Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Raluci, nici eu nu stiu ce sa zic de crema..mai ales fix pe burta aplicata...Doar sa ma uit pe net sa caut..Tare faza cu incestul

sarumana, daca gasesti ceva zi si la fata, parca mi-e rusine sa sun la doctor sa-i zic, totusi au altele probleme serioase

22
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

cu dragostea cum stati, al meu zice ca nu poate ca i se pare ca face incest

22
www.inimacopiilor.ro

Al meu este incantat...zice asa al cunoaste si fisa mai bine...ca de miscat in burtica nu mai misca dc pune tacsu mana

24+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Raluci, am mai citit si pe alt forum aceeasi discutie cu crema depilatoare, fetele zic si acolo ca nu e contraindicata, plus ca tu deja ai ok dat de la doctor pt inghinal..asa ca nu vad ce ar afecta daca dai si pe burtica...Mai asteapta si tu alte pareri mai avizate..ca eu doar ce am citit pe net!
Adriana, fix la fel si noi doi, nema fu-fu de la marea 'insamantare'..mereu am amanat, in trimI ca e prea riscant, in 2 am avut nunta si stres cat cuprinde...numa fu-fu nu ne ardea..si acu, deja suntem crizati amandoi...cu bebitza care face gimnastica pe acolo... Mare norok am ca si tine , ca sotu nu trage de mine ca vrea ...si e ft intelegator, chiar preaaaa intelegator, ca eu m-as fi riscat pe alocuri..

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Apropo de fufu..(sper sa nu citeasca cineva cunoscut)..cat am fost in vacanta ne-am iubit si 2/zi....am venit de luni acasa si inca nimik...ba chiar avem draci cand ne intalnim..si nu-mi explic de ce

24+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA ma bucur ca sotul tau e grijuliu. Asta conteaza enorm.

CRIP sper sa fii ok.

Mergi la inceput

lauriana, multumesc mult , mai sap si eu

simina atunci inapoi la turcia , lasa ca va reveniti voi

22
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA...ma bucur ca v-ati simtit bine in Turcia. E atat de primitoare tara asta....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

SIMINA...ma bucur ca v-ati simtit bine in Turcia. E atat de primitoare tara asta....

Lidia

si patul imens si moale , si lenjeriile impecabile...normal ca ne-am simtit bine...sotul spunea ca dc nu eram sigur ar fi iesit gemeni din atata "rasfat"

24+ cu Andreea

Poze noi
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Fetelor, dati-mi repede un sfat! M-am pus sa gatesc ciorba si vroiam sa dezghet carnea macinata rapid asa ca l-am pus cu caserola cu tot intr-un lighean cu apa calda (calda bine). Intre timp insa m-am luat cu treaba si a durat vreo 3 ore jumate pana sa -l scot de acolo si mi-am dat seama ca se incalzise deja carnea. Acum am facut repede chiftelutele si le-am bagat in ciorba, am de gand sa le fierb macar o ora. Credeti ca e periculos ca s-a incalzit carnea de la dezghetarea rapida?

20 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui christinam

Fetelor, dati-mi repede un sfat! M-am pus sa gatesc ciorba si vroiam sa dezghet carnea macinata rapid asa ca l-am pus cu caserola cu tot intr-un lighean cu apa calda (calda bine). Intre timp insa m-am luat cu treaba si a durat vreo 3 ore jumate pana sa -l scot de acolo si mi-am dat seama ca se incalzise deja carnea. Acum am facut repede chiftelutele si le-am bagat in ciorba, am de gand sa le fierb macar o ora. Credeti ca e periculos ca s-a incalzit carnea de la dezghetarea rapida?

20 + , mamica de David 5 anisori

eu zic ca nu-i bai, orium carnea se va fierbe, POfta Buna

22
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput