*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

multumesc fetele
va pup ne auzim peste 8 zile cred

concediu placuuuuttttt!!!!!!!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu sunt varza in cap. voiam sa raspund unora din voi da nu mai stiu ce si de ce

situatia e sub control in casa. dar nu vreti sa vedeti cum arata sufrageria mea

tot ce imi doresc e si un campari lung

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

alra eu am la energie in mine... de cand dorm prea mult, probabil
De dimineata am facut curat ca cine trebuia sa vina la curatenie n-a putut veni... asa ca am pus osu' la treaba. Camera fetei, birou, holuri, dormitorul nostru... si-acum tot trag cu ochiul la camera de zi, da' e fata acolo in tarc si parca n-as da cu aspiratorul cu ea acolo... si cand doarme la ea in camera iar nu, sa nu fac zgomot.
Deci camera aia pica momentan... trec la bai si gata etajul de domiciliu.

Si mai trag si cu ochiu' la forum din cand in cand.

La cata energie am, hai ca vin si fac ordine si la tine .

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cami, Anca, Miki, Miky_ea, Amalia, Hera, Otilia, Ramo si .
Otilia si eu cand ma uit la el nu il mai vad un beblus, ci un baietel deja. Si cand ma gandesc cat era de mic cand l-am nascut...
Anca pozele respective sunt cosmetizate doar prin modificarea luminozitatii si claritatii, in rest exact asa aratam noi . In pozele lui Raphael nu am ce sa cosmetizez, poate mai adaug fluturasi, floricele, etc. La mine mai bag o piele mai fina, scot un cos daca e cazul . Dar intotdeauna fac poze numai machiata, deci nici eu nu am nevoie de multe retusuri.

Un super site unde va puteti machia, pune lentile, gene false si incerca diferita tunsori, frizuri si culori de par :

www.taaz.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Hera Miruna accepta biberon de cand avea 3 luni, ii dadeam ceaiul de colici asa. Lapte frap nu accepta neam cat timp a fost alaptata exclusiv. In saptamana cat am fost la mama (acu 2 sapt) se trezea devreme, sugea, adormea cateva minute iar sugea iar plangea pana m=am dumirit eu ca nu avea fata ce sa manance. In plus, se enerva si nu avea rabdare sa suga un pic sa provoace lactatia (let-down-ul). Asa ca am bagat Nan2 dimineata si seara am inceput cu 100 ml si acum am ajuns la 200 ml per masa. Nu am intarcat-o proproiu zis pt ca atunci cand are chef mai molfaie putin la tzitzi si adoarme (cred ca ma confunda cu suzeta ) dar nu mai are interes si in nici un caz nu mai e de baza ca mancare. Am uitat sa spun ca de cand mananca si solide nu a mai avut probleme cu laptele praf, accepta. La tine nu stiu ce sa zic decat bafta si perseverenta, pana la urma va accepta daca e absolut necesar. Incearca sa il pui pe tati sa ii dea cu bibe, va accepta mai usor. pupici

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

lauramiron, am notat si eu reteta budinca de orez cu mere si piersici.

miki, merci.O sa ma uit si eu sa vad unde gasesc.

Am vazut ca ati vorbit de apa si de cantitatea de lichide pe parcursul a 24 de ore.Eu inca nu am reusit sa gasesc solutia pentru a-l hidrata pe David.Bea 400 de ml de lapte (200 seara si 200 dimineata) si 20-30 ml de apa.Am incercat cu biberonul, cu canita cu cioc de la Avent, cu canita cu cioc fara supapa (asta are cel mai mare succes), cu canita clasica, direct cu sticla.Accepta orice metoda o singura data, maxim de 2 ori si apoi nu mai vrea.Bea o gurita-2 si apoi inchide gura.Am incercat si cu ceai, dar la fel, nu vrea nici o gurita.SIncer nu stiu ce sa mai incerc.Acum am zis ca o sa cumpar o sticla de suc care are un capacel mic pt baut (nu stiu acum cum sa-i zic) sa vad daca merge sa bea cu ala.Sper sa mearga.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Merci Lauramiron pt reteta. Am sa-i fac si eu maine. Sper sa-i placa, ca-i cam figuranta.

Mai dati idei de papa pt bebelusi pls.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Noi am luat de la Billa, sunt facute de Scotti.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

miki, merci.O sa ma uit si eu sa vad unde gasesc.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Raportam si noi ca mergem si noi de-a busilea.. si ne punem in funduletz singurica/ fara nici un pic de ajutor... ce mai ce crestem.. de fapt ce cresc cozanaceii.. FFF repede... Zboara timpul..

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Felicitari multe!
Iar ne-ati luat-o inainte ca si la rasuciri. E precoce Ana nazdravana.

Multmim frumos draga mamica. Oricum sunteti si voi mari.. ai doua nazdravane.. stiai asta? Te tine in frau amandoua.. tare mandra esti de ele, asa-i?
Te pupam dulce. Abia astept sa va cunosc si personal cand mai vii in Romania.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

[quote]citat din mesajul lui monicus

Raportam si noi ca mergem si noi de-a busilea.. si ne punem in funduletz singurica/ fara nici un pic de ajutor... ce mai ce crestem.. de fapt ce cresc cozanaceii.. FFF repede... Zboara timpul..

pozele mele
Povestea nasterii

Felicitari multe!
Iar ne-ati luat-o inainte ca si la rasuciri. E precoce Ana nazdravana.

Multmim frumos draga mamica. Oricum sunteti si voi mari.. ai doua nazdravane.. stiai asta? Te tin in frau amandoua.. tare mandra esti de ele, asa-i? Felicitari si tie.
Te pupam dulce. Abia astept sa va cunosc si personal cand mai vii in Romania.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput