*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*
Raspunsuri - Pagina 21
oceanborn spune:
Neata!
La multi ani Babyzapy cu intarziere![]()

Noi n-am avut net saptamana asta, weekendul trecut am fost plecati..
Eli sper ca ai reusit sa scapi de probleme!
Leagat de intarcat sa va zic ce a facut o prietena de-a mea din romania, care la fel ca si Eli avea foarte mult lapte . alaptase fetita 1 an jumatate si cand a vazut ca laptele nu se mai termina a zs gata, o intarc...i s-au prescris pastilele respective si i s-a recomandat sa se mulga de tot , sa ude un prosop lung pe care sa-l lege peste sani, adica nodul sa fie in spate si sa stea asa 3 zile...logic, a fost disperata dar a scapat de lapte in alea 3 zile..
Datoria..fug
mami de Thomas
criss703 spune:
Buna dimineata si de la noi 
E buna caci avem si noi 7,12 kg yeeeeeeeeee 
s-a pus piticot pe mancat iar 
Olivia si eu inotam pana anul trecut doar daca simteam pamantul sub picioare dar de anul trecut gravida fiind mergeam la bazin saptamanal pt. miscare si acolo am inceput sa inot mai mult si fara frica (bazinul fiind cu adancime de 2 m
) ..hai ca se poate 
Oceanborn chiar te-am dat disparuta
, ma gandeam ca ati plecat spre Romania
Darling ce aglomeratie de bulanase am vazut in poze
(cu David si Sara) si ce frumos doarme Eduard cu maaaami 
Anca e tare frumusica Sara ta
are niste ochi de numa' numa
Monicus cu intarziere uram si noi Multi ani de casatorie in continuare 
Sa creasca mari si sanatosi si puiutii de Amalia si Dandusa care au facut 9 luni 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Olivia26 spune:

Darling, asa deci gagica noastra a facut primul pas...hmmm
Tin pumnii sa-si regleze puiul somnicul singurel si sa va odihniti bine cu totii, eu cred ca exista sanse mai ales ca inainte doarmea bine si s-a schimbat dupa calatoria in Ro.
Oceanborn, chiar ma intrebam pe unde esti, incepeam sa ma intreb daca nu cumva ati plecat spre Ro. Sunteti bine, da? V-ati pus net nelimitat, asa-i?
De Mirtha nu mai stiti nimic?
In cateva minute soseste capitolul nou.![]()
Sebi are nevoie de noi

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicus spune:
Multumim frumos draga mamica. Am vazut poze fff rumaose. Sa va traiasca si sa va bucurati in continura ede puiutzul vistru cel drag. Este atatde choes. Un flacau in toata regula.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Darling_ Monicus, La Multi Ani si Casa de Piatra, scuze de intarziere. |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Multumim frumos draga mamica. Am vazut poze fff rumaose. Sa va traiasca si sa va bucurati in continura ede puiutzul vistru cel drag. Este atatde chipes. Un flacau in toata regula.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Darling_ Monicus, La Multi Ani si Casa de Piatra, scuze de intarziere. |
pozele mele
Povestea nasterii
[/quote]
pozele mele
Povestea nasterii