Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)
Raspunsuri - Pagina 11
adimercedes spune:
Raluk, felicitari pt vestile bune de la eco!!!
Aida, imi pare rau pt masina ta. Mi-am luat-o si eu din plin cand am vrut sa ajut. Asa ca (sper ca) m-am lecuit de-acuma! Mortale bancurile pe care le pui. Eu le apreciez si rad de una simgura pe aici. Dar aia cu cafeaua la criza e beton!!!
Iulika, am primit sacosa. Yummy
...
Camy, multumesc pt detalii. Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa iti tii puiutul cu bine in brate!!!
Diana, inca o data felicitari pt casa si sa o stapaniti sanatosi si voiosi! Dar nu a fost "listed" de vreo agentie? Ca noi asa am facut cu parintii. Le-am trimis link cu pozele postate de agentia prin care se vindea
.
Nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
monica_dicut spune:
Poftiti va rog la 

proaspata.
Eu sunt treaza de la 5 jumate 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
tulibu spune:
neatza!
merci Monica pt
. chiar simteam nevoia.
aseara am taiat-o la culcare devreme ca mi-a fost atat de rau, am avut stari nasole de greata, mai mai sa dau la boboci. /
Muream de oftica pt ca pana acum nu am avut deloc stari d-astea.
voi ce program aveti azi?
Ioana
27+ 

bebe
Dana15 spune:
Multumesc de cafeluta monica!
Buna sa va fie toata ziua!
Monica dar tu de ce te-ai trezit asa devreme?! a avut atomix spectacol?![]()
Mi-au placut tare mult pozele cu bebe Lucky al Ralukai
..mai ales cea cand statea culcat cu boticul pe labute, pe un prag de usa! dragul de el!
Aida ciudata faza cu masina..ca sa nu zic penibila, pe terenul tau sa ti-o zgarie; vorba Dianei, sper ca nu platiti voi reparatiile!
Ma intrebam oare de ce spunea Raluk despre suplimentele cu fier ca ar fi nociove pentru bebe; si eu iau (sorbifer durules, 1/zi) pentru ca Fe meu mai avea un pic si ajungea la limita inferioara;
hai ca intru putin sa ma documentez.
Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
x_ggg spune:
Neata!
Am fost ieri la eco...in principiu e ok, bebele are 1,4 kg, ne-a aratat putza in 3d, dar fatza nu a vrut pur si simplu, ne-a trimis sa ne mai plimbam, dar nu a vrut si pace...tot cu mainile la fata..
In schimb,exista si o pb...
...lichid amniotic in cantitate redusa..indicele amniotic este 7, normalul finnd intre 5-25...dr de la eco a zis ca e la limita inferioara si nu se poate face nimic sa creasca.. normal, cum am ajuns acasa, am tot citit si m-am ingrozit...intarzieri in dezvoltare, nastere prematura etc

Nu stiu ce sa mai fac...mi-e frica ca mi s-au fisurat membranele, pt ca v-am zis ca eu am o secretie destul de abundenta...nu pot sa imi dau seama, am impresia ca transpir f mult la fofoloanca...uneori sunt pur si simplu uda in chiloti pana la pantaloni, asta la caldura f mare sau efort...am citit de un asa zis test sa vezi dc curge lichid amniotic...logic ca a ramas uscat chilotul...dr a zis ca s-ar fi vazut la eco dc erau fisurate...
Va rog, ajutati-me, ce sa fac sa creasca cantitatea de lichid...bebele e prea mic sa supravietuiasca de pe acum afara...
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
29+ cu
- Rares Stefan
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
Dana15 spune:
uff, x-ggg, imi pare rau ca esti ingrijorata!
nu stiu ce sa zic referiror la problema ta...in conditiile in care medicul a spus deja ca nu se poate face nimic pt a creste canitatea de lichid amniotic si ca membranele nu sunt fisurate..
el este medicul cu care urmeaza sa nasti? ma gandesc ca daca considera ca este o problema, te-a mai chemat la control..
o imbratisare!
Thank God I'm a woman!
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Techila, asa sfaturi pentru cresterea unui puioc sa tot primeasca lumea!
Se vede ca esti nebuna ca si mine!
Raluk, normal ca nu am rezolvat ieri nimic cu dr, sincer dupa ora 14 cand inca avea tel inchis nici nu am mai sunat.
Ma bucur ca tu ai venit cu asa vesti bune de la eco!
Aida, mare ghiniom mama pe capul tau, eu sunt absolut isterica cand vine vorba de masina mea, cred ca muream cu ala de gat, mai ales ca o si pocnise pe nevasta-sa lucru care m-ar fi infierbantat foarte tare!

Te sfatuiesc sa nu te lasi si sa ti-o vopseasca profesional, ca alfel o sa se matuiasca si o sa ai niste dungi de tata frumusetea, sa nu te lasi, te rog!
X_ggg, eu zic sa nu te agiti foate tare, mai ales daca dr a spus ca nu ai ce face....eu as mai cere o alta parere, ca sa fiu sigura.
Peste 15 minute o sun iar pe dr sa vad daca ma poate primi, sincer mi-e groaza!

Sa imi tineti pumnii.![]()
----------------------------------------------
Alexandra
31+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Andrecluj spune:
Buna dimineata, etele, sa aveti parte de o zi fara probleme.x_ggg, desi sarcina mea este mult mai mica decat a ta, sa stii ca am fost la 2 medici cu aceeasi problema. Si chilotii mei sunt uzi uzi si mor de teama ca se rupe apa devreme. Amandoi mi-au spus ca nu e lichid amniotic, pentru ca s-ar vedea la ecograf. Dar exista teste la laboratoare prin care ei pot spune daca e secretie sau nu. Daca si medicul tau a spus ca s-ar vedea membranele fisurate, asa este. Si ma gandec ca dac situatia era grava te interna sau te punea la repaos in pat. Curaj!
21 +
Chiara Ada
Dana15 spune:
Tinem pumnisorii Alex! ![]()

Thank God I'm a woman!
kawaichan spune:
Neata,
Io am inceput ziua bine,am contractii dureroase
Pt fetele interesate pun aici un link cu un contraction timer,pt mine e mana cereasca,ma ajuta si la numarat miscarile lui bebe si la cronometrat contractiile.Ulterior le puteti printa,ca sa aveti o evidenta clara.Mai mult ca sigur ca ne va folosi la toate in saptamanile ce urmeaza...so
http://contractionmaster.com/
Pt numarat miscarile lui bebe apasati doar pe start si apoi imediat pe stop,va va aparea lista si frecventa durata n-are importanta.
Scuzati incoerenta,sper ca ati inteles ceva
Mihaela
34+ cu
baby Joshua