Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami07

Buna burticoaselor !

Eu maine merg la prima eco, azi am intrat in a opta saptamana de sarcina. Sunt foarte ingrijorata pentru ca azi am avut mici sangerari, exceptand petele maronii din zilele trecute... La prima sarcina n-am avut astfel de probleme. Voi ce ma sfatuiti: sa stau pana maine dimi la 8 cand am eco si control sau sa ma duc la dr de azi?

Sanatate multa tuturor burticilor!

Oana, mami de Matei (29.07.2009)- azi fac doi anisooori!
si 8 s cu bb2

eu zic sa il suni totusi pe doctor,el e singurul care iti poate spune,eu m-as duce,avand in vedere faptul ca ,cu un copilas de 2 ani pe acasa,nu o sa reusesti sa stai in pat azi

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ramo, felicitari inca o data! am tinut neaparat sa te felicit si aici, la aceasta odisee, din care vei face parte o buna bucata de timp.. Doamne ajuta sa vina pe lume fratiorul/surioara Beiutei sanatos/a!!!!

liliana, te felicit si pe tine... ma bucur ca ai reusit in final...stiu ca noi am mai facut parte din odiseea noi-dec 2009...incheiata din pacate prea repede pt noi...sper ca de data asta sa reusesti si tu sa duci la bun sfarsit sarcina! ai un baietel tare dulcic!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Multumesc mult pentru incurajari, maine am sa va tin la curent cu ce a zis medicul. Sper sa imi faca si o eco TV ca sa dorm linistita.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana_28

Multumesc mult pentru incurajari, maine am sa va tin la curent cu ce a zis medicul. Sper sa imi faca si o eco TV ca sa dorm linistita.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Abea asteptam vestile

Fete,voi va ganditi la peroada cand vor incepe greturile?ce o sa luati,cum o sa rezistati?ce faceti cu primul copilas,daca o sa va descurcati?
Imi aduc aminte ,cu sarcina trecuta,treceau zilele si eu nu aveam nimic,mama ma felicita ca nu am greturi nimic,cand intr-o zi ,duminica,nu m-am mai putut da jos din pat,imi era somn,greata,apoi m-am ridicat cu chiu cu vai,si de atunci a inceput adevarata distractie...asta pe la 5 sapt plus ceva

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andreea mersi mult de felicitari!!!Te asteptam si pe tine aici!

Mami bine ai venit!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Si la multi ani pentru Matei!!!Sa fie sanatos si sa creasca mare!!!

Nelia eu sarcina trecuta nu am avut greturi deloc.Nu am vomat niciodata.Doar asa,o usoara indispozitie...Acum parca as vrea ceva greturi,ca asta e semn ca sarcina se dezvolta.
Observ ca multe dintre noi mai avem copii.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ramonella felicitari!
Felicitari si noilor gravidute si sa aveti sarcini usoare si duse pana la termen .
Eu azi am avut prgram de si abia am putut papa niste budinca.A propos voi ce puteti manca?La mine intra greu carnita si aia de pui.
pt toate!

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

neali, iubita

onuta mea draga,

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sorinuca pupici multi
Ella imi pare rau pt greturi. Mie cand imi era rau tot ce puteam manca era telemea cu rosii si masline. Si acum mananc macar o data pe zi asa ceva la masa. Nici eu nu prea suport carnea. Abia inghit un pic.

Oana 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu mi-am pus la cuptor cartofi cu putin ulei si vreau sa-i pap cu ketchup picant de la Hellmans.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

mami,la semnatura ai mami de matei,29.07.09 azi fac 2 anisori....,nu trebuia sa scrii 2007?
La multi ani lui Mateutz din partea noastra,faci petrecere?Si nu dai nimic de baut rece?

deChristian Ionut
4+

Normal ca trebuia sa pun 2007 , dar caldura m-a facut sa-mi pierd si ultimul neuron ramas in viata , multumesc ca mi-ai spus, corectez.
Normal ca dau de baut, sa curga sucul de portocaleeee, ca alcool n-avem voie si "dans , dans " , ca sa-l citez pe micul sarbatorit.

Oana, mami de Matei (29.07.2007)- azi fac doi anisooori!
si 8 s cu bb2

Mergi la inceput