Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
CoriMami spune:
Buna fetelor,
revin si eu dupa o mica absenta. Sufar de aciditate si gaze cumplit. Imi vine sa plang. Am o stare de greata pe intreaga zi, dar acisitatea e cea mai crunta, in combinatie cu meteorismul.
Ieri mi-am cunoscut doctora: Delia Gradinaru - S.U.U.B
E draguta, joviala, s-a uitat pe ecografie si pe analizele pe care le facusem eu preventiv acum 2 luni, mi-a prescris inca un sir de analize, si mi-a dat sa iau Acifol, No-spa si Arefam. Eu voi reduce totusi si din doza (3 pe zi la No spa, 2 Arefam), iar Arefamul nici nu ma gandesc sa-l iau (sunt farmacist de profesie) decat daca Doamne fereste am probleme (sangerari, etc).
Mi-a facut un tuseau vagi, mi-a zis ca totul e f bine si ma asteapta cu rez de la analize si la 12 saptamani sa facem TT.
M-a dezamagit putin spit Universitar, et 4 -gineco, ca e saracie mare, o masa scorojita, etc. Oare am ales bine sa nasc acolo?
A fost ca un soc dupa ecografia intr-un cabinet civilizat si modern la Romar.
Toate cele bune
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
andra_s spune:
nikole ramai optimista, lucrurile vor intra in normal. cand am inceput sa iti citesc mesajul " nu vin tocmai cu vesti bune ..." m-am speriat un pic, pfuu, mi-ai dat emotii. iti tin pumnii sa fie bine.
mamici, vroiam sa va zic ca suntem tare norocoase ca am ramas insarcinate in aceasta perioada : fructe si legume din belsug, si romanesti, nu de import. dar in ciuda acestui fapt am observat ceva: de saptamana trecuta, cand au inceput greturile si la mine (ca inainte ma laudam ca nu am nimic) nu mai pot manca fructe parfumate: piersici, caise, nectarine, banane, pepene galben
... si imi placeau tare mult, dar acum imi vine aroma si parfumul lor inapoi pe gat (scuze de exprimare, dar ca sm ma fac bine inteleasa) si mi-e greata de la ele. tolerez pepenele rosu, prunele, strugurii. offf, ma gandesc cateodata cate ciudatenii iti poate da o sarcina!!!
va poop pe burtici, sa creasca mari si frumoase!
9+
honeybaby spune:
.
andra_s - eu in saricinile trecute am avut dureri de cap ffff mari care tineau cate 3-4 zile. Seara nu mai puteam de durere , nu suportam lumina, nu suportam sa miros ceva, iar noaptea nu puteam sa dorm decat mult ridicata pe perna( mai mult in fund) si cu capul drept. Cum adormeam si mi se ducea capul intr-o parte cum ma trezeam din cauza durerii.
Ce ma alina cat de cat ,era gheata pusa pe cap si o crema mentolata. Doctora mi-a spus ca pot incerca nu alifie chinezeasca , gheata, ulei aromatic de leventica sau de menta. La mine doar gheata si crema mentolata au avt un 10 % efect.
Acum in sarcina asta nu ma durut decat odata, dar cred ca azi fa vi a doua oara
Sper sa-ti treca repede durerile
Denisa,
4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
honeybaby spune:
Nikole - iti tin pumnii sa treci cu bine peste perioada asta
.
Cretisoara este Alchemilla vulgaris? foarte interesant ce ai spus despre ea. Vreau sa cumpar de la farmacie, dar sa fiu sigura ca asta e ce caut.
Denisa,
4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
uta_ciun spune:
fetelor, contra gretei ni s-a recomandat sa luam vitamina B6, 25 mg de 2-3 ori pe zi
eu am luat extra B6 dinainte de a ramane insarcinata si primele 2-3 saptamani dupa ce am aflat.....nici acum, la 9 sapt , nu au aparut greturile
am pus poze cu burtica pe contul nostru de pe photobucket, dar am fost surprinsa sa vad ca sunt prima, n-a pus nimeni poze pina acum
abia astept sa punem poze cu bebeii
9+
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
oanaiacovita spune:
Uta trimite-mi si mie parola la photobucket. Le am doar de la mail si user comun. Mersi.
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Dianami spune:
Seara buna! ![]()
Am dat bir cu fugitii...am fost in provincie, la ai mei, o saptamana. Am avut un deces in familie si am mai ramas acolo sa se mai ocupe mama de strumfi.
Din pacate nu pot sta numai in pat, nu am cum. Sunt singura cu ei toata ziua. La sfarsitul lui septembrie-inceputul lui octombrie voi face cerclaj.
Alte noutati nu prea am. greturile s-au dus, insa nu pot manca orice. Doar fructe, compoturi, porumb fiert, vinete coapte pe tabla, la tara
. S-au dus cateva kg, dar am de unde, sunt cat o balena.
Pe 18 merg din nou la eco, abia astept.
Dr meu este Alexandru Badiu, SUUB.
CoriMami, vei naste la et. 5, care arata cu totul altfel decat 4, vei vedea. Eu am nascut de 2 ori acolo, per total am fost multumita.
.
Bun venit gravidutelor noi, sarcini usoare si sa nasteti la termen! 
Diana
10+, mami de Iulia si Andrei
oanaiacovita spune:
Denisa nu mi-a zis nimic de imunitatea la CMV. Acum sa ma sperii ca sunt imuna? Si asa ma enerveaza ca nu am la toxoplasmoza si stau cu stres, sa mai am unul??!! Eu nu-i inteleg pe medicii astia, pe bune.
BB Yasmi suntem multe aici cu scurgeri maronii. La mine desi s-au mai diminuat, iar la culoare s-au mai deschis, le am totusi din saptamana 5. E nevoie de un pic de repaos si progesteron sa se fixeze sarcina bine.
Nikolesigur va fi bine si de data asta. Uite un exemplu pentru noi cele cu scurgeri ca o sa avem si noi un bebe sanatos cum e Kevin al tau.
Sa iti traiasca, e un scump.
Diana chiar ma gandeam ca nu ai mai dat nici un semn. Ma bucur ca esti cat de cat bine. 
Oana
10+

Dianami spune:
Oana, ti-a iesit IgG negativ la toxo? Daca ai CMV pozitiv nu e absolut nicio problema, stai linistita. Multi au facut boala, care e usoara, insa da probleme mari numai la gravide. ![]()
Diana
10+, mami de Iulia si Andrei
oanaiacovita spune:
Da Diana la toxo si IgM si IgG au iesit negative.
De CMV nu imi fac probleme, dar am vazut ca dra Denisei (honeybaby) a parut surprinsa) si nu intelegeam de ce?
Uta mersi de parola. Am facut si eu album cu burtica de 9 sapt si 4 zile.
Ai o burtica tare frumusica. Sa creasca mare si frumoasa.
Oana
10+