Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui broscuta_80 [ rgagapie cum de te doare burtika? Ai facut ceva miscari deosebite sau te-ai obosit cu ceva? Si ce simti dureri ca la menstruatie sau ce? |
Da dureri ca la menstruatie cand mai ascutite, cand asa mai suportabile, dar am luat nospa si nu imi trece. Poate k e si d la scaun, ma refer la pozitie?
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +23 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
raluci_b spune:
heloo girls, revin si eu pe melaguri, am citit totul din urma dupa o perioada mai aglomerata la serviciu acum ne mai relaxam
ieri fuseram la morfologica bebeloiu este bine jucaus si miscacios de dimineata pana seara , are aprox 520 grame
la noi mansardas a inceput sa prinda viata cu tot feluld e nebunii primite de la prieteni, avem deja cadita, scaun de marina, tarc, carusel de patut tot felul de chestii dragutze.
Simina welcome
22
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Andrecluj spune:
rgagapie, intreaba la control de gynipral, mie asa mi-a dat daca nu mai trece durerea de la nospa. 21 + Chiara Ada
crlp spune:
ziua buna,
una calda,alta rece
am helicobacter - o bacterie la stomac si tre sa iau antibiotic...imi vine sa mor de nervi
roxyaly felicitari pt rezultate
camy - multa bafta
broscuta - felicitari pt. fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa si voioasa
18+ cu ingerasul Matei
Andrecluj spune:
crlp, imi pare rau! Antibioticul e safe in perioada asta a sarcinii, nervii si bacteriile ba. Curaj si putere! 21 + Chiara Ada
miany75 spune:
Andre..ma bucur sa aud asta..Azi-maine iesim impreuna la o plimbare pe "strasse"..
Apropo de exercitii,eu nu fac momentan decat exercitii Kegel si asta cand imi aduc aminte....Intentionez sa ma duc la ceva cursuri..
miany
25+ DAVID ANDREI
Lumi_Richard spune:
Buna,fetele!!!
Acum am ajuns si eu acasa.... Mi-a fost cam rau de dimineata,am avut contractii. Am luat No-Spa,dar in 2 ore iar au inceput contractiile. Bineinteles ca am sunat la clinica ( cu toate ca sunt programata pe 7 Aug)....si,uite asa, am ajuns la control astazi si mi-am vazut . I-am vazut fetisoara mai clar ca niciodata...Doamne,cat de frumoasa este!!!
Vestea rea: am colul scurt(inchis,totusi) 27,2mm
Vestea buna: Annabelle are 780g, cat la 25 sapt si 4 zile, iar lungimea femurului e cat ar trebui sa fie la 26 de sapt si 4 zile! Deci suntem grasunele,dar avem picioare lungi.....
Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Cristinam, dupa cum poti citi din mesajul anterior,si eu am contractii...Tensiunea o am mica, de obicei nu mananc prea sarat, s-a intamplat alaltaieri,pt ca am fost la un restaurant corean si asa a fost mancarea. Cursurile de yoga prenatala sunt super, doar ca nu stiu daca mai am voie de acum....
Multa sanatate, vino numai cu vesti bune!
Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise
Andrecluj spune:
Miany, pe strasse asta din cartier, ca n-am curaj departe. Fraaaate, eu care certam lumea ca nu merge pe jos, uite unde am ajuns. Tu esti bine?Lumi, felicitari pentru grasunica. Tratament ai primit? Sau macar te-au convinssa stai pe orizontala si tu? 21 + Chiara Ada
miany75 spune:
Lumine bucuram ca sunteti k si fetita ta e "voinica" ,dar cu picioare lungi,deci "sexi"...si asa cum zicea Andre deunazi : la orizontala cu tine...Ai grija de tine!!
miany
25+ DAVID ANDREI