Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80
[
rgagapie cum de te doare burtika? Ai facut ceva miscari deosebite sau te-ai obosit cu ceva? Si ce simti dureri ca la menstruatie sau ce?

Da dureri ca la menstruatie cand mai ascutite, cand asa mai suportabile, dar am luat nospa si nu imi trece. Poate k e si d la scaun, ma refer la pozitie?

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +23 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

heloo girls, revin si eu pe melaguri, am citit totul din urma dupa o perioada mai aglomerata la serviciu acum ne mai relaxam

ieri fuseram la morfologica bebeloiu este bine jucaus si miscacios de dimineata pana seara , are aprox 520 grame

la noi mansardas a inceput sa prinda viata cu tot feluld e nebunii primite de la prieteni, avem deja cadita, scaun de marina, tarc, carusel de patut tot felul de chestii dragutze.

Simina welcome

22
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

rgagapie, intreaba la control de gynipral, mie asa mi-a dat daca nu mai trece durerea de la nospa. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

ziua buna,
una calda,alta rece
am helicobacter - o bacterie la stomac si tre sa iau antibiotic...imi vine sa mor de nervi
roxyaly felicitari pt rezultate
camy - multa bafta
broscuta - felicitari pt. fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa si voioasa

18+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

crlp, imi pare rau! Antibioticul e safe in perioada asta a sarcinii, nervii si bacteriile ba. Curaj si putere! 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Andre..ma bucur sa aud asta..Azi-maine iesim impreuna la o plimbare pe "strasse"..
Apropo de exercitii,eu nu fac momentan decat exercitii Kegel si asta cand imi aduc aminte....Intentionez sa ma duc la ceva cursuri..

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna,fetele!!!

Acum am ajuns si eu acasa.... Mi-a fost cam rau de dimineata,am avut contractii. Am luat No-Spa,dar in 2 ore iar au inceput contractiile. Bineinteles ca am sunat la clinica ( cu toate ca sunt programata pe 7 Aug)....si,uite asa, am ajuns la control astazi si mi-am vazut . I-am vazut fetisoara mai clar ca niciodata...Doamne,cat de frumoasa este!!!

Vestea rea: am colul scurt(inchis,totusi) 27,2mm

Vestea buna: Annabelle are 780g, cat la 25 sapt si 4 zile, iar lungimea femurului e cat ar trebui sa fie la 26 de sapt si 4 zile! Deci suntem grasunele,dar avem picioare lungi.....

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Cristinam, dupa cum poti citi din mesajul anterior,si eu am contractii...Tensiunea o am mica, de obicei nu mananc prea sarat, s-a intamplat alaltaieri,pt ca am fost la un restaurant corean si asa a fost mancarea. Cursurile de yoga prenatala sunt super, doar ca nu stiu daca mai am voie de acum....
Multa sanatate, vino numai cu vesti bune!

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Miany, pe strasse asta din cartier, ca n-am curaj departe. Fraaaate, eu care certam lumea ca nu merge pe jos, uite unde am ajuns. Tu esti bine?Lumi, felicitari pentru grasunica. Tratament ai primit? Sau macar te-au convinssa stai pe orizontala si tu? 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lumine bucuram ca sunteti k si fetita ta e "voinica" ,dar cu picioare lungi,deci "sexi"...si asa cum zicea Andre deunazi : la orizontala cu tine...Ai grija de tine!!

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput