Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
ionelamaria spune:
buna fetelor
Broscuta , felicitari pt fetita, sa creasca mare si sanatoasa
Camy, asteptam cu nerabdare vestile excelente
Eu tot pe la serviciu cu o apatie crunta
21+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
A_driana spune:
eu voi face vaccinul antitetanos....
fetelor, voi ce exercitii faceti? eu nu fac nimic.....am incercat de cateva ori sa stau in pozitia lotus, dar a inceput sa ma doara burtica.....
ce exercitii as putea face sa nu-mi incord nici burtica, ca nu-mi place apoi.....
si daca incepe sa ma intepe pe ici pe colo, gata abandonez tot ca mi frica sa nu pateasca bebe ceva....
dar parca ceva usor, pregatire pt nastere, respiratii din astea as face, dar nu stiu cum....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
21+ David
strumfulet + poza strumfulet
rgagapie spune:
Azi merg pe la dr. k mam cam doare burtica rau , sper sa fie totul OK si bblina sa fie bine.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +23 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
Andrecluj spune:
Miany, multumesc de intrebare, bine. M-am plimbat 15 minute azi, ceea ce e un maaaaaare pas inainte. Broscuta_80, multumesc, sper sa ne cunoastem, dar si eu stau la mare, la cea Adriatica, iar de ne ajuta DD, la anu' pe vremea asta nu voi fi in pat la Cluj, ci pe malul marii cu bebelina mea. Am uitat sa va povestesc, ultima data cand am fost la control, era acolo si o doamna din Constanta care nascuse de o luna la Cluj si atunci venise la control cu bebe si cu avionu'. M-am crucit cand am vazut-o cat drum a facut cu un bb atat de mi pt un control. Dar ea era asa de happy! 21 + Chiara Ada
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!!
Broscuto felicitari pentru codite!!!
24+ cu Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
broscuta_80 spune:
laurairina multumim. Sper in secret sa ne plimbam amandoua cu carucioarele.... Ti-am vazut si pozele de pe cont, cu burtica ta. Arati foarte bine, de ce spui ca esti prea mare?
Jay ti-am vazut pozele in sfarsit. De cand asteptam..... esti superba
Cu Andrecluj am o problema, ca nu am vazut inca poze, nici macar cu burtika . Depun petitie oficiala : fetele care nu ati pus inca poze va asteptam!!!!!
23+ Iulia
broscutza la 23 de saptamani
broscuta_80 spune:
ionelamaria, simina mutumesc mult pentru urari!!!
rgagapie cum de te doare burtika? Ai facut ceva miscari deosebite sau te-ai obosit cu ceva? Si ce simti dureri ca la menstruatie sau ce?
23+ Iulia
broscutza la 23 de saptamani
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj rgagapie, tinem pumnii, scrie-ne dupa sa vedem ce faci. 21 + Chiara Ada |
Multumesc, dar nu o sa pot merge decat dupa c ies d la lucru adik p la 3 .
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +23 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
Andrecluj spune:
broscuta_80, cu pozele am 2 probleme: din mai tot in pat stau, realizezi ce poze ar iesi. Chiar nu-mi vine sa fac poze cu mutra asta, desi stiu ca dupa o sa imi para rau ca nu am pastrat o amintire. A 2-a e ca nu am spus la serviciu ca sunt gravi si nici nu vreau sa spun, iar in paranoia mea ma tot intreb daca ma recunoaste cineva? Si asta e o prostie, dar ....Asa ca scuzati lipsa de politete, voi pune poze cu mine si cu bebelina, promit soemn asta. 21 + Chiara Ada