Copii din 1995 - 1998 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

La multi ani, Ana-Maria si Marius, Mara si Mares, Maria de Andra si tuturor celor ce poarta numele de Marin, Maria si altele asemenea

si Foto

Mihaela(25.04.1962) de Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Fetelor, saru'mana de urari si pt cele recente si pt cele de ziua mea la care nu am reusit sa raspund.

Dana draga, condoleante.
Te inteleg perfect eu tocmai iesind recent din santier, ma uitam zilele astea pe niste poze facute de TB si nu-mi venea sa cred ce a fost in casa la mine .Noi parchetul doar l-am raschetat in 3 camere, arata destul de bine, iar acum arata ca nou cu 3 straturi de lac .Partea tare a fost la scos tocul usilor pe care le-am schimbat-6 la numar , aratau peretii ca dupa bombardament plus cei doi pereti pe care i-am daramat ...in living si in bucatarie .Destul de greu mi-a fost sa ma hotarasc la culorile camerelor, dar si placut .Acu ne-au mai ramas chestiile usoare, schimbat baterii in bai, montat galeriile pt perdele, asteptat cu nerabdare draperiile si perdelele comandate la Quelle ,montat aplice.......
Noi de demontat am demontat dormitorul, felie cu felie, sifonierul cel putin si patul .

Petrecerea lui Tibi a fost SOOPER@@, asta ca sa citez din discutiile lor de pe mess de dupa .Intr-adevar s-au simtit minunat, doar tantarii ce-au reusit sa sparga gashca pe la 21.30.Nu-i mai puteam urni de pe teren.Au mancat s-au distrat , al meu sot a jucat si el cot la cot cu pustimea fiind in numar inegal pana la un momentdat. A primit o gramada de cadouri, nu trebuie sa-i mai cumpar tricouri vreo 2 ani.De la noi a primit heeley si casca de protectie pt bicicleta cea noua .Astazi programasem o iesire in aer liber cu gratar sa ne sarbatorim in familie, dar si cu niste prieteni apropiati. Momentan e cam inorat dar sper sa iasa soarele.

Miha , La multi ani! pt Mihai cu scuzele de rigoare pt intarziere .Sa fie sanatos si sa-si implineasca visele !

LA MULTI ANI ! tuturor sarbatoritilor de azi . Sa va distrati pe cinste alaturi de cei dragi !

Inca n-am reusit sa citesc din urma dar sper sa recuperez...

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mara,multzumesc!

La multzi ani tuturor celor ce poarta numele sfintei de astazi!S fitzi sanatosi si voiosi si la punga grosi!

Noi astazi demaram actziunea "parchetul"!

Weekend minunat!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

La multi ani Mariilor, Marienelor, Marienilor, tuturor celor care si-au aniversat onomastica pe 15 august.
La multi ani copiilor si mamicilor care si-au aniversat zilele de nastere in ultimele 2 luni: Cosmin de prettysunshine, Ana de Katy, Andrei de MikiMihaiescu, Mihai de MHLDVRC, Tiberiu de flower power, Mirela_68 si Mara. Va doresc multa sanatate si numai bucurii.

Mqqm, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii.

N-am mai apucat sa citesc decat pe sarite, cand si cand, de scris nici atat.
Daniel a trecut cu bine (se putea si mai bine) de primele lui examene. A trecut si vacanta de la mijlocul anului scolar, a fost si in tabara de 3 zile cu colegii de an. A avut de facut o prezentare despre un drog - cum arata, din ce se face, ce efecte are. El a facut o prezentare frumoasa si informativa despre canabis. Din pacate, weekendul asta a refacut-o, caci a luat un virus de la scoala si a pierdut o parte din fisierele salvate pe memory stick si pe calculatorul de la scoala. A mai avut si de scris o scrisoare, ca din partea unui health professional care da sfaturi unui cuplu de adolescenti pe tema contraceptiei si prevenirii STI. Desi a fost apreciata ca excelenta ca limbaj si complexitate, tot i-au scapat mici detalii, asa ca aluat 9. La mate a luat un 9 la un test, deci in general merge bine.

Noi inaintam ca melcul cu baia noua. Acting-ul meu ca team leader s-a prelungit cu inca vreo 2 luni momentan si ramane de vazut ce va mai urma. Grupul cu prescolarii cu autism imi ocupa cam 2 zile din saptamana, iar in rest am de participat la tot felul de sedinte, intruniri, proiecte, asa ca daca ajung sa stau cateva ore la biroul meu e sarbatoare. Iar acasa ajung lata si trebuie sa ma impart intre cei 3 baieti ai mei. Intre timp am dat drumul si la forma initiala a website-ului meu profesional. De-acum, cand voi avea timp, voi mai adauga si informatii utile pe diverse teme.

Vremea deja se arata a primavara, deja se incalzeste ziua pana la 20-21 de grade. Curtea mi s-a umplut de frezii, de ghiocei si urmeaza sa infloreasca si zambilele. Am si o cala superba, vreo 2 craciunite pline de flori... Pe la vecini e plin de magnolii si alti copaci plini de flori. E tare frumos!

Va doresc un final de weekend cat mai placut si o saptamana excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mhldvrc

La multi ani, Ana-Maria si Marius, Mara si Mares, Maria de Andra si tuturor celor ce poarta numele de Marin, Maria si altele asemenea

si Foto

Mihaela(25.04.1962) de Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

Multumesc frumos,Miha rock!

Tuturor urarile mele sincere de bine si sanatate si spor in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Andra, nu am nominalizat-o pa Maria ta in mod expres si-am revenit, ca sa stii ca m-am gandit si la voi si v-am urat (va reurez) La multi ani! Sa va aduca numai bucurii!Voi cum ati petrecut?

Flower, faina petrecere i-ati organizat lui Tb! Si chiar c-ati avut de munca la apart.! Dar uite c-ati ajuns aproape d efinal si inc anu-i septembrie. Bravooo!

Mihaela, cum e cu Diana acasa?

Andacos, sa stapaniti sanatosi noua sufragerie!

Ana68, ce-ti facut in we?

Vic, mult succes in multiplele activitati! E explciabil ca n-ai mai scris demult p-aici. Felicitari lui Daniel pt. note! Si nu-mi vine sa cred. La voi vine primavara! Ce frumos trebuie sa fie!

Noi am fost plecati la mama, asa cum v-am anuntat. Sambata dimineata a plouat ff tare, dar apoi s-a inseninat si-a fost cald. Ana m-a imbratisat si ne-a imbratisat pe rand pe fiecare, mai sa cadem ca si ei ii fusese foarte dor de noi.
Nu v-am spus, dar si noi doar l-am sarbatorit asa, intre noi pe sot,sambata, care e si el leushor de 11 august, dar cum nu eram in formula completa la Buc., l-am omagiat la mama, cu doua torturi ca sa le-ajunga copiilor. Iar duminica dupa-amiaza am revenit acasa. Si-asa a mai trecut un we.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

agho, e ca si cand n-ar fi fost plecata...dar mai mult nu e pe acasa sau cat e, e si cate o prietena cu ea. Agenda e plina pe saptamana asta ...dupamasa merge la ziua unei viitoare colege de clasa, pe care o cunoaste deja si i-a facut invitatia inca cat era in Ro . Petrecerea e cu dormit peste noapte, o adevarata nebunie cred . Maine dupamasa are program cu o prietena, poimanie cu alta si joi incepe scoala cand va fi cu alta fata dupa scoala. iar vineri dupa scoala cu alta. A zis ca ar fi mai bine sa le adune pe toate si sa dea o petrecere dar nu vor alea sa fie la gramada, vor intimitate fiecare cu ea . Asa ceva.... In rest e neschimbata. Aceleasi toane, mofturi si cateodata ton ridicat...Dar macar iese cu Morgan afara si ne-a mai scapat de asta.
sotiorului, sa va traiasca multi multi ani sanatosi! Frumos ati petrecut cu 2 torturi . Ana a ramas la mama? Andrei e tot in Buc?

Dana, condoleante! Spor la amenajat sufrageria, sa ne spui cum a iesit. Poate ne arati si foto...

Vic...primavara wow! Ce frumos trebuie sa fie...Felicitari lui Daniel.

Ana-Maria, spor la treburi! A ajuns Toyo?

Mara, ma bucur ca a iesit o petrecere reusita! Pozici? nu ne arati si noua?

Am fugit, ma asteapta treaba prin casa...mai viu!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ma bucur c-a sosit Diana! Ma bucur pt. bucuria voastra si totodata ma amuz ca deja are programul incarcat! Ei, dar tot v-ajuta cu Morgan cat de cat. Tot e ceva!
Da, Ana inca e la mama fiindca ii place acolo. I-am dus cartile de origami cerute, plus altele despre cum sa deseneze si una cu experimnte. In fine, sa-si ocupe timpul. E prima vara cand chiar are fetite mai multe cu care sa se jaoce de-adevaratelea.
Iar And, da e, e aici si-a reusit sa ma scoata din pepeni cu faptul ca pana la ora 15 n-a mancat nimic. Zice el ca nu i-a fost foame, dar altminteri, in alte situatii moare de foame sau bombane ca n-are ce sa manance (ma rog, ceva pe gustul lui). Si i-am interzis sa mai manance ceva pana diseara, ca daca n-a mancat pana la ora aia, sa nu mai manance deloc. M-a scos din sarite! S-a-nvatat sa fie servit. L-am sunat si pe taica-su ca daca se duce acasa, sa nu-i dea sa manance, sa-l ignore complet. Si i-am promis ca schimb parola lacalculator!
(Deja imi imaginez ce amuzata va fi Sanca atunci cand se va intoarce si va citi.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ooooo,Agho...deci ati chefuit si voiLa multi ani sotului tau!
Vad ca si Diana de mami Miha e in chef continuuCe fain!D-ale adolescentei....ce-as mai da timpul inapoi si eu,macar pentru o zi....Bine ca a ajuns fatuca acasica!

Toyo inca nu a venit,caci cei de la asigurari ne-o trag constant,cu scula indoita....ma scuzati de expresie....adicatelea suntem la mana lor .Vineri am sunat iarasi si m-am tiganit cu o doamna directoare de acolo,care a dat vina incompetentei ei pe serviceul Toyota.Suna Mariusache la service,se rezolva cu documentele...sun pe doamna si o intreb daca i-au parvenit actele asa cum vrea ea...si ca fiind ora 15,poate se straduieste sa le studieze ,ca la ora 17 inchide la Toyota Timisoara....si poate imi recuperez si io masina....Sanchi!Ea are dreptul sa studieze 24 de ore...asa ca,abia azi ,probabil,s-au apucat de devizul nostru....in conditiile in care Marius a mers personal pana la Astra si a platit ultima rata de CASCO si s-a luat de un nea' inspector de pe acolo ce zicea ca,chipurile,nu se poate studia devizul ca nu platisem ultima rata casco...

E grele....grele rau....traim in Romania birocrata.
Si o alta chestie,pe scurt,ar fi ca Marius asteapta o pereche de ochelari de la refacut de vreo 2 saptamani,iar azi a mers la ei si i-a amenintat ca le sparge vitrina....daca nu ii vin ochelarii pana vineri.Ochelari facuti gresit de o no name doctorita,Marius i-a purtat o luna pana n-a mai vazut nimic prin ei,mers inapoi,refacut consult,inca o plata si de refacut ochelarii pe banii lor....
Exemplu asta este ca sa observati ca deja cu vorba buna,nu mai tine...trebuie sa ameninti cu bataie,vandalism,OPC si bomba...ca sa iti poti rezolva drepturile tale de om platitor....C'est la vie dans la Roumanie!Vorba lui Marius:"Mama?Nu plecam dracului in alta tara?"

No,gata,m-am revarsat la voi.....sa aveti o seara linistita.Va tzuc cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Va mai scanez si eu cand mai prind momentul...

V-am trimis un link, cine nu l-a primit sa ridice mana!

Cu intaziere si scuzele de rigoare, vreau sa le urez la multi ani fericiti lui Tibi de flower-power si lui Mihai de mhldvrc!!!
Sa creasca mari si sanatosi, fericiti (si la punga grosi)!

Denisa a avut examenul pe 8, a declarat mucalita ca crede ca ia 100%, iar ieri am dus-o in tabara in muskoka, la vreo 250 de km. Am deversat-o acolo, au luat-o in primire si-o mai vedem sambata. N-are voie celular, internet, etc, asa ca nu comunicam deloc. A cerut si o excrusie cu canoe peste noapte in salbaticie, daca n-o papa ursul o recuparam sambata. Oliver creste, papa, dospeste caltaboashe pe bulane , in rest sta in brate cat e ziua de lunga. Vorba Dedelinei: ce te faceai tu daca nu venea copilul asta in vacanta!? Si-are dreptate, e o scumpa!!!

Noh, va pup acum, mai bag cate un ochi, cand alaptez de obicei, da' cu scrisu e decizie mare, ca nu am maini mai multe.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput