Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ramo ma bucur din suflet.
Sa ai o sarcina usoara si fara mult stres.
Ai o papusica de fetita, sa iti traiasca.

Oana 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Liliana, felicitari!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Oana 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multumim de complimente!!

Liliana felicitari!!!Sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Ce imi place ca ne inmultim!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Intru si eu pe listuta voastra UM:7.06.09 DPN conform tabel 14.03.2010
Simtome cat cuprinde, test cu 2 liniute, mai avem de luat confirmarea de la medic.. Astazi o sun pe doctora de familie poate ma programeaza azi la ea
Sarcina usoara mamicilor si bebe sanatos si voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Buna burticoaselor !

Eu maine merg la prima eco, azi am intrat in a opta saptamana de sarcina. Sunt foarte ingrijorata pentru ca azi am avut mici sangerari, exceptand petele maronii din zilele trecute... La prima sarcina n-am avut astfel de probleme. Voi ce ma sfatuiti: sa stau pana maine dimi la 8 cand am eco si control sau sa ma duc la dr de azi?

Sanatate multa tuturor burticilor!

Oana, mami de Matei (29.07.2009)- azi fac doi anisooori!
si 8 s cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Fetelor am o programare maine la doc Herghelegiu la Medsana eco transvaginala + consult. Nu ma pot duce ca sangerez in urma HSG. Daca vrea cineva sa mearga sa imi trimita pm ca sa ii dau mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami07

Buna burticoaselor !

Eu maine merg la prima eco, azi am intrat in a opta saptamana de sarcina. Sunt foarte ingrijorata pentru ca azi am avut mici sangerari, exceptand petele maronii din zilele trecute... La prima sarcina n-am avut astfel de probleme. Voi ce ma sfatuiti: sa stau pana maine dimi la 8 cand am eco si control sau sa ma duc la dr de azi?

Sanatate multa tuturor burticilor!

si eu am avut niste scurgeri maronii dar ff usoare..cateva picaturi si m-a chemat medicul in aceeasi zi pt eco. Slava domnului ca totul e bine si m-am linistit acum. Mi-a dat sa iau duphaston si vad ca nu mai am probleme.
Daca tot ai maine dimineata programare la medic...nu cred ca e nevoie sa mergi de azi...doar in cazul in care nu se agraveaza scurgerea si nu devine mai abundenta.
La mine curgea doar 2-3 picaturi...odata pe zi.
Sanatate multa iti doresc si sa vii cu vesti bune de la eco!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Multumesc mult pentru incurajari ate_09!

Cred ca asa am sa fac, merg maine la prima ora si sper sa fie totul bine. Eu am luat Duphaston inainte sa raman insarcinata, am avut probleme cu ovulatia si cu CM. Am inteles ca fixeaza sarcina. Acum iau Utrogestan... Sa dea DD sa fie maine totul bine, si noi toate la anul sa ne tinem copilasii sanatosi in brate.

si 8 s cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami07

Multumesc mult pentru incurajari ate_09!

Cred ca asa am sa fac, merg maine la prima ora si sper sa fie totul bine. Eu am luat Duphaston inainte sa raman insarcinata, am avut probleme cu ovulatia si cu CM. Am inteles ca fixeaza sarcina. Acum iau Utrogestan... Sa dea DD sa fie maine totul bine, si noi toate la anul sa ne tinem copilasii sanatosi in brate.

si 8 s cu bb2

Multi ani sanatosi Matei si sarcina usora lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

mami,la semnatura ai mami de matei,29.07.09 azi fac 2 anisori....,nu trebuia sa scrii 2007?
La multi ani lui Mateutz din partea noastra,faci petrecere?Si nu dai nimic de baut rece?

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput