Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
honeybaby spune:
aleesicoo- nu ma supar pe tine
, doar pe situatie sunt suparata.
Denisa,
4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
CoriMami spune:
Honey, nu te mai ingrijora!
Eu cred ca e normal sa se modifice temperatura corpului dupa sex, mai ales daca a fost de calitate
.
Se produce vasoconstrictie poate si de asta a scazut.
Dar acum a revenit la normal?
Eu nu monitorizez si temperatura, oricum am destule sa ma obsedeze, ba ma doare in stanga, ba mi-e greata, ba am arsuri.
Sa fim mai relaxate!
Ma rog pt tine sa fie bebele ok!
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Buna tuturor! Ma inscriu si eu in grupa voastra :) DPN: 24.03.2009, UM: 29.07.2009 (nu stiu precis ce inseamna UM, ca abia azi m-am inscris pe acest forum, dar banuiesc ca l-am nimerit :)) Ma bucur sa vad ca sinteti nu doar multe ci si foarte vesele - sa dea Dumnezeu sa ajungem cu toate la termen si sa "auzim" aceeasi veselie in grupa pina la capat! Nu prea stiu bine cum functioneaza forumul asta, dar ma prind eu pe parcurs :) Pina atunci, spun despre mine ca am 41,5 ani, am deja un baietel minunat de 4,2 ani... si ma bucur de aceasta sarcina complet neplanificata! Am fost azi la doctorita mea, am facut eco, totul pare in regula pina acum, m-am oprit din fumat din ziua in care am vazut testul pozitiv, ma straduiesc sa fiu vesela si senina... si merg mai departe cu incredere. Cumva exista pe DC si un grupulet de "senioare" de peste 40 ani? Ca mi-ar prinde bine sa stiu ca nu sint singura ingrijorata in legatura cu riscurile virstei :) Va imbratisez si va doresc sa aveti cu toate sarcina perfecta pe care am avut-o eu cu primul meu copil - cea ma fericita si grozava perioada din viata mea!!! |
vladimirescu, bine ai venit la noi!!!!

Sarcina usoara si la termen iti doresc si un bebe sanatos si cuminte!!!
UM inseamna ultima menstruatie...ti-ai dat tu seama bine

Sa vii mai des sa povestim sa ne cunoastem mai bine...ai vazut ca noi suntem tare vorbarete!!

7+
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Stefanna mamaaaaaaaaaaaaaaaaa,fetelor ce albinutze mai sinteti.Si ce de evenimente pe aici, sper sa nu le uit. Nelia buna ideea ta cu pozele, ca poate vazandu-va nu va mai incurc asa de rau.Ca desi citesc tot, memoria numelor e cumplita la mine, si nu mai stiu care si cum a zis... ce sa mai zic de fetele cu nick apropiat cum sint ate si atb( sa ma iertati fetele dar eu inca nu fac distinctie intre voi). Pupici la burtici si mamici. Stefanna mami de fetita si 8+ |
stefanna, nu-i bai ca ne mai incurcam una pe alta...pe parcurs o sa ne cunoastem mai bine cu toatele.
E buna ideea cu pozele dar nu prea stiu cum sa pun linkul...adica unde sa-l pun. Poate ma invatati voi.
Pupici la toate gravidutele

Apropo...am modificat semnatura...azi am facut 8 saptamani!!

8
liliana_28 spune:
honeybaby: eu zic sa nu te ingrijorezi, ai sa vezi ca totul este bine.
Eu am fost aseara la medic, care mi-a recomandat sa fac 3 analize la sange printre care si toxoplasmoza, sa vedem cauza pierderilor de sarcini.
Mi-a prescris Utrogestan, acid folic (pe care il iau deja de ceva timp)si No Spa daca am dureri.
Peste 2 saptamani mai mergem la un consult si atunci o sa facem si o eco TV ca sa vedem puiul,activitatea cardiaca a puiului.
Greturi nu am inca, de dormit as dormi intr-o veselie dar ce sa te faci cu serviciul iar de balonat ce sa mai zic ca simt ca explodez.
Sa aveti o zi linistita.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
bluekidoo spune:
Incerc sa raspun si eu la mai multe posturi odata.. sper sa-mi iasa ![]()
In ceea ce priveste simtomele, eu am de ceva timp greturi dar din fericire nu am si pofte...sper sa nici nu apara
De mancat, mananc cam orice atata timp cat nu este MC, KFC si nu are pream mult ulei sau prajeli. A si mai am un "pitic".. nu mai pot manca mancarea calda.. trebuie sa fie la temperatura camerei.
A inca ceva.. poate va ajuta.. eu in fiecare dimineata aveam greturi iar pe la 6-7 ma trezeam lesinata de foame; azi trebuia sa ma duc la analize si cum nu aveam voie sa mananc innainte de analize, am mancat aseara innainte de culcare o rosie mare, muscam din ea ca din mar. In afara de faptul ca aseara am avut cel mai odihnitor somn din ultimul timp, dimineata nu am avut greturi iar foamea m-a luat abia pe la 8:30 (un record pentru mine care ma trezeam si la 5 dimineata sa mananc). Eu tind sa cred ca rosia de aseara m-a ajutat asa ca voi incerca si in seara asta.. cine stie , poate tine ![]()
Azi am facut analizele de sange la doctora de familie. Adica i-a facut grupa si RH sotului, iar mie calciu, colesterol, hiv, glicemie, urina, si inca unele care nici nu le-am inteles nici nu le-am retinut.
Rezultatele vin saptamana viitoare pe miercuri joi si mi-a spus ca dupa ce vin rezultatele mi le v-a da si va trebui sa ma duc la un medic ginecolog care sa imi supravegheze sarcina si cu care sa nasc. Mi-a spus ca tot el imi va spune ce analize sa fac in continuare. Dar am uitat sa o intreb de ecografie..tot ginecologul ma trimite? Eu nu am fost inca din proprie initiativa sa o fac. Sper sa nu uit sa o intreb cand ma duc sa iau rezultatele.
Inca ceva.. cum ati anuntat rudele? Parintii mei nu stiu inca. Nu erau in bucuresti cand am aflat si nu am vrut sa le spun prin telefon. Initial ma gandeam ca le voi spune dupa analize si ecografie dar vad ca dureaza astea iar ei sunt singurele persoane care nu stiu inca si nu mi se pare corect. Acum stau si ma gandesc cum sa le spun..Tatal meu are probleme cu inima si imi e teama sa nu faca vrun infart ceva de fericire. Iar astazi vin in bucuresti.. Poate reusesc sa aman vizita la ei pana sambata .. poate imi vine vreo idee. Daca veti sugestii ceva le astept.
P.S.: fetele care ati facut ecografia ati putea spune cam cat v-a costat?
ate_09 spune:
[bluekidoo
Incerc sa raspun si eu la mai multe posturi odata.. sper sa-mi iasa ![]()
In ceea ce priveste simtomele, eu am de ceva timp greturi dar din fericire nu am si pofte...sper sa nici nu apara
De mancat, mananc cam orice atata timp cat nu este MC, KFC si nu are pream mult ulei sau prajeli. A si mai am un "pitic".. nu mai pot manca mancarea calda.. trebuie sa fie la temperatura camerei.
mie medicul chiar mi-a recomandat sa evit mancarea calda pt ca provoaca greata. Bine eu o perioada am avut greata indiferent ce mancam.
citat din mesajul lui bluekidoo
Azi am facut analizele de sange la doctora de familie. Adica i-a facut grupa si RH sotului, iar mie calciu, colesterol, hiv, glicemie, urina, si inca unele care nici nu le-am inteles nici nu le-am retinut.
Rezultatele vin saptamana viitoare pe miercuri joi si mi-a spus ca dupa ce vin rezultatele mi le v-a da si va trebui sa ma duc la un medic ginecolog care sa imi supravegheze sarcina si cu care sa nasc. Mi-a spus ca tot el imi va spune ce analize sa fac in continuare. Dar am uitat sa o intreb de ecografie..tot ginecologul ma trimite? Eu nu am fost inca din proprie initiativa sa o fac. Sper sa nu uit sa o intreb cand ma duc sa iau rezultatele.[/i]
Eu intai mi-am ales medicul ginecolog...am fost la el si mi-a confirmat sarcina...el mi-a dat o lista cu analize pe care trebuie sa le fac...si tot el imi face si ecografiile.
La medicul de familie am fost doar sa ma ia in evidentele lor acolo...si eventual am mai luat cate o reteta compensata in functie de ce mi-a prescris medicul ginecolog care-mi urmareste sarcina.
Iar referitor la pretul ecografiei...difera de la medic la medic si de la cabinet la cabinet. Eu am dat pe eco abdominala 70 lei...iar apoi pe cea transvaginala 100 lei. Asta ca sa-ti faci o idee asupra preturilor. Posibil sunt cabinete si mai ieftine si mai scumpe.
Sper ca ti-am fost de ajutor! 
8
bluekidoo spune:
Da banuiam ca preturile difera de la cabinet la cabinet dar vroiam sa-mi fac o idee asa ca mai ajutat foarte mult
mersi mult
2anke spune:
Buna Dimineata
Bun venit noilor graviduze!!!
aleesicoo imi pare rau pt tine 
Nici eu nu prea pot tine pasul cu voi, scrieti asa de mult
Observ ca in Rom se merge mai des la control ca aici. De ex eu am peste o luna, in sept, urmat control, deci acum ii din luna in luna , mai tarziu mai des.
Eu nu pun poze pe net cu copilul. Daca primesc parola pot trimite una, doua poze pe mailu comun.
bluekidoo poti sa le zici: de la anul o sa fiti Bunici o sa aveti in sfarsit un nepot sau o sa mai aveti inca unul, daca mai sunt
. Eu am anuntat toata familia prin telefon 

Anca
5+