Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)
Raspunsuri - Pagina 12
kawaichan spune:
X_ggg cum si-a dat el seama ca nu-s fisurate membranele,pt ca teoretic la eco nu se vde din cate stiu eu...o fisura e o fisura,deci greu de observat.Cel mai sigur e sa faci test de secretie la un laborator.Grija mare ca nu e de joaca.
In cazul in care primesti rezultatul si s edovedeste ca esti ok eu ti-a ssugera sa bei ff multa apa,~3l pe zi,mai ales ca e vara si te dezhidratezi usor
Mihaela
34+ cu
baby Joshua
aidaciolac spune:
'neata scumpelor
x_ggg pai si dr nu a dat mai multe detalii? Stiu ca in momentele alea din cauza socului nu prea stii ce sa intrebi , dar poti sa iei legatura cu el sa te lamureasca? Nu stiu daca se vede , dar uite ce scrie la sapt www.desprecopii.com/info.asp?id=sap29" target="_blank">29 si 1400g daca are inseamna ca e grasunel 
si hai incarca sa te calmezi ca sa poti gasi solutii
alex sa stii ca un pumn chiar e inchis 
adimercedes din pacate zicala "bine faci bine gasesti" nu mai e valabila
Serios fetelor imi venea sa plang de nervi , dar avea rost?masina oricum era zgariata si mai ales ca ma pregateam sa merg la puisor ... Cat despre faza cu pumnul in gura , hm , si eu alta data as fi luat foc , dar sa stiti ca eu nu ma mai strofoc sa inteleg de ce se bat unii , pur si simplu sa ma lase in pace. Mai si daca ii vedeti , un tip dragutzel si frumos si scumput imbracat ... No coment.
Sa ma fi bagat intre ei sa ce?Sa le rezolv eu problemele dupa ce ea a acceptat ani in sir bataia? Pai eu una de la prima palma m-as fi facut nevazuta din peisaj ...
Eeeei dar sa ii ia ... avem noi aici alte probleme ![]()
... o zi usoara sa aveti 
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
kawaichan spune:
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco ! Raluk,Diana_n,Iulika

..si cine a mai fost? Scuzati,dar mai am juma de capitol de recuperat
Alex25 tin pumnii !!
Mihaela
34+ cu
baby Joshua
ramsan spune:
Neatza fetele!!
O cafeluta sigur ar mai merge in timp ce savurez ce ati mai scris voi de ieri pana astazi.
Kawaichan ups.... nu stiu ce sa-ti spun, dar ar fi bine sa stai cumintica si sa respiri cat poti pe fiecare contractie. Daca ai magneziu pe langa ia te rog o tableta, doua pentru ca iti va relaxa musculatura.
Poate nu ne da barza asta tarcoale din nou... oare ce o fi avand cu Tara Soarelui Rasare?? huh?
X_ggg ai fost in Iasi la control, nu? Poti incerca sa bei mai multe lichide, pentru ca chiar (scuzati cacofonia) daca lichidul e in cantitate mica, el trebuie sa fie cat mai purificat pentru bebitza.
Si eu transpir foarte mult si mi se uda chiloteii pe margini de schimb cate 2-3 perechi pe zi, deci se pare ca e destul de frecventa problema la noi. Si eu mai am pitici pe creier si ma gandesc sa nu cumva sa am si eu membrane fisurate... dar banuiesc ca ar trebui sa picure mereu cate ceva acola, sa fie umezeala maxima, si la o contractie ceva sa curga mai mult, gandesc eu in mod logic 
si revin dupa lectura
Ramona
Tudor Gruia 30+ 
AMR 10 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
kawaichan spune:
Aida imi pare rau sa aud de masina,stiu cat e de frustrant.Si eu ma oftic rau de tot la faze din astea..acum doua dati cand am fost la control am parcat pe marginea strazii,erau niste locuri mai inghesuite in care aveai voie sa parchezi max 60',ce rau mi-a parut dupa aia ca am lasat-o acolo...a dat unul cu spatele si ne-a indoit number plate-ul...ce nervi mi-am facut,evident ca noi nu eram acolo si doar nu era fraier sa-si lase nr de telefon pe parbrizul meu
Ah,iar la faza cu pumnul in gura...no comment !!![]()
Mihaela
34+ cu
baby Joshua
kawaichan spune:
Ramsam mersi mult,mi-am mai revenit putin,erau tare haotice-la 6-2-10-15 min...Magneziu nu am dar cum ma ia mai tare cum ma bag in pat...altceva nu stiu ce sa fac,iar daca ma ia prea tae ma duc de urgenta la spital.
Mihaela
34+ cu
baby Joshua
alex25 spune:
Normal ca nu raspunde la telefon, nici ca mai sun, imi bag picioarele, nu mi s-a mai intamplat pana acum si merg de 8 luni la ea.

Imi fac si sperante de pomana ca o vad pe bbelusa.
----------------------------------------------
Alexandra
31+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aidaciolac spune:
haideti sa va zic din experienta cum e cu membrana fisurata , pt ca la Emma mie nu mi s-a rupt apa ci s-au fisurat membranele.
Deci cu o zi inainte sa merg la spital tot simteam cum cate o picatura o ia la vale. Eu in prima faza am zis ca de la transpiratie ca era f cald sau ca nu ma mai tine vezica
asa ca am fost la iarba si gratar
unde am intrat cu piciorele in Timis si toata lumea se uita ciudat la mine ce burtoi mare am ...
Am ajuns acasa si picatura o lua la vale in momentul in care ma sculam sa merg la wc. Trebuie sa precizez ca in saptamana aia nu mai purtam chiloti ca nu ii mai suportam , acum nu mai port chiloti in casa de demult ... si asa pot sa fac diferenta dintre transpiratie (pentru ca si eu transpir abundent) si fisurarea membranelor.
Am zis sa mai asteptam sa vedem ce se intampla si cum nu se intampla nimic am zis ca mai dorm o noapte acasa .
Dimineata iar nici o durere doar picatura care a curs cand m-am dat jos din pat sa merg la wc , patul nu era ud , nici camasa de noapte ... asa ca am zis la soata ca trebuie sa mergem pana la spital sa vedem care e treaba ... si cand m-a vazut dr care era deja chemat jos la primire a inceput sa rada
si a zis ca azi nasc.
So cam asta cu fisuratul membranelor
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kawaichan Ramsam mersi mult,mi-am mai revenit putin,erau tare haotice-la 6-2-10-15 min...Magneziu nu am dar cum ma ia mai tare cum ma bag in pat...altceva nu stiu ce sa fac,iar daca ma ia prea tae ma duc de urgenta la spital. |
tocmai am citit despre contractiile false tot pe acolo la indexul saptamanii ... stai linistita

Aida ... 32+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
ionika spune:
X_ggg, la ce dr ai fost in Iasi? Eu sper ca, daca era ceva in neregula, te interna. Cred ca trebuie sa fii atenta la miscarile bb, daca ti se pare ceva schimbat sa mergi neaparat la spital...Cate batai pe minut avea inimioara? Se spune ca nu tb sa scada sub 120, ca ar fi suferinta fetala. Probabil erau bune, de nu s-a impacientat dr. Stai linistita, are Doamne Doamne grija de noi!
Alex incearca sa nu te mai stresezi, suna si la spital si intreaba de ea.
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 30+