Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Roxyaly,felicitari pt. rezultatele bune de la ecografie!

Broscuta,felicitari pt. fetita,sa va traiasca!!!

Rgagapie, multa bafta la ecografie, sa vii cu vesti bune,iubita!

Raluci b, felicitari si tie pt rezultatele bune de la ecografie!

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Felicitari Lumi_Richard pentru gasuna ta si numa cu vesti bune sa vii
k?

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +23 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Andre, multumesc din tot sufletul,iubita!

Da,mi-a spus sa ma odihnesc mult,sa nu fac efort....si nu mi-ar fi dat nimic daca nu s-ar fi "ratoit" Richard la ea! Mi-a dat ceva asemanator cu No-Spa, sa iau de 3 ori pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Miany, pe strasse asta din cartier, ca n-am curaj departe. Fraaaate, eu care certam lumea ca nu merge pe jos, uite unde am ajuns. Tu esti bine?

Lumi, felicitari pentru grasunica. Tratament ai primit? Sau macar te-au convinssa stai pe orizontala si tu?

21 + Chiara Ada

da da ..pe aici prin "Manhattan City"....Eu sunt bine ,mai simt uneori asa o presiune in parte de jos a bazinului ,dar nu cred sa fie ceva ingrijorator...se intampla cand stau mai mult in sezut...deci tre sa ma plimb

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Welcome pe orizontala, Lumi, sa vezi distractie. Variante: tv, DC cu o mana, integrame, carti si cam atat. Acum, serios vorbind, stai culcata cat poti, nu te juca. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Miany75, multumesc mult de tot si tie! Eu prea mare efort nu fac, dar incepusem si eu cursurile alea de yoga pregatitoare pt nastere si acum.....ce ma fac?

Plus de asta, eu trebuie/ trebuia sa vin in Romania la inc. lui Sept, si mi-au spus ca s-ar putea sa nu am voie sa calatoresc

Rgagapie, multumesc mult, si tu sa ai grija!

Mergi la inceput

Andre, am mai petrecut o luna in pat in primul trimestru si imi venea sa ma urc pe pereti!!! Imi vine sa plang numai cat ma gandesc....stiu ca nu e corect sa-ti spun tie chestiile astea,la cat trebuie sa tragi tu de cand stai asa...

Mergi la inceput

Lumi, pai tocmai ca mie sa-mi spui, ca pot sa inteleg. E adevarat, te urci pe pereti, mai ales daca iti interzic calatoria, cum am patit eu, dar si cand vezi fetisoara care e burtica ta...Nu stiu sa te consolez pentru ca e groaznic, dar sunt cazuri incomparabil mai grave. Eu de cand merg la psiholog suport mai usor. Lasa, yoga vei face dupa, mai ai torectic 16 saptamani, nu e capat de tara. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Am aparut si eu ..nervoasa si hormonata! abia asteptam sa pap la pranz pizzuca adusa de acas, si am scapat-o pe jos, pe langa ca am avut numa clienti unu si unu Vreau concediu, vreau acasaaaa!!!! Mai stau si dupa curu' sefilor pt inca o hartie sa o ducem la banca sa reia astia dosaru pt casa.. ..m-am umplut de nervi
Broscuta, si eu ma gandeam poate o sa iesim cu bebelusele la plimbare pe la primavara Sa ajungem noi sanatoase pan atunci!
Poza cu burtica e de acu 2 sapt, de atunci am mai luat proportii sa stii..
Lumi , nasol cu contractiile astea si cu colul scurtat, daca ti-a recomandat la pat, atunci la pat tre sa stai.. Si eu tot stau cu morcovu cand mai simt ceva dureri sa nu fie ceva cu colu..
Andre, lasa ca trec lunile si nasti si o sa fugi repejor la marea Adriatica, si atunci o sa te invidiem de moartee Da eu tot nu inteleg, daca stai la pat si esti in concediu, cum nu stiu cei de la serviciu ca esti gravi???sau nu am inteles eu bine?
Lidia, multumesc de complimentee

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Laurairina13, off pizzuca ta! La anu' vii la mine la pizza adevarata, bine?Nu sunt in concediu, am marele noroc ca pot lucra din pat. La Cluj nu am superiori, "sefa" fiind eu, iar colegii ma menajeaza, ma lasa sa lucrez cateva ore doar, asa ca nu a trebuit sa anunt la Bucuresti si nici sa iau concediu, iar daca totul va decurge normal, imi voi lua doar concediu de odihna, pentru ca 2 - 3 ore pe zi chiar pot lucra. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput