Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Buna tuturor!

Ma inscriu si eu in grupa voastra :) DPN: 24.03.2009, UM: 29.07.2009 (nu stiu precis ce inseamna UM, ca abia azi m-am inscris pe acest forum, dar banuiesc ca l-am nimerit :))
Ma bucur sa vad ca sinteti nu doar multe ci si foarte vesele - sa dea Dumnezeu sa ajungem cu toate la termen si sa "auzim" aceeasi veselie in grupa pina la capat!

Nu prea stiu bine cum functioneaza forumul asta, dar ma prind eu pe parcurs :) Pina atunci, spun despre mine ca am 41,5 ani, am deja un baietel minunat de 4,2 ani... si ma bucur de aceasta sarcina complet neplanificata! Am fost azi la doctorita mea, am facut eco, totul pare in regula pina acum, m-am oprit din fumat din ziua in care am vazut testul pozitiv, ma straduiesc sa fiu vesela si senina... si merg mai departe cu incredere.
Cumva exista pe DC si un grupulet de "senioare" de peste 40 ani? Ca mi-ar prinde bine sa stiu ca nu sint singura ingrijorata in legatura cu riscurile virstei :)

Va imbratisez si va doresc sa aveti cu toate sarcina perfecta pe care am avut-o eu cu primul meu copil - cea ma fericita si grozava perioada din viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Burticilor, multumim tuturor pentru urarile frumoase!
Am emotii pentru maine dimineata, abia astept sa-i aud inimioara lui Bb2. Sper sa fie bine pentru noi toate , si eu am avut probleme cu o alta sarcina inainte de Matei si pana cand am sa-l tin pe bb2 in brate o sa am emotii.

Eu am greturi, dar nu pot sa ma plang ca ma simt foarte rau, in schimb la sarcina asta am pofte , as manca intr-una cate ceva si simt tot felul de mirosuri de mancare cand ies prin curte de pe la vecini si l-am inebunit pe sotul meu, ma duc si gatesc in functie de miros; nici nu va povestesc ce gatesc maine

Eu ma duc la nani, ca am o stare de somnolenta continua,sper sa vin maine cu vesti bune de la eco.

Oana, mami de Matei (29.07.2007)
si 8 s cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mami, hai spune-ne ce faci maine de papa?Poate dam toate navala la tine desi din partea mea, daca gatesti la pranz, poti sa ma stergi de pe lista ca imi e greata de orice.Dar tu poti sa spui ca ne dai idei.Cel putin mie.Mie azi mi-a mirosit a musaca cand am iesit cu catelul in parc asa ca...A! nu mai sta cu emotii ca stresezi bebelul.Daca ai greturi si somnic poti sta linistita.

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

nici eu nu reusesc sa tin pasul cu voi...ce cateva pagini, eu am dat de alt capitol de cand n-am mai intrat :)

am fost la doctor, la 8 s si 4 z....nu pt ca n-am vrut eu, dar aici nu te cheama devreme...am vazut si auzit inimioara, 178 batai/minut....mi-au luat sange pt hiv, sifilis, rubela, varicela, complete blood count (nu stiu cum se traduce) grupa sange, rh (negatv, dar stiam deja) mi-au facut papanicolau si m-au trimis acasa

Apropo de Rh...nu stiu ce are sotul si m-am gandit ca o sa-l testeze si pe el, dar nici vorba...este MAI IEFTIN sa-mi faca mie injectia la 28 saptamani si la nastere daca bb e pozitiv decat sa-i ia sange sotului

uremaza de acuma 1 data pe luna

stiu ca mai spre sfarsit vor fi 2 vizite pe luna si din sapt 36 , saptamanal

voi faceti "first trimester screening" ?

pt ca sunt o tanara de 30 ani (dpdv al asigurarii medicale) acest test este optional si inca nu m-am lamurit daca mi-l acopera...costa ~ 300 $

consta intr-o ecrografie unde masoara translucenta nucala(am spus bine pe romaneste?) si un test de sange pt masurarea hCG si papp-a (pregnancy associated plasma protein A) Corelat cu varsta mamei si varsta bebeului cand se face testul (intre 11-13 saptamani) se estimeaza riscul pt trisomiile 13,18,21

aici mai multe info
http://www.americanpregnancy.org/prenataltesting/firstscreen.html

eu am un bebe tare cuminte, nu-si face simtita prezenta deloc, cateodata nici nu cred ca mai sunt gravida....am intrebat-o pe mama si a zis ca nici ea n-a avut greturi, trag concluzia ca se mosteneste

m-am ingrasat 4 pounds, ~ 2 kg si nu am pofte deloc

ce ziceati de poze? eu am uitat parola si de la contul comun si de la email....unde pot sa va vad si eu?

8+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Neata burtici ! va doresc o zi usoara si fara greturi
ATB sarumana mult pt complimentele referitoare la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !

Fetelor , help !!!!!
De aseara , dupa o partida de amor, temp bazala a scazut de la 37,1- 37,2 la 36,9, Oare s-a intamplat ceva cu sarcina????

Denisa, 4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, fetelor!
L-am vazut pe mugurashul nostru ieri, si e bine!!! E la locul lui, in uter, ii bate inimioara > 130b/min.
A stat asa cumintel la poze din casuta lui (sacul embr, parca se uita pe geam .
Sotul meu e extra fericit. Si in sfarsit aseara la 10 noaptea faceam vizite la familie, sa dam vestea, cu o sampanie pt copii, nu mai puteam sa rezistam pana azi.
De acum Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toate si pe toti. Urmeaza sa-mi fac analizele de sange si sa-mi cunosc doctora care ma va monitoriza pe parcursul sarcinii.
Greturi am in continuare, cu ameteala dar fara voma. Nu ma mai doare asa des burtica. Si chiar dacanu mananc mai mult decat de obicei ...sunt mai "pufoasa". Dar, asta e, mugurashul sa iasa sanatos si frumos, si la termen, iar eu recuperez, sper.
Pup

Mergi la inceput

Honey nu ii poti da un tel medicului sa fii sigura 100% ca nu s-a intamplat nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

aleesicoo medicul cum sa stie prin tel daca ceva s-a intamplat?. Doar ea mi-a recomandat '' sa duc o viata normala , ca si cum nu as fi insarcinata''

Denisa, 4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Honey eu m-am referit ca ar putea sa iti spuna ce se intampla in astfel de cazuri cand scade temperatura. Nu te supara pe mine. Uite o sa iti treaca

Mergi la inceput