Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 2
RAMONELLA spune:
Gata,s-a terminat cosmarul si sper sa nu mai traiesc niciodata asa ceva.
Analiza de sange 3978.Doctorita a zis ca e o sarcina intrauterina,dar inca nu se vede emrionul ca e prea mica.Dar din punctul ei de vedere crede ca va fi bine.Cat despre extrauterina,a zis ca acel lichid,de fapt poate fi confundat.A zis ca doctorita la care am fost ieri,e f buna si va ajunge si mai buna,dar e tanara si inca nu stie sa elimine unele aspecte.
Eu sper din tot sufletul sa fie totul bine.
Deci vreau si eu pe listuta:UM 23.06.2009 si DPN 30.03.2010
Si Doamne ajuta!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
ate_09 spune:
bravo ramonella ..eram sigura ca o sa vii cu vesti bune!!!!!!!!!
Sa dea dumnezeu sa fie totul bine si de-acum incolo si ai un bebe sanatos!!! Nu-ti pierde speranta ca totul va fi bine cu ajutorul celui de sus!!!
7+
aleesicoo spune:
Ramonella ma bucur din suflet ti-am zis ca nu ai de ce sa iti faci problemesarcina usoara fara greturi si nastere si mai usoara
RAMONELLA spune:
Multumesc mult fetelor!!!Sa stiti ca m-au ajutat mult incurajarile voastre.
Si am o noua semnatura...
5+Doamne ajuta
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Gata,s-a terminat cosmarul si sper sa nu mai traiesc niciodata asa ceva. Analiza de sange 3978.Doctorita a zis ca e o sarcina intrauterina,dar inca nu se vede emrionul ca e prea mica.Dar din punctul ei de vedere crede ca va fi bine.Cat despre extrauterina,a zis ca acel lichid,de fapt poate fi confundat.A zis ca doctorita la care am fost ieri,e f buna si va ajunge si mai buna,dar e tanara si inca nu stie sa elimine unele aspecte. Eu sper din tot sufletul sa fie totul bine. Deci vreau si eu pe listuta:UM 23.06.2009 si DPN 30.03.2010 Si Doamne ajuta!!! Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Bravo ramo....felicitari??'
De asta e bine sa ne ducem la 2 medici odata,pt urmarirea sarcinii,sa ne elimine ei stresul ca ne face rau...
Fete...eu propun sa bagam toate niste pozici cu noi pt a ne cunoaste mai bine...voi ce parere aveti?
deChristian Ionut
4+
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Gata,s-a terminat cosmarul si sper sa nu mai traiesc niciodata asa ceva. Analiza de sange 3978.Doctorita a zis ca e o sarcina intrauterina,dar inca nu se vede emrionul ca e prea mica.Dar din punctul ei de vedere crede ca va fi bine.Cat despre extrauterina,a zis ca acel lichid,de fapt poate fi confundat.A zis ca doctorita la care am fost ieri,e f buna si va ajunge si mai buna,dar e tanara si inca nu stie sa elimine unele aspecte. Eu sper din tot sufletul sa fie totul bine. Deci vreau si eu pe listuta:UM 23.06.2009 si DPN 30.03.2010 Si Doamne ajuta!!! Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Bravo ramo....felicitari!!!
De asta e bine sa ne ducem la 2 medici odata,pt urmarirea sarcinii,sa ne elimine ei stresul ca ne face rau...
Fete...eu propun sa bagam toate niste pozici cu noi pt a ne cunoaste mai bine...voi ce parere aveti?
deChristian Ionut
4+
RAMONELLA spune:
Aici aveti poze cu mine si cu fetita.Dar sunt cam vechi,trebuie sa le mai actualizez cand am vreme.
http://picasaweb.google.com/RamonelR
5+Doamne ajuta
liliana_28 spune:
Multumesc mult, mi-am facut programare la medic astazi. Sper sa fie totul ok. Mi-am mai facut un test ca sa fiu eu sigura si a iesit foarte clar cu II.
Poze am la semnatura iar cele mai recente sunt de la Sf. Constantin si Elena.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
honeybaby spune:
RAMONELLA - imi pare bine ca tot totul e ok cu bebe.
Am vazut pozele, suteti niste frumosi toti 3. Am vazut si pozele cu briose, yummy.
liliana_28 - felicitari.
Denisa, 4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
aleesicoo spune:
Felicitari Ramonella!!! fetita ta este o foarte frumoasa sa va traiasca si sa va bucurati de ea si sa nu fie geloasa pe bb2