Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

laurairina nu mi-a facut nici un control, doar am citit rezultatul la analize, m-a intrebat cum ma simt m-am programat pt. morfologie si asta a fost

18+ cu ingerasul Matei

first of all, nu te panica, si eu am avut o secretie maronie, doctorul a zis ca daca e maro inseamna ca sangerarea nu este activa asadar nu sunt probleme, mie mia curs vreo doua zile cate un pic sporadic, apoi gata. asadar vezi si maine care-i treaba si daca persista mergi la doctor. Dar ai si alte simptome, dureri ceva ?

22
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Laurairina , iti propun o afacere. Ne imprumuti si noua sotul tau sa le arate alor nostri cum se procedeaza cu o gravi... si ai nostri platesc. OK?

21+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Crlp, multumesc mult, iubita!

As vrea sa am o explicatie pt ceea ce ti s-a intamplat,dar...nu stiu. Cred ca e bine ca e doar maroniu si putin... Nu ai nr. de tel. al doctorului? Decat sa ne intrebi pe noi si sa te ingrijorezi mai mult, mai bine ai suna doctorul, el cu siguranta e mai in masura sa-ti dea un raspuns.

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Laurairina , iti propun o afacere. Ne imprumuti si noua sotul tau sa le arate alor nostri cum se procedeaza cu o gravi... si ai nostri platesc. OK?

vi-l dau si pe al meu cu drag

22
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Doris,multumesc mult!

Acum trebuie sa plec. O seara placuta si tot binele din lume!

PS: Andre, daca va trebui sa stau in pat, poate ne apucam sa jucam carti sau table, sa ne mai treaca plictiseala!

toate !

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

multu mult raluci, lumi laurairina
am sunat-o pe dr. dar nu raspunde, o fi ocupata...ca e de garda
nu ma doare burtica si nu am alte simptome, sper sa treaca repede...

18+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

HIHIHI.. Ionela ce tare esti... Buna si faza cu ai vostri platesc!!
Dar probabil la noi e si faza ca suntem inca proaspat casatoriti, si ...o fi asta un motiv... Stiti cum e la inceput, mierea e inca din plin, sper sa nu ajungem la alte straturi in butoi, mai kakanii asa...

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Doar platesc din bugetul familiei ... nu? si orice curs de formare se plateste.... . Ce ... crezi ca al tau ar oferi gratis serviciile?

Daca simte sa faca asta.... va face si mai tarziu.... greu e sa-l inveti sa faca:P

21+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ionela , asa sa fie cum zici tu! sper sa nu isi piarda din bunele naravuri
Dar nici voi sa nu va uitati in gradina vecinei si sa comparati mereu, ca sigur si ai vostri au alte parti bune care lipsesc alui meu cred ...Se compenseaza toate..

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

fetele am si eu o mica problema, as vrea ca parul de pe burtica sa-l indepartez cu crema epilatoare, voi ce ziceti ar afecta in vreun fe negativ, este adevarat ca se lasa sa actioneze doar 3 minute insa nu stiu daca sa ma incumet sa fac asta sau nu.

sotul zice ca e sexy.......da da zic eu .......mi-e nu-mi place deloc

cu dragostea cum stati, al meu zice ca nu poate ca i se pare ca face incest

22
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput