Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
oana la mine s au facut spre rosu scurgerile....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
oanaiacovita spune:
Lavi fugi la urgente. Asa am avut si eu in sapt 5, sange sange si am fost la spital si acolo la eco s-a dovedit a fi totul bine.
Iti tin pumnii 
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Oana E foarte bine ca ai imunitate. DOc. era suprinsa , pt ca nu sunt multe pers care au imunitate la CMV ( cel putin asa mi-a spus). Cel mai mare stres al meu era toxo si listeria,de CMV nu-mi facem griji, dar daca am si la asta imunitate , cu atat mai bine.
Denisa,
4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
micor spune:
Buna seara fetele,
Voiam sa va intreb... voi ati avut ceva dureri abdominale in primele saptamani de pana acum?
Eu stau un pic stresata din cauza lor, desi acum s-au mai redus un pic ... totusi cand fac miscari mai bruste sau ma intind ceva mai mult se fac simtite....
Mami si tati, mandri purtatori de burtica 5+
happymum spune:
si totusi, mergi sa vezi ce este. nu te baza ca asa a fost si la prima sarcina. te rooooogggggg....
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
bb_yasmi spune:
sigur ca voi merge, dar luni sau marti cand reusesc sa imi fac programare la dr meu.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Rebiana27 spune:
Lavi incearca sa mergi la Urgente... eu am patit-o in mai si as sufla acum si-n iaurt!! Am pierdut o sarcina desi credeam ca nu se va intampla asta niciodata. Am mers pe premisa ca la sarcina cu Luca am avut mici sangerari dar a fost ok. Daca nu mergi totusi la dr, macar odihneste-te si ia No-Spa. 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ellanik spune:
Eu stiam de somon ca este cel mai indicat datorita concentratiei de Omega 3 atat de benfica dar atentie nu cel afumat.Periculoase sunt speciile de mare adancime precum tonul,rechinul,pestele-spada.Aceste specii pot fi infestate cu mercur , subst extrem de toxica pt organism care poate genera malformatii grave la fat.Pestele este indicat sa fie consumat fiert sau la gratar pentru ca are multi nutrienti.Din pacate eu nu pot manca niciun fel de peste deoarece nici macar nu imi pot imagina mirosul ca ma si apuca greata.Si inainte de a ramane
ce mult imi placea.
8+
Eu si bebe il iubim pe tati !
CoriMami spune:
Dianami, multumesc pt incurajari. Deci pot sa-mi pun increderea in dr Grigoriu si Spitalul Universitar.
Azi finutza noastra a implinit 2 anisori
, am serbat-o si le-am dat si vestea cea buna parintilor ei :)
Toata ziua am mancat cartofi la cuptor si peste la gratar (macrou si pastrav), plus dovlecei la gratar si o juma de feliuta tort.
Maine imi doresc o zi fara arsuri si balonare, daca se poate.
Noapte buna la burtici
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
bb_yasmi spune:
NEATA
cu parere de rau va spun ca nu vom fi colege de odisee. aseara s a facut scurgerea tot mai abundenta si mai rosie azi dimineata venind menstruatia.poate data viitoare va fi cu noroc.
va pup si va doresc sarcini cat mai usoare si nasteri la termen.

_
happy mom Lavi &