Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Ramonella pofta buna . Deja au inceput poftele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Va multumesc mult tuturor pentru urari!

Oana, mami de Matei (29.07.2007)- azi fac doi anisooori!
si 8 s cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami07

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

mami,la semnatura ai mami de matei,29.07.09 azi fac 2 anisori....,nu trebuia sa scrii 2007?
La multi ani lui Mateutz din partea noastra,faci petrecere?Si nu dai nimic de baut rece?

deChristian Ionut
4+

Normal ca trebuia sa pun 2007 , dar caldura m-a facut sa-mi pierd si ultimul neuron ramas in viata , multumesc ca mi-ai spus, corectez.
Normal ca dau de baut, sa curga sucul de portocaleeee, ca alcool n-avem voie si "dans , dans " , ca sa-l citez pe micul sarbatorit.

Oana, mami de Matei (29.07.2007)- azi fac doi anisooori!
si 8 s cu bb2

Ce frumos...cand Cris al meu va avea doi anisori,isi va putea cunoaste fratele sau surioara..apropo,voi v-ati gandit la nume?sau cum ati vrea sa nasteti...normal,cezariana,cu epidurala,in apa?
eu sunt fan pizza.zilnic pap seara pizza,dar doar amestecul de deasupra,mozzarela,cu rosii,catofii,acum tre sa apara tati cu ele...maine plec la mare iubite si stau 2 zile...sa fiti cuminti si sa aveti grija de samburii vostrii de susan

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Oana mami La multi ani pentru Matei Sa fie sanatos si sa se bucure de fratior/surioara.

Ramoce bine suna.

Oana 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Uite un La Multi Ani [b]intarziat si de la mine sa fie sanatos , fericit si sa aiba in viata parte numai de bucurii si impliniri ! [/b]

Mergi la inceput

Distractie placuta [b] Nelia[/b! Te asteptam cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Oana, masline pap si goale insa rosii nu prea tolerez nu stiu de ce ca inaiante tare imi mai placeau.In schimb mananc multe piersici si pepene .Aaaa! si pot manca salata de vinete coapte en gros!Maine mi-am propus sa mannac oua fierte cu paine prajita si feta(din lapte pasteurizat of course).Dintre alte feluri de mancare piureul imi place cel mai mult si supa crema de legume in care pun brocolli, telina, cartof, morcovi, linte si putina smantana si pe care o mananc cu crutoane facute cu ulei de masline usturoi si busuioc.Deja mi s-a facut pofta.Deci maine trebuie sa-mi fac iar!!!
Mama mea cand a fost cu mine a mancat piure si mere cu biscuiti.Cred ca de aia imi place mie piureul asa de tare!
Mai dati si voi idei de mancarici pe care le tolereaza bebicii nostri mofturosi.

Voi fetelor ce faceti? Dublu test sau triplul test?Eu trebuie sa ma decid pana merg la eco pt translucenta nucala de 13 sapt.

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ella pai la tine e un festin culinar . Eu nu reusesc sa mananc atatea.
Eu o sa fac TT,ca asa mi-a recomandat dra, desi nu sunt impacata cu ideea de a-l face. Sper sa nu imi dea stres suplimentar.

Oana 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Nu ma deranjeaza deloc Ioana imi face placere, din cate imi aduc eu aminte parca ai fost si tu la odiseea din sept oct nu? , vai asa de mult imi doresc sa fiu sie u cu voi aici ca mamica si nu ca asppiranta

Da,am facut parte din odiseea sept - oct 2009 , cand ma gandesc ca la sf lunii Sept, inceputul lunii Oct, tb sa nasc, imi vine sa ma 'urc pe pereti.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami07

Oana, mami de Matei (29.07.2009)- azi fac doi anisooori!
si 8 s cu bb2

LA MULTI ANISORI, MATEI! sa fii sanatos, cuminte si sa ii bucuri pe parintii tai toata viata!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput