Copii din 1995 - 1998 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

mQQm, e o iubire Pepitzelul,o minune Si are la paaar.
Privirea expresiva .Denisa seamana clar cu tata, pepitul ne pronuntam mai incolo. Bine faci ca-l tii tot timpul in wrap, de-ar fi s-o iau de la capat si eu la fel as face.Cred ca nu mai apuci sa faci mare lucru in rest,dar ce mai conteaza, bucura-te de momentele astea din plin .Le meriti.
Pupici micului strumph.
Vacanta placuta Denisei, cam ciudata chestia cu fara contact cu parintii, dar poate-mi scapa mie ceva .

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Ashaaa, daca tot trag chiulul de la trebi am reusit sa citesc restantele din cap trecut. Deci, am tras o tura prin Croatia=ca loomea ,fiordurile m-au lasat fara cuvinte, am reusit sa vad doar o parte din pozele Ancai. Mai dar ce-au mai crescut puii de Sanca .Elliot parca s-a facut si mai frumusel
Am vazut si doua perechi de ochi superbi:bun venit Tomecica!

Pauza s-a terminat- capul la fund .Hai ca nu mai am mult de recuperat.

Nu mai stiu cine ma intreba ?
www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF92aWV3X3NpemU9MTAmJmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzE2Mzc3NCZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTUmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmYlMjRzJTNkcGVyZGVsZSZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3JlZnZpZXc9c2VhcmNo//m-163774/index.html" target="_blank">Asteasunt draperiile si perdelele pe care le astept
varianta tera-bordeaux -pe sageata in jos la culoare/ click pe galerie foto-poza 3

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Deci eu mai pot sa spun doar atat : W O W....!!!!!Am vazut un pui mic si scump de Mqqm...si io-te ziua mea inseninata!Multumesc frumos de link!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

mQQm, ce mandrete de flacau! E tare dulce si mic, mic! E simpatic foarte in bratele Dedelinei, dar si atunci cand doarme pe taticul lui (in costum rosu)! Si e haios in poza cu papusa mare cat el! sau cu jucarelele langa el! Cred ca va distrati din plin! Si intradevar, e bine ca a venit in vacanta!

Ana68, ce nervi tari trebuie s-aveti! Multumesc frumos de urari!

Flower, foarte frumoase perdelele! Cred c-abia astepti sa le montezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Huh, in sfarsit ajung sa scriu si la voi....

agho, m-ai distrat tare de tot cu Andrei...sa-l pedepsesti sa nu manance . Macar s-a invatat minte? Super ca Anei ii place sa "bibileasca" la lucruri marunte....

Mara, wow! Ce perdea superba! Decorare faina in continuare. Io am zis ca vreau poze si vreau mai departe, dar cu apartamentul redecorat.

mQQm ce pepitzel brunetzel si frumusel am vazut.... Iar Denisa e o frumoasa! sa va traiasca toti 3 si sa va bucurati pana la adanci batraneti de ei .

Ana-Maria...ce nasoale momente, te cred ca iti vine sa pleci! Lasa ca trec, vine Toyo inapoi si va reluati we-urile de calatori prin tara si mai uitati de ele.... Ce face Alex? Nu s-a plictisit acasa?

si mai trec!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ei fete....azi a fost una calda,alta rece....si atat.

Miha,Alex inca bantuie maidanul cu prietenii lui de cartier...nu prea il vad sa se plictiseasca.....cand nu are ce face,l-am vazut lucrand la mate,recapituleaza materia de a VI-a....sau uneori se joaca pe PSP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Oliver va multumeste de aprecieri! Si eu ma umflu in pene gratuit!

flower, aici nu le da voie cu celular nici in excursiile cu scoala, asa e policy, cred ca sa se poata ocupa ei daca sunt probleme, nu sa afle de la parinti de ele. Ghicesc si io...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, am uitat sa va spun ieri ce-am patit dupa-aceea cu And. M-am dus acasa, doar ne-am salutat si in rest l-am ignorat complet. Sotul deja plecase de-acasa, asa c-am mancat singura, nu l-am invitat cum faceam de obicei.
Pe la ora 19 a venit in sufragerie, la Tv, m-am indurat sa-i vorbesc si i-am spus sa se duca sa manance ca e seara (pana seara ii interzisesem). A venit si sotul si And i-a zis lui sa-i puna mana pe frunte ca i se pare ca are temperatura (marita, evident). Noi am concluzionat ca n-ar avea, dar ca poate se simte rau din cauza ca nu mancase. S-a dus sa manance si m-am indurat sa ma duc sa vad ce-o sa manance si era total pe dinafara. I-am pus sa manance bine.
Mai tarziu, fiindca tot zicea ca are temp., i-am pus termometrul. Avea 37,5 grade Celsius...apoi a crescut pana spre 38 si m-am uitat in gatul lui. Concluzie: gat rosu! Uff! Uff! Probabil de la aerul cond. din masina, cand ne-am intors duminica sau de-acasa, c-am mai deschis AC-ul sa ne racorim. Iar dumnealui a recunoscut si ca totusi a baut lapte rece din frigider, dupa ce-l certasem eu ca n-a mancat.
Si uite cum din pedeapsa, am inceput sa-l doftoricim si sa-l mangaiem, manca-l-ar mama! Iti dai seama ca-mi parea rau ca l-am ignorat cand am venit acasa, ca poate luam masuri mai din timp ca pe la ora 23, cine se ducea dupa medicamente la farmacie? Sotul. Si cine se trezea pe la 5, sa-i dea pastila la 6 ore? Eu .Acum se simte bine. Dar pedeapsa cu calc. nu i-am anulat-o.

Ana68, e f bn ca Alex iese zilnic afara. Astia mari, ai nostri, nu stiu ce-au patit. Ieri a zis ca iese afara cu baietii si pana la urma au aterizat tot la un prieten acasa, la vorba lunga si probabil si la calc.

mQQm, cred si eu ca-ti creste inima, doar ai si cu ce si ce sa mai spun, esti de apreciat cu-atata rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Am tot si acum va iau pe rand
mQQm multumesc pentru urari si link , wow ce scumpete de baietel, sa va aduca numai bucurie si Dedelina-i mare si draguta, pe mr P nu l-am vazut pe-acolo sau n-am fost eu prea atenta, iar pe Rex(banui ca asa-l cheama) l-as lua eu, e tare simpatic, a si sa nu uit, vacanta placuta si distractie maxima Dedelinei
Mara, super perdelele
Agho, sanatate lui Andrei, asa se intampla de la rosu-n gat, se lasa cu febra mare ..... de-asta la ai mei le-am dat apa rece ca ghiata, de cand erau foarte mici , sa se obisnuiasca si sa nu aibe probleme de genul asta
Ana, rabdare si tutun, traim in romanica, sper c-ati rezolvat cu ochelarii si cu Toyo
Mihaela, grozav ca Diana are asa multe prietene. Succes la scoala si note mari, acum sunteti trei scolarite
Dana, condoleante.
Vic, wow primavara, superb tre' sa fie la voi. Succes copiilor la scoala si numai bine.
Andra, Tomecica

si Foto

Mihaela(25.04.1962) de Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

Mergi la inceput

Acum ca m-am pus la curent cu cele petrecute "in lipsa"
Miha, pup scolaritza boboaca, mult succes si adaptare cat mai lina .
De asemeni succes si Dianei in noul colectiv
Mey, tu si Anca m-ati amuzat teribil cu pisicile la pascut .Sigur nu era vorba de vaci ?

Miha ,tare ma bucur ca a rasarit soarele si pe strada ta .Cat despre bani da-i incolo ca nu-s niciodata de ajuns, sa fie sanatate si intelegere, ca restul decurgSuper program au copiii peste vara, am vazut la TV studenti la arhitectura si voluntari la situri arheologice-sapand, dand cu pensula...

Anca , vad ca ai avut ceva de furca cu constructorii, am avut si eu placerea de-a pune pe liber vreo 3, mai neplacut a fost cand a trebuit sa le gasesc inlocuitori instant.

mQQm, pai cum gratuit? Aha, faci pe modesta...

Vic, musai sa ne pui niste poze cu florile de primavara. Daniel s-o tina tot asa cu rezultatele si cu munca sustinuta.

Agho
, vezi cum ii? Cand vrem s-o facem pe mamele autoritare ...bang!
Oricum, trebuie scosi din starea de letargie si vegetatie . Eu una prefer sa-l vad afara ca bate mingea (in ochii mei)decat in casa la comp/tv. Cand vor incepe scoala or sa vrea sa mai iasa si nu le va mai permite timpul.Acuma ,stiu cum ii si cu socializarea ,gasti, preferinte....

Miha, o sa descarc si poze, dar nu stiu ce sa fac mai intai. Aseara a montat barbatul casei galeria la TB in camera , eu cu indicatiile , mai avam de montat niste pervazuri si lambriuri in holul de la intrare, de comandat alt cuier pt hol ...
Intre timp m-am impotmolit cu niste huse pt canapele care tare mult imi placeau ,numai ca erau din catalogul trecut si nu stiu cum sa fac sa intru totusi in posesia lor .Astia (Quelle)nu accepta decat comanda pe site, am incercat la tf dar n-am cu cine sa ma intel pe-acolo

Ana , astazi sper sa ai doar calde

Andra, tin pumnii sa se indrepte lucrurile si sa fii din nou asa cum te stim .Ca n-o fi dreaq atat de negru sa ne razbeasca pe noi Pup grupa mica . Rugbistul s-a intors, ori tot in cantonament ?

Dana, gata parchetul? E laminat/stratificat ori clasic ?Cu peretii ce-ati facut? Ati dat glet din nou?

gashca de mamici

Mergi la inceput