Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Neata si de la mine,

Broscutza felicitari pentru fetita
Adrianamai poti, nu esti in concediu?
Camy mult succes, totul o sa fie bine ai sa vezi...
Roxyaly nasol... pe mine m-a durut cam o saptamana si am simtit ca innebunesc, sper sa-ti treaca si tie cat mai curand...

Azi cred ca stau pe acasa.... lenevesc...

O zi buna sa aveti

Alina 24+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

alinus, trebe sa pot, ce sa fac?
mai am 4 sapt pana la concediul mult asteptat si prelungit pana in dec 2011

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

21+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna dimineata fetelor!
Ma bucur din suflet pentru tine,Broscutza .
Sa va traiasca printesa si sa va umple intotdeauna inimile cu bucurie.
Asa ma bucur cand mai apare cate un carucior roz...stiu cat de minunat e cu fetita...acum voi vedea cum e si cu baietel ,precis la fel de minunat dar inca nu am trait asta,abia astept.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuzzaice spune:

many_bani-poate ajung eu sambata prin Varna, si te tin la curent cu ce gasesc pe acolo…..din cate am inteles au chiar un hypermarket cu articole pentru copii Hippoland
floricik-poti sa-mi spui si mie pe unde gasesc magazinele in Varna (as vrea haine, incaltaminte….pentru bb nu prea mai am de cumparat decat hainute…ca ne-am grabit….si le-am luat de pe aici….sper sa nu ne zgariem pe ochi … )
Despre vaccinul antitetanos am intrebat si eu medicul aseara si mi-a zis ca e bine sa-l fac ….NU ESTE daunator fatului, asa cum am gasit pe nu stiu ce pagini….din cate am inteles nu are nici un efect asupra copilului…..Se face in saptamana 32 si 36….o sa ii fac o vizita medicului de familie sa mi-l comande.

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Buna dimineatza fetele si de la noi
e inca 10, hai ca merge inca sa zicem ca e dimineatza
Felicitari pentru vestile bune de la eco Roxyaly si Broscuta
Pana la urma se pare ca rozul si albastrul la carucioare se imparte cam in jumatate; e ft bine asa
si la odiseea din sept-oct am vazut ca tot cam asa sunt : jumatate roz, jumatate albastru
Doris si eu zic tot ca fetele ca e mai bine sa repeti analiza, si daca tot iese sa iei tratamentul, caci acum bb e format si mai rezistent, nu mai suntem in faza de inceput cand era mai critic

Voi , fetelor v-ati programat cand intrati in conced?
eu am zis ca as veni la servici cat pot, dar am o mica problema cu niste scari care treb sa le tot urc si cobor, ar fi cam un etaj 3 sa zicem......

Aveti grija de voi si beti multa apa, nu ca mine, ca poate de aia ma dor si rinichii...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

am descarcat si eu cartea aceea de pe contul comun, tare buna carticica, mii de multumiri, ca nu aveam, si sunt tare scumpe
Chiar am incercat aseara sa facem niste exercitii de acolo...... dar nu prea mi-au iesit, unele nu le-am inteles prea bine, asa ca la sf eram nervoasa
eh, o sa cerem aj in jur si poate le si punem in aplicare
parca am inceput sa simtim ceva pe la spate, deh creste bb si de acum apasa mai tare
Voi ce exercitii faceti??

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, burtici.Broscuta, ma bucur pentru Iulia, ingrosam randurile carucioarelor roz ca sa aiba baietii de la odisee pe cine curta. Felicitari! 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna,Andre..ce mai faci?

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata, burtici.
Broscuta, ma bucur pentru Iulia, ingrosam randurile carucioarelor roz ca sa aiba baietii de la odisee pe cine curta. Felicitari!

21 + Chiara Ada

Andre multumesc, va asteptam la anu la mare sa facem cunostinta
De asemenea multumesc tuturor pentru gandurile bune. Sunteti minunate...
shtephy vroiam sa te intreb daca fetita ta seamana cu sotul. Din cate stiu fetele seamna cu tatii si baieteii cu mamele. La tine cu e?
Referitor la exercitii...eu nu prea fac... bine nici cartea nu am descarcat-o. Am descarcat doar melodiile ( care sunt nemaipomenite ).
Acum am observat ca au inceput sa mi se umfle picioarele jos, la glezna, unde mi-au aparut si niste vinisoare rosii asa....
Se pare ca vin vremuri putin ma complicate fata de viata de huzur pe care am dus-o pana acum....

23+ Iulia
broscutza la 23 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataa!
Camy, tinem pumnii la eco!! sa vii cu vesti bune!
Broscuta, felicitari pt Iulia Emanuela! bine ca a ramas fetita cu codite, deci Dr.Donica nu e chiar degeaba...
Si eu nu ma mai opresc din mancat...ba fructe, ba dulciuri, ba mancare...acu citisem pe aici de eugenii si ma duc sa cumpar si eu MA mai mir ca ma fac cat muntele athos...
Eu o tai, am treaba la munci!

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput