Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

X-ggg, nu ai cerut dr mai multe detalii? Tinem pumnii sa fie totul bine.
Alex, cum spunea si Ionika du-te pana la spital sa intrebi de ea. Poate e in concediu.
Moina, dar tu ce ai facut draga de te-ai trezit la ora 5? Nu ai mai putut sa adormi?

30+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Mi-au placut tare mult pozele cu bebe Lucky al Ralukai..mai ales cea cand statea culcat cu boticul pe labute, pe un prag de usa! dragul de el!

Ma intrebam oare de ce spunea Raluk despre suplimentele cu fier ca ar fi nociove pentru bebe; si eu iau (sorbifer durules, 1/zi) pentru ca Fe meu mai avea un pic si ajungea la limita inferioara;
hai ca intru putin sa ma documentez.

Neatza!

Te pupa Lucky

Nu mai tin minte cu fierul unde am citit ca e toxic pentru sarcina. DAR era vorba doar de cazul in care nivelul de fier este normal! Cand este nevoie de fier, trebuie neaparat adus la nivelurile normale, si pentru bebe si pentru mami (care va avea pierderi mari de sange la nastere).

Si eu am hemoglobina si hematocritul scazute, dar sideremia este normala (54 din intervalul 28-162). Deci nu vad rostul suplimentarii cu fier... Eventual e vorba de alte anemii, de lipsa de acid folic sau lipsa de B12 (asta ultima e mai probabila, pentru ca nu pap carne). Dar voi mai intreba ceva doctori, sa nu stau asa cu anemie.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

pentru IULIKA cu ceva intarziere...LA MULTI ANI!

Felicitari, RALUK pentru vestile bune...tot asa sa fie de bine pana la nastere!

KAWAICHAN, imi pare rau ca doare...ufff! se mai intampla in trim.3. O prietena care a nascut cand avea contractii dureroase lua diazepam. Oricum nu-i de luat dupa ureche..poate mai bine ai intreba doctorul...Relaxeaza-te cat poti si nu te stresa!

X-ggg, daca dr. nu ti-a zis ca e ceva ingrijorator eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji.Mai ales daca bebe creste bine. Nu te ingrijora, stresul si oboseala influenteaza nivelul de lichid. Cat mai mult repaus, buna dispozitie si bea lichide cat mai multe. Apropo, cum stai cu tensiunea?

THEA2231+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

x_ggg eu credeam ca poti redresa situatia daca te hidratezi tu cum trebuie . Cand te-a mai chemat doctorul la el? Nu mai mergi si la altul?

Alex tin pumnii sa mergi repede la eco si sa vii la fel de incantata ca si mine

Revin peste vreo ora, ca trebuie sa fug. Mi-e ciuda ca n-am apucat sa citesc decat o pagina

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

X-ggg, nu ai cerut dr mai multe detalii? Tinem pumnii sa fie totul bine.
Alex, cum spunea si Ionika du-te pana la spital sa intrebi de ea. Poate e in concediu.
Moina, dar tu ce ai facut draga de te-ai trezit la ora 5? Nu ai mai putut sa adormi?

Nu ma duc nicaieri ca sunt plina de spumele marii - pai ieri dimineata cand am sunat-o si mi-a raspuns, EA cu gura ei mi-a spus sa revin la 10 ca nu deranjez si vedem cum stabilim pentru aceeasi zi, ca sa nu mai stau pe hol de pomana - apoi nu mai raspunde si apoi telefonul inchis. Astazi iarasi nu raspunde - nici ca mai sun. Nu ma milogesc de nimeni, am cotizat de fiecare data cand m-am dus, m-am purtat exemplar, nu am stresat pe nimeni, nu am sunat decat atunci cand mi s-a spus sa o fac, deja ma simt la la scoala. Mai mult ca sigur si acum e in sala sau in spital cu treaba, dar atata timp cat mobilul este singura modalitatea acceptata de a da de ea nu pot sa concep sa nu raspunda 2 zile la radn, puteam sa mor.

Imi cer scuze ca va umplu pe voi cu tampeniile mele, dar sunt aproape sigura ca nu ma mai duc la ea, ma simt oribil.

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

neatza fetel
eu va invit la o cacao cu lapte, in loc de cafea, daca mai sunt ca mine care nu beau cafea.
alex, iar incerci sa dai de doctorita ta?
aida, am citit aseara despre masina ta . dar n-am mai putu sa scriu de somn, imi pare tare rau de necaz, mai ales ca se intampla la tine in curte. noi avem masina noua, dar cum stam la bloc si o tinem in parcare...e toata pocnita prin portiere de tampiti care nu stiu sa- si deschida portierele lor si mai nou crred ca a trecut si vreun "prieten" ceva pe langa ea ca are asa o zgarietura ca o cruce, deci n-avea cum sa se faca din greseala si pe orizontala si pe verticala, pana la chitul ala alb sau ce-o fi ala, care se afla sub vopsea .macar noi ne impacam oarecum cu gandul ca e pe spatiu comun si n-avem ce face pana nu avem curtea si garajul nostru, dar uite ca si asa se poate intampla daca e sa se intample.da-o incolo, ca se vopseste. sa nu te necajesti pentru ea.

kawaikan, super linkul cu contractiile, dar eu inca nu-mi dau seama ce-s alea. deci nu prea pot sa-l folosesc, poate ar fi bine sa-l pui pe mailul comun sa poata fi folosit si dupa ce se termina capitolul acesta, de fete ca mine, mai tampitele care nu isi dau seama daca au acum contractii sau, sau care au sarcina mai mica acum.

ma duc sa pap ceva si mai vorbim.

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Raluk, si eu iau fier de vreo 3 luni, e f greu de corectat anemia. Nivelul fierului cred ca e putin la tine, adica e aproape de minim. Mi s-a spus ca la valorile mici ale fe inseamna ca organismul se hraneste din rezerve...Daca e cineva mai documentat, sa ne spuna si noua ce si cum!

kawaichan, multam pt link, folositor intr-adevar!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza!

Am reusit si eu sa recuperez...dar si eu la fel ca Luto nu prea imi pot organiza raspunsurile o sa incerc totusi...

Iulika
, multam pt praji, am vazut ca mi-ai pastrat si mie sa te bucuri de toata cadourile frumoase primite, ca le meriti pe toate si asteptam cu nerabdare poze...

Santorini, ma bucur ca mai auzim de tine, si las ca iesi tu in concediu si iti iei parleala pt perioada de absenta

Felicitari fetelor cu vesti bune de la controale! IUlika, Aida, Monica, Raluk...si daca mai era cineva sa ma scuze ca n-am retinut...

MariaI, Diamar, X_ggg, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa stres, dar fiti optimiste si increzatoare ca totul va fi bine

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

alex si nu te mai stresa pt o idioata suna si tu dupa 10:15 ca eu tot tin pumnii

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Alex, ma gandesc ca e cam tarziu sa-ti schimbi medicul dupa ce pana acum ai fost numai la ea.
Nici eu nu aveam nr de tel al dr dar ultima data i l-am cerut si mi l-a dat si pe cel de acasa. Cand am nascut prima data l-am sunat pe mobil pe la 6 si ceva si nu mi-a raspuns asa ca am sunt pe fix acasa si mi-a raspuns. El oricum venea la serviciu pe la 7-8 dar eu tot l-am sunat.

Mergi la inceput