioasa. De la petrecere maine pun.

Olga, mamica lui David iepurasul

S U P E R B E !!!!!!!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pisik, multumim!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

sashaBine ai revenit!

Pisik06 saru mana...

Ma duc sa fac nani ca imi pica ochii in gura si mi-e ca ma musc de ei...si cu ce mai vad maine sa imi pup Pitonul???
Noapte buna.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ina, asteptam vesti, sper ca totul este bine cu bb ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

ARIS CHTONEL va pup fetelor si va multumesc de urari! Si mie mi-a fost dor de voi. Din pacate nu prea am timp sa va recuperez

CHATONEL am vazut ca si tie iti place James Clavell. Eu sunt innebunita dupa cum scrie. Este scriitorul meu preferat alaturi de Wlibur Smith. Ma bucur sa vad ca avem gusturi comune. Ce ai comandat? Ce vei citi acum?

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

shasa, am comandat "casa nobila" si "gai-jin", inca nu stiu pe care o voi citi intii... impreuna cu cartile astea am mai comandat una, "invitatie la vals" ii spune scrisa de Rosamond Lehmann si titlul m-a intrigat, fiind acelasi cu cel al romanului lui drumes, asa ca poate incep cu asta.
Tu ai citit toate romanele lui clavell?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fug si eu la naita, noapte buna.

Mergi la inceput