Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Rgagapie tinem pumnii sa nu fie nimic.

Raluci b felicitari pentru vestile bune de la morfologie.Sa stapaniti sanatosi achizitiile.

Crlp asta e o nimica toata,trece repede,ok?

Lumi grija mare cu colul scurt,odihneste-te in patut.Pupam bebelina grasunica .

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Raluci , multumesc din tot sufletul,mii de !!!
Nu cred ca mai am timp acum, ca trebuie sa plec curand, dar maine voi face si eu un efort si voi posta niste pozici.

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

asteptam cu drag, asa sa faca toate burticile sa punem poze pe contul comun e bine sa fim toate la un loc

22
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Asa e,chiar ca numai la wc stau.M-am culcat la 2 si m-am trezit la 7,de 4 ori am mers la baie in cele 5 ore de "somn". Ziua nici nu pot numara de cate ori merg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

cred ca toatele mergem la toa des, la mine colegi saracii sunt stresati ca nu prea pot sa tin si daca ma duc si e ocupat fac ei exercitii kegal sa ma lase pe mine

si eu mai am o chestie, nu mai pot manca ca inainte, adik mananc mult mai putin, ceea ce este bine

22
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Shtephy,multumesc mult

Raluci, m-ai facut sa rad!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ca sa vedeti ce sot bun am , m-am plans ca nu am ce manca si ca muream de nervi ca am mai dat pe jos si pizza la care muncisem aseara 2 ore, m-am trezit cu el la birou cu o pizza mare si o cutie de nectar de fructe!

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

Lumi mare grija la col, asa ca odihna multa si FELICITARI pt. bebita

am fost acum la baie si am observat pe chilot ceva maroniu, voua vi s-a mai intamplat asa ceva? offf si abia am fost la dr. azi dimi

18+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Crlp, ti-a facut control vaginal cumva ? ca daca da, e posibil sa fie mai sensibil colul si sa fi deranjat putin pe acolo...

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

laurairina nu mi-a facut nici un control, doar am citit rezultatul la analize, m-a intrebat cum ma simt m-am programat pt. morfologie si asta a fost

18+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

dankuta, Laura Garner, stephy, simona 9999 va multumesc mult ptr. raspunsuri. Mi-am sunat medicul si i-am zis de rezultat si mi-a zis ca acest germe e foarte rezistent la antibiotice, ca ar trebui sa fac un antibiotic sau nu stiu ce e in vena dar sa mai asteptam putin si sa incercam cu un integrator alimentar care are la baza L-metionina si Cranberry(concentrat de afine canadese) care aici se numeste ACIDIF. Trebuie sa i-au 2 pastilute pe zi una la culcare si una cand ma trezesc si sa beau f. multa apa. Eu cu lichidele sunt cam certata, beau f. putin dar ptr. sanatatea lui BB ma pun cu gura la butoi daca-i nevoie. Trebuie sa-l iau ptr. 15 zile si apoi repet analiza.

Broscuta felicitari ptr.

Lumi ce grasunica ai si tu, si al meu are oasele lungi dar are si cu cine semana. Stai linistita la pat si odihnestete.

Camy te asteptam cu vesti bune de la eco.

Rgagapie sper sa fie totul ok.

Raluci b feliciteri ptr. eco.

Doris 22+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput