Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

bb_yasmi iti pare rau . iti doresc sa faci parte dintr-o noua odisee cat mai curand (daca asta va doriti)

Denisa, 5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Azi am descoperit niste scurgeri maroO iau razna, nu intleg dece se toto repeta povestea
Arefam pot sa iau fara reteta???

Denisa, 5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

buna fetelor!

va citesc in fiecare zi de cand am descoperit ca pot fi gravida , nu scriu deoarece am hipotiroidism, deci sanse mari de avort in primele luni, dar am o intrebare....
am avut pete maro normale, ca la implantare, azi trebuia sa.mi vina ciclu normal, si pe hartie au aparut pete maro dschis spre roz....

bbyasmi, tu inainte sa.ti vina ciclu in toata regula a avut si scurgeri maro? sau e cineva care a mai patit asa?

tot sper sa fie ceva normal, sa nu.mi curga mult

ivan si roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna dimi...
M-am intors din vacanta,nu a fost ceva pe placul nostru dar macar am mai iesit din rutina
Suntem bine,inca nu avem greturi doar dureri f mari de sani dar doar in partea laterala spre exterior,asa de mari,le-as putea compara cu cele de la "furia laptelui"

Bine au venit mamicior noi!!!
Sincere regrete pt cele a cartui vis sa terminat mult preaa repede...
Felicitari Alina pt gemenasi
Alesico vad ca ne-ai parasit..reao
Nu mai stiu ce si cum,dar am sa mai intru un pic mai tarziu dupa ce fac o supica,bebe meu nu a papat mmai nimic in afar de laptic cu biscuiiti,acu ma bag la o supica

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele!

Off, Lavi imi pare tare rau.

Denisa da Arefam se da fara reteta.Fugi si iti cumpara. Iti tin pumnii.

Dayanara eu am zis si ieri, la mine au fost si cateva pete rosii si bb s-a dovedit a fi bine.

Nelia bine ai revenit.

Ma bag sa fac capitol nou.

Oana 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

O noua fila de poveste va asteapta...

Oana 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Neata burtici

bb_yasmi - primim cum sa nu
mralu - eu zic sa le zici vreo doua colegilor si doctorei. De cand au ei dreptul sa decida cati copii vrei tu sa faci ???? Ii cresti impreuna cu ei ?

Ma duc sa gradinaresc putin ca am ogramada de nervi de la muncitori de dim. si trebuie sa ma relaxez si eu cumva nu ?

Denisa, 4 +

Draga mea ai grija la gradinarit, pericol de toxoplasma. La fel si viitoarele mamici care au pisici, trebuie sa evitati sa schimbati voi nisipul din ladita. Stiu ca e greu , si eu abia ma abtin de la gradinarit si parca acum am o pofta si mai mare de stat cu mainile prin pamantul de flori

Oana, mami de Matei (29.07.2007)
si 8 s cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Buna si de la noi

Am o ciuda, tocmai scrisesem un km de mesaj, si din greseala l-am stres, numai eu pot face asa ceva..
reiau pe scurt de asta data, ca pruncul nu are stare , vad ca da sa se bage in cada.

Nu am vesti stralucite din pacate...imediat dupa comfirmarea sarcinii, la cateva zile, eram la munca chiar, au inceput durerile de burta, si implicit petele maronii, idem si la fel ca la Kevin.
Nu mi-a venit sa cred, ca trec prin acelasi calvar, mai rau chiar de asta data, macar la Kevin, nu aveam dureri asa mari de burta/spate, aveam doar pete maronii...zilnic, pana la 14 sapt
Macar atunci, imi permiteam sa lenevesc in pat ore intregi, acum insa, nici o sansa, si e destul de nasol, dupa vreo 2 ore de umblat prin casa, incep durerile, scurgerile...

Astfel ca am mers la medic, acelasi cu care l-am nascut si pe Kevin deci imi cunoaste istoricul, mi-a dat pastile ptr contractii, ptr sangerari, durere de burta, si absolut indicatia de a sta cat mai mult la orizontala.
Mai beau de la mine putere ceai de cretisoara, stiu ca e indicat ptr fixarea sarcinii.
Embrionul nu se vede inca, doar sacul embrionar, care din fericire creste, insa...ce sa spun , stau cu frica in san pana il vad pe bb mic acolo inauntru...
voi mai astepta inca o sapt si apoi merg sa vad ce se intampla...

cam atat de la noi, asa pe fuga, pana nu doarme pruncu, nu pot sa stau linistita , am gandurile imprastiate, nu reusesc sa ma adun.
M-am vazut pe listuta, multumim, si ca veni vb, fac si cateva completari:
UM:22.06.2009
DPN:29.03.2010

KEVIN E NASCUT PE 4.08.2007.

Fug sa citesc din urma, sa imi cunosc colegele de odisee,

Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Nikole, se pare ca suntem din nou colege de odisee . Matei al meu e nascut pe 29.07.07...din pacate suntem si colege 'de suferinta' si eu am aceleasi probleme ca si tine, dar le trecem noi pe toate si de data aceasta

Oana, mami de Matei (29.07.2007)
si 8 s cu bb2

Mergi la inceput