Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 15

ionelamaria spune:
Sigur au parti bune toti. Altfel pentru ce i-am fi luat.
Cand ne certam ( eu cu sotul) incep sa ii insir ce ma deranjeaza... si ma intreaba uneori: dar parti bune nu am? Si ii raspund: normal ca ai... altfel n-am mai fi fost casatoriti... n-am mai fi avut aceasta discutie. Nu mi-as pierde timpul inutil. Dar nici nu ma voi multumi cu mai putin decat imi doresc... mereu voi vrea de la el mai mult.
Azi ne-am certat de la o chestie care pt mie e f imp.... nu stiu pt voi. Cand am ajuns de la serviciu dormea in pat, in lenjetie in hainele de mers pe strada.... mor pt chestia asta. mai ales acum. E drept ca a fost iar la munca pana pe la 3-4 dimineata... ca la 8 s-a trezit sa ma duca la serviciu pe mine cu masina.... si era foarte obosit... dar putea sa puna pe pat macar covertura si sa doarma pe aia... daca ii era prea somn sa mai vrea sa se schimbe..... nu?
Parca e un copil... pe mine ma certa mama ca fac asa cand eram in clasa I.... de atunci mi-a intrat bine in cap ( si poate prea bine)21+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

ionelamaria spune:
Raluci cu parul ... eu fol epilatorul. de crema nu stiu ce sa spun
Faza cu incestul e super tare. Al meu nu se gandeste la asta.... daaaaar mereu spune ca nu stie care ii va fi reactia daca bebe va misca in timp ce .... . Cred ca imi repeta ca sa nu ma supar daca va avea vreo reactie ciudata
.
21+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

A_driana spune:
raluci_b, parerea mea este sa lasi in pace parul de pe burtica...dupa nastere oricum va cadea.....si mie mi-a crescut, nu-mi place, dar il las in pace.....daca il epilezi acuma cine stie cum va arata mai tarziu.....daca va trebui apoi sa te faci tot la 2 sapt, nu cred ca iti va placea......eu zic sa-l lasi in pace ca oricum va cadea el singur........si cine stie si crema aia cum ii si ce contine......
oricum este doar parerea mea
p.s. cand ne-ai intrebat cum stam cu ,,dragostea'', dragostea asta inseamna ,,cum stam cu fufu?''
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 21+
David
strumfulet + poza strumfulet

crlp spune:
foarte tare raluci, m-ai facut sa rad cu gura pana la urechi...auzi incest?
al meu e disperat, se roaga de mine non stop sa hata-hata, dar mie imi e cam frica pt. ca am avut diverse sangerari, etc. 18+
cu ingerasul Matei

A_driana spune:
ok, acuma vad ca despre fufu este vorba....
noi de cand am ramas gravi n-am mai facut nimic si nici nu vom face pana dupa ce nasc....in primul rand pt ca mi foarte frica, efectiv nu pot.......dar si cubis imi zice ca ,,sa nu facem nimic sa nu-l deranjam pe bebe, ce? nu ne putem abtine atata pt bebe? daca apoi ma doare sau curge ceva? el nu vrea sa fie speriat, asa ca mai bine stam cuminti''(asa gandeste cubis )
siii.....am fost la o manastire, am dat niste bani pt pomenire pt bebe, si mi-a spus calugarita de acolo, ca daca putem sa nu facem nimic pana dupa nastere, sa nu-l ,,murdarim'' pe bebe, sa fie el curat si pur........parca mi-a ramas asa in minte....
poate va pare deplasat, dar noi ne simtim foarte bine si suntem fericiti tare pt bebe.....mai ales cubis, toata ziua ii cu gura pana la urechi, nu mai este altu ca el...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 21+
David
strumfulet + poza strumfulet

raluci_b spune:
eu ma epilam inainte cu ceara pe burtica, ma rog doar partea intre buric si randunica, deci nu as avea o problema sa ma fac si dupa, ar fi o idee cu epilatorul numai ca de cand is nu mai suport nici ceara nici epilatorul ma doare foarte tare ca drept dovada randunica o fac cu crema (dr a zis ca e ok, dar de buric nu l-am intrebat)
da cand am intrebat de dragoste ma-am referit la fufu
eu as vrea dar el auzi...incest 22
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

laurairina13 spune:
Raluci, nici eu nu stiu ce sa zic de crema..mai ales fix pe burta aplicata...Doar sa ma uit pe net sa caut..Tare faza cu incestul
Nici noi nu mai facem nic..ca eu si asa am tot timpul impresia ca se contracta burta, ca daca am colul scurtat..asta mi-ar lipsi acu sa mai am si sangerari ca noi practicam sporturi extreme..asa ca pan de sarbatori...
..poate imi aduce moshu si hormonii inapoi, ca acu's la naiba de atata NFHH (a se citi ne fu'..de hat hat
)
Proaspata Doamna!
Laura, 25+
Mara Teodora
poze

raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana ok, acuma vad ca despre fufu este vorba.... ![]() noi de cand am ramas gravi n-am mai facut nimic si nici nu vom face pana dupa ce nasc....in primul rand pt ca mi foarte frica, efectiv nu pot.......dar si cubis imi zice ca ,,sa nu facem nimic sa nu-l deranjam pe bebe, ce? nu ne putem abtine atata pt bebe? daca apoi ma doare sau curge ceva? el nu vrea sa fie speriat, asa ca mai bine stam cuminti''(asa gandeste cubis ![]() siii.....am fost la o manastire, am dat niste bani pt pomenire pt bebe, si mi-a spus calugarita de acolo, ca daca putem sa nu facem nimic pana dupa nastere, sa nu-l ,,murdarim'' pe bebe, sa fie el curat si pur........parca mi-a ramas asa in minte.... poate va pare deplasat, dar noi ne simtim foarte bine si suntem fericiti tare pt bebe.....mai ales cubis, toata ziua ii cu gura pana la urechi, nu mai este altu ca el... ![]() |
eu zic ca putem sta fara clar, insa eu am intrebat doctorul, el zice ca e ok ba chiar e bine sa ne mai folosim hormonii, dar nici la noi nu e nici o tragedie daca nu se intampla, de cand am ramas, aproape 6 luni nu stiu daca am facut-o de 7 ori si al meu e la fel zambaret si cel mai fericit nu-i trebuie nimik altceva decat sa-l simta pe bebe si gata

www.inimacopiilor.ro

raluci_b spune:
clar daca sunt probleme de col sau sangerai nici nu se mai pune problema 22
www.inimacopiilor.ro

floricik spune:
Salut burtici.
Roxyaly,Broscuta, Raluci felicitari pt vestile bune de la eco.
Raluci f tare faza cu sotul.
Laurairina si eu mananc eugenii...si biscuiti, pufuleti
Sa-l feliciti pe sotul tau din partea mea. Asa DA
Eu am fost prin supermatket, cu metroul. Cand a auzit sotul...el credea ca stau acasa cuminte Am vazut o carticica frumoasa pt bebe. Cu prima ocazie o iau
Eu sunt una din fetele care nu au poze pe contul comun. S-a stricat calculatorul si acolo aveam toate pozele Sa vad cum fac...
21
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png