*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Hihi, Izaaaa... mai, mi-ai dat de lucru cu site-ul ala
Oricum vroiam sa ma duc la coafor, il tai pana la baza gatului, gata!
Bob ma cheama de-acum. Se pune intrebarea daca cu breton 'au ba. Edit: fara, clar

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi
Un super site unde va puteti machia, pune lentile, gene false si incerca diferita tunsori, frizuri si culori de par: www.taaz.com

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici dragelor!
Eli multumesc pentru explicatii, am sa salvez cand ajung acasa mesajul sa-l am pentru cand oi termina cu alaptatul...ca am eu asa un feeling ca nici pe mine n-o sa ma lase laptele asta cu una, cu doua.. Ma bucur ca nu te mai dor! Distractie maxima la mare, vreme excelenta si muulta sanatate! Sa veniti inapoi cu bateriile incarcate.
Dandusa saru mana pentru urari! Sa-ti traiasca si tie frumosii si sa te bucuri de ei! Wow, ce de dintisori are Raducu! Bietul puiut, e capiat deja! De tine, nu mai zic, la asa program cu atatea treziri...termini cu unul, incepe celalalt.....vorba ta, bine ca sunt pe rand! Oricum, imi place foarte mult de tine, esti o mamica echilibrata!
Ginye papa suuper puiutul tau! Noi suntem undeva la jumatate sau chiar o treime.Eu ma bucur ca papa, de asta nici nu comentez cantitatile lui...mai ales ca nu seamana la apetit cu frasu' care era "foamea in gat" mereu. Intrebai de smantana..eu i-am dat in ciorbita si a fost ok. Acum am facut pauza ca na avut voie lactate.
Hera din pacate, n-am reteta de unde produc atata lapte, mai ales ca de vreo 3 luni sunt mai mereu obosita, am slabit deja sub greutatea dinaintea nasterii (adica nu-i deloc de bine)...apuc de multe ori sa mananc mult dupa ora de masa.....deci sunt o slabatura cu niste nuci pe post de sani..dar MILKA scrie pe mine. In concluzie, numai bunul Dumnezeu stie de unde..
Alra ma bucur sa te regasesc optimista! Cu sufrageria...las-o cum e, e vreme si maine-poimaine. Vorba lui Scarlet "astazi sunt prea obosita sa mai fac ceva..e si maine o zi"
Bertha greu cu doi puiuti mici cu programe diferite! E bine ca ai gasit un echilibru la pranz si va odihniti toti 3! In curand, vor avea cam acelasi program, vei scapa si de trezirile nocturne si va fi mai simplu....macar la aspectul asta.....ca vin altele..hmm..aici nu te pot pacali, ca o stii si tu deja..

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Uitasem....
Mamiseli muuulta sanatate! Sa-ti revii repede!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt varza. Sa incep cu inceputul... ca in fiecare dimineata am pus-o pe zanica in scaunel la masa si i-am servit fructe cu cereale...cah evident. Am scos painea din dotare, am uns-o cu piure d epara si i-am dat-o. S-a inecat groaznic ...bucataria era vraiste, eu speriata. A bagat apoi tzitzi si am plecat la inot. Acolo super fericire cu tati in piscina. La plecare urlete in masina. Ajungem la birou si cd o iau in brate vomita pe mine. A vomat apa si un lichid galbui. Ce sa-i mai dau masa de pranza...i-am dat iar tzitzi.
A dormit apoi vreo 45 de min, ca trebuia sa ajungem la dr.
La dr o ia si o intoarce pe toate partile si imi spune ca nu-i place cum arata gatul ei. Mi-a dat trimitere pt exudat. Cica are faringita granuloasa . Asteptam rezultatul sa vedem ce facem. Apoi o cantareste, o masoara: a luat 100g si nici un cm in lungime. Concluzie: clar nu-i ajunge laptele meu. Si vine dr cu o idee 'fantastica": sa plec de acasa vreo 10 zile, ca altfel nu o sa renunte ea la tzitzi ever . Sotul incantat d eidee, deja se vede rezervand bilete la avion sa plecam.
Nu va pot explica in cuvinte cum ma simt. M-am saturat sa-mi spuna lumea din jur ca nu am o relatie ok cu fii-mea. Ca ea e dependenta d emine, eu de ea. Acum ca a spus-o dr, sotul ma bate la cap ca trebuie sa facem ceva. Dar mie mi s erupe sufletul in mii de bucati...plang ca proasta.
Nu stiu ce sa fac...
Miki, imi cer scuze ca te-am zapacit cu intalnirea, dar eram plina de voma, uda la un san ca mi-a curs si a trecut prin tampon, si plansa..deci nu puteam sa apar asa, ca te speriai de mine.

Scuze pt mesajul lung plin de vaicareli

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

BraveGirl, chiar ma gandeam la tine astazi, la problema ta cu zanica ta si treaba asta mi-a venit si mie in minte, sa nu te vada cateva zile Doar ca mi-era cumva groaza sa-ti spun Mai, poate fi o solutie, pana la urma nu-i un capat de lume si poti incerca ...plus ca sunt convinsa ca-ti va prinde bine o vacanta in doi

Dandusa pentru tine si kinderi Offf, ce mila imi este si mie de Raducu numai cand ma gandesc cat il chinuie dintii prea multi deodata. Si noi ne chinuim cu nr. 3 si 4

Alra, da-o in colo de sufragerie!!!Stiu ca te calca pe nervi, dar inchide ochii si nu mai vezi nebunia, te duci si culci pruncii si apoi mai vezi tu cata energie mai ramane si pentru sufragerie

Eu am fost cu fetele in parc, deja ma misc foarte bine cu amandoua, s-a domesticit si grasana si-i place cat de cat in carucior, nu pentru mult timp, dar pot sta cam o ora jumate. Apoi am venit si ne-am jucat cu Boris pana a cazut lat si ala N-ai cum cu nebunele cat l-au alergat, una cu trotineta, cealalta cu premergatorul, de era zapacit sarmanu' catel Acuma doarme dus pana dimineata. Rebeca isi bea laptele si se uita la Ice Age, iar Catica e cu mine prin zona, se joaca pe covor. I-am facut laptele si ma pregatesc sa i-l servesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

corina, eu nu prea cred in chestiile astea bruste cum e plecatul 10 zile. te ia naiba si pe tine si pe ea, pe tine si psihic si fizic din cauza intarcatului fortat. poate tu cedezi prea usor cu mancarea (nu da cu paru daca nu e asa), poate trebuie sa insisti mai mult. voi tot ziceti de lucruri care "le plac" sau "nu le plac", eu sunt altfel.

habar-n-am, imi dau doar cu parerea.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Alra, da-o in colo de sufragerie!!!Stiu ca te calca pe nervi, dar inchide ochii si nu mai vezi nebunia, te duci si culci pruncii si apoi mai vezi tu cata energie mai ramane si pentru sufragerie

ce draguta esti , tu nu te gandesti ca daca inchid ochii imi rup picioarele in balamucu de pe jos?!
glumesc, am strans eu o parte si restul tati cu laura. mai e ceva insa arata deja "uman"

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Corina, eu n-as face pasul asta (ca sa nu zic geseala, ca ma antepronunt). O sa te simti mizerabil si nu vreau sa-mi inchpui cum s-ar simti fetita. Cand am vrut sa-l intarc pe Darius, l-am dus la socrii mei, cu care stateam usa-n usa si cu care era super-obisnuit. A adormit suspinand si s-a trezit la 1 noaptea si urla de l-am auzit de la noi de-acasa, am fugit si l-am luat imediat. Nu stiu ce-a fost in capul meu tampit sa ma iau dupa altii ca trebuie dus de-acasa copilu'. Dupa o luna l-am intarcat singurica si am dormit in continuare bot in bot amandoi.
Am scris povestea asta ca sa intelegi ca nu vorbesc din carti.
Si noi suntem acum cam in situatia voastra, se trezeste noaptea de multe ori, ziua prefera sa stea cu mine, vrea lapte in loc de mancarica, DAR, daca nu-s acum dependenti de noi, atunci cand vor fi?!
Eu nu zic sa n-o intarci daca asta simti si nu mai poti, zic doar sa nu pleci 10 zile, o sa-i darami tot universul ei, pt ca tu esti legatura ei cu lumea.
N-am vrut sa fiu patetica, dar mor cand aud doctori dand sfaturi de-astea, fiind mai interesati de 200-300g pe care le pierde acum, in detrimentul componentei psihice a copilului.

Ma racori si uitai ce mai vroiam sa spun.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

deci...fii-mea a simtit ca i se coace ceva si a bagat in seara asta vreo 120ml de lapte cu 2 linguri de cerelae cu PAIUL . Si un deget de iaurt Activia de baut, tot cu paiul.
Alra, nici eu nu sunt de acord cu plecatul brusc. Asa ca am decis sa incep treptat sa o las in grija altcuiva. Maine sar masa de pranz. De luni vine mama si o sa incep sa plec din ce in ce mai mult de acasa. Sa-i dau san dimineata si sa revin acasa seara, la baita.
In seara asta am lasat-o cu soacra-mea (sta la 50m de noi). S-au inteles bine pana i s-a facut foame. Eu ma mulsesem si i-am pus 2 linguri de cereale si i-am dat cu paiul. E prima data cd desi ii este f foame, accepta altceva decat san.
Pana la urma dc nu vrea lingurita, o sa-i dau cu paiul pana prinde gustul. E f pofticioasa. Tipa cd vede ca mananci ceva si nu se lasa pana nu primeste.
Legat de ce-i place si ce nu...eu zic ca-i place ceva cd mai deschide gura dupa ce a gustat. Ca sunt dati in care ii dau ceva si apoi refuza sa mai deschida gura, asa ca, consider ca nu-i place.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Am hranit/culcat bebele, tati citeste povestea si culca creatza, me happy and free

Vorbeati de programul copiilor....mie imi este foarte bine de cand se potrivesc la somn amandoua, mai ales la cel de pranz, dar si seara evident.
Cati se trezeste dimineata la 6.30 ii dau laptele si ma joc cu ea, n-o deranjam pe Rebeca, care doarme pana pe la 8. Cand se trezeste Rebeca, vine matusa si o ia in primire pe Cati, care adoarme in jur de 8.30-9, iar eu ma dedic celei mari, ii dau sa manance, mai iesim la cumparaturi, tot felul de activitati, fac de mancare etc
In jur de ora 14-14.30 fac nani amandoua Iar dupa amiaza in general iesim in parc/vizite/oras.
Sincer, sunt multumita, n-am motive sa ma plang, sa le tina tot asa
Maraie deja

Mergi la inceput