Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

offf fetelor, cand una caldutza , cand una racoroasa.....
da lasati fetelor ca razbatem noi si peste astea
eu deocam tot exercitii kegel incer sa fac, ca sunt ft usoare, doar ca treb sa imi mai aminteasca cineva
dar pentru spate inca nu stiu ce sa fac.....

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Am aparut si eu ..nervoasa si hormonata! abia asteptam sa pap la pranz pizzuca adusa de acas, si am scapat-o pe jos

Stai linistita k la noi a iesit la pensie un coleg si a comandat pizza, stiam d ieri, deci nu mi-am dus mancare si ghici c piza e atat d picanta d imi curg lacrimile si a trebuit sa manac o bucata k imi era si pofta si foame, iar acum nu mai pot de usturime .
Asta asa p langa k ma doare burtica

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +23 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Laurairina, doctorul nu a spus ca ar trebui sa stau numai in pat....de fapt,daca nu insista Richard, ea nu mi-ar fi masurat colul si nu mi-ar fi dat nici pastile!!!
Nu am fost niciodata mare fan al mancarurilor picante,dar de cateva saptamani, ma topesc dupa mancare picanta ( mai ales mancare tailandeza!).

Mai vorbeati pe aici de dimensiunea burtilor....mie mi-a spus ca am foarte mult lichid si bebelusha are foarte mult spatiu acolo( deci ofer cazare la 5 stele)....daca imi vedeti burta, nu cred ca se mai plange nimeni ca o are mare!!!!

As vrea sa postez si eu niste poze,dar nu stiu cum....

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

[quote]citat din mesajul lui broscuta_80
shtephy vroiam sa te intreb daca fetita ta seamana cu sotul. Din cate stiu fetele seamna cu tatii si baieteii cu mamele. La tine cu e?

Mie mi se pare ca seamana cu mine,adica are clar ochii mei,gurita mea si nasucul meu...insa parerile sunt impartite.Dar eu cand ma uit la ea ma vad pe mine in niste poze de la mare de cand aveam 2 ani.
Am vazut si fetite leit mamici si baieti leit tatici.Asa ca ...vedeti voi,e surpriza nu puteti stii sigur la ce sa va asteptati.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

spuneti-mi va rog si mie cum sunt exercitiile kegel? sau unde le gasesc sa vad si eu cum se fac...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

21+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

spuneti-mi va rog si mie cum sunt exercitiile kegel? sau unde le gasesc sa vad si eu cum se fac...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

21+ David

activeaza PM, nu stiu daca va merge sa-ti dau info aici, incerc http://www.healthy.ro/articol/Familie/5679/Gimnastica-pentru-gravide.html

22
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Adriana, poti invata cel mai usor cnd faci pipi. Ii dai drumu', opresti jetu', iar il lasi, iar il opresti si tot asa. Mie, de exemplu, pe uscat nu-mi reusesc ca am senzatia ca strang de fund in loc sa strang unde ar trebui, daca ma intelegi. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Andre, asa am patit si eu cu Kegel...dar,probabil, tot pe acolo este....Oricum, m-am plictisit sa mai incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Nu-i nimic, le putem face doar cand facem pipi, ca oricum mai mult la wc stam lunile astea. Chiar daca nu ti-a zis medicul sa stai in pat, stai cuminte o perioada ca numai bine iti face.

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Andre, asa am patit si eu cu Kegel...dar,probabil, tot pe acolo este....Oricum, m-am plictisit sa mai incerc...Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise
21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Raluci , multumesc din tot sufletul,mii de !!!
Nu cred ca mai am timp acum, ca trebuie sa plec curand, dar maine voi face si eu un efort si voi posta niste pozici.

Mergi la inceput