Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
kossir spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui neliaCris
eu sper sa fii asa si dupa ce nasti... ca si eu am avut 52 de kg la 162 cm,si apoi m-am lasat de tigari pt a -l crea pe bebe si m-am ingrasat 5 kg...apoi am ramas gravi...apoi din cauza vomitaturilor am slabit inapoi la 50 de kg si cand am inceput sa pap cat de cat sa pus ca dupa dieta...23 DE KG...si acum mai am 59 gasa rau.. Kosir,nu e ziua mea....ioana spunea ca implineste 2 ani de cand sa casatoril ,multi inainte si sanatate deChristian Ionut 4+ |
Scuze, stiam ca e vorba de ziua de casatorie, doar ca...
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 9+ sapt
kossir spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Gata,s-a terminat cosmarul si sper sa nu mai traiesc niciodata asa ceva. Analiza de sange 3978.Doctorita a zis ca e o sarcina intrauterina,dar inca nu se vede emrionul ca e prea mica.Dar din punctul ei de vedere crede ca va fi bine.Cat despre extrauterina,a zis ca acel lichid,de fapt poate fi confundat.A zis ca doctorita la care am fost ieri,e f buna si va ajunge si mai buna,dar e tanara si inca nu stie sa elimine unele aspecte. Eu sper din tot sufletul sa fie totul bine. Deci vreau si eu pe listuta:UM 23.06.2009 si DPN 30.03.2010 Si Doamne ajuta!!! Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Bine ca s-a rezolvat .
Sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine pana la sfarsit .
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 9+ sapt
Stefanna spune:
mamaaaaaaaaaaaaaaaaa,fetelor ce albinutze mai sinteti.Si ce de evenimente pe aici, sper sa nu le uit.
Ramonella, felicitari, si bine ca e totul bine.Eu una prefer cate o spaima decat asigurari care sa se dovedeasca false.Mai bine mai multa precautie si doua pareri.De acum sa speram ca ai sa o duci mai bine decat unele fete de aici la capitolul gretosenie si varsat.
Liliana felicitari si tie, si sarcina usoara.
Mateias de mami sa cresti mare si sa ai o copilarie frumoasa.
Ioanact multi ani impreuna si plini de intelegere si pace langa gazuta cea mica.
Nelia buna ideea ta cu pozele, ca poate vazandu-va nu va mai incurc asa de rau.Ca desi citesc tot, memoria numelor e cumplita la mine, si nu mai stiu care si cum a zis... ce sa mai zic de fetele cu nick apropiat cum sint ate si atb( sa ma iertati fetele dar eu inca nu fac distinctie intre voi).
Fetelor noi bun venit si sa avem sedere impreuna pana la cele 40 de saptamani, dupa care sa ne mutam victorioase si prietene la scutecele.
Discordia, imi pare tare rau de cele citite.Faca Cel de Sus sa ai putere sa treci peste incercarea asta si sa te bucuri de minunea pe care deja ti-a daruit-o.
Io-s binisor, ma grabesc sa fac merg la facut niste ardei umpluti la "cioroii" mei.
Pupici la burtici si mamici.
Stefanna mami de fetita si 8+
andra_s spune:
mai fetelor se ingroasa lista nu gluma, de aceea nici nu mai pot tine pasul cu voi. citesc dimi inainte sa plec la serv si seara ... voi deja ati umplut 7-8 pagini.
ellanik, mi-ai facut o pofta de supa crema de legume cu crutoane ... bine ca imi trece repede.
oana , nici eu nu ma pot apropia de carne de nici o culoare, in rest ca si tine de o sapt aproape mananc numai rosii cu telemea de oaie. am inceput sa fac mutre si la asta.
va las burtici k mor de somn, aaaaaaaa era sa uit : LA MULTI ANI MATEI! Sa cresti mare si sanatos!
somn usor la toate mamicile si bebelusii!
8+
aleesicoo spune:
Buna seara burtici dragi ? ce faceti cum va simtiti? Ioana acelasi sentiment il am si eu cand ma gandesc ca se aproprie sept si bebe al meu nu mai este
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo Buna seara burtici dragi ? ce faceti cum va simtiti? Ioana acelasi sentiment il am si eu cand ma gandesc ca se aproprie sept si bebe al meu nu mai este |
Hmm..nu avem ce sa facem , asa a fost sa fie!
Sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa ramanem si sa ducem sarcina pana la nastere si dupa nastere sa avem un sanatos!
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
atb spune:
Ramona ma bucur ca totul e bine in cele din urma... M-ai pus acuma pe ganduri cu doctorita asta... Sa mai merg la ea? Ar trebui sa mai merg peste 2 saptamani. Hmmmm... La ce dr. ai fost azi?
Stefanna, nu-i nimic daca la inceput ne mai incurci, cu timpul o sa invatam unele cu altele. Nick-ul meu, atb, nici mie nu-mi place prea mult, insa atunci cand m-am inscris pe DC am incercat sa ma inscriu cu vreo 5 nick-uri care imi placeau si care mi se potriveau, dar toate erau luate (atunci nu mi-a trecut prin cap ca pot sa adaug un numar la nick si ala poate nu-l mai avea nimeni), asa ca am pus la repezeala... nr. masinii noastre , si ala a ramas. Atunci nu eram nici insarcinata, citeam si eu pe ici pe colo, si fiind o persoana mai retrasa ma gandeam ca nu o sa ma bag eu la scris, dar odata cu prima sarcina am intrat la odiseea de atunci si asa am inceput sa scriu, dar...am ramas cu acest nick naspa, asta este, ca sa-l schimb mi-ar trebui aprobarea moderatorilor, si asta nu se face cu una cu doua, tre sa ai motive serioase ca sa-l schimbi. Mno, deci, ca sa ma tineti minte mai bine, eu is aia cu nr. de inmatriculare la nick. Si am si eu ceva poze pe-acolo pe la semnatura.
LA MULTI ANI, MATEI !!! de mami07, sa-ti dea DD o viata plina de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
Nelia, distractie placuta si vreme buna sa aveti!
Eu nici la sarcina trecuta nici acum n-am avut nici un fel de pofte aparte, aceleasi pe care le am oricand, pizza si... McDonalds (nu dati cu rosii ). Ma bucur ca nu poftesc la dulciuri, nu m-am impacat bine niciodata cu dulciurile, de-aia sper sa nu ma ingras prea tare.
Noh ca sunt in pana de idei...
Vazut pozici de alessico, fata faina, ce sa mai!
Am vazut-o si pe Ioana de Alina (Ioanact) , o printesa de fetita, cu niste parinti minunati!
Pupici la burtici!
Adriana 6+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.20009 (povestea nasterii)
ellanik spune:
Atb iei bataie cu McDonalds-ul tau.Nu ai voie.Poti contracta toxo de la hamburgerii aia.
8+
Eu si bebe il iubim pe tati !