Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
mralu spune:
Buna dimineata
Nu am mai scris de ceva vreme.
Da' v-am citit cu atentie.
Felicitari tuturor burticilor noi si succes la prestat celor care vor sa ni se alature.
Eu, desi dupa calcule am deja 10 sapt, o sa ajung la ecografie d-abia luni.
Ca simptome, greata e din ce in ce mai rara dar am inceput sa iau in greutate, cred ca pan' la sfarsit o sa fiu
Din pacate, am oarescare emotii in a spune la servici ca sunt
, deoarece fiind al 3-lea bb si fiind in Romania, unde deja 2 copii sunt prea multi, ma astept la diverse comentarii rautacioase.
Dupa ce ma duc la eco, o sa-mi fac programre si la dr. mea, de la care evident astept aceleasi comentarii.
Ma gandesc: daca or fii 2? ce-o sa mai zica toata lumea :)
Pana luni va 
honeybaby spune:
Neata burtici
bb_yasmi - primim cum sa nu
mralu - eu zic sa le zici vreo doua colegilor si doctorei. De cand au ei dreptul sa decida cati copii vrei tu sa faci ???? Ii cresti impreuna cu ei ?
Ma duc sa gradinaresc putin ca am ogramada de nervi de la muncitori de dim. si trebuie sa ma relaxez si eu cumva nu ?![]()
Denisa,
4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
honeybaby spune:
Oana - ce a zis doc. despre imunitatea la CMV?? A mea a fost un pic surprinsa, de ce nu stiu.....
Denisa,
4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
oanka80 spune:
doamne ajuta mamici de prunci pretiosi.
dau si eu raportul despre mine, caci tot lipsesc greturile.nu ma mai dor sanii, ceva balonare si temperatuta corpului inca mare.
am reusit sa vad azi o parte din documentarul "in pantecul mamei". foarte interesant de stiu ce se petrece cu puiul nostru pas cu pas. multumim celei ce ne-a dat informatia. un alt simptom instalat la mine e faptul ca memoria imi joaca ceva feste 
si mor de ciuda caci eu aveam o memorie de elefant.
ne pregatim de primele teste de la 11-13 saptamani?
eu va marturisesc ca nu mai pot de nerabdare pana la urmatoarea intalnire cu fluturasul meu.
va poop pe toate si acum fug caci azi am ceva chef de treaba si merg sa incep programul administrativ 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
9+
*mamica unui fluturas*
RAMONELLA spune:
Lavi bine ai venit!!!!!!!!!!!!!!Felicitari!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!Parca altele erau planurile la noi.hihihi!!!!![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta
bb_yasmi spune:
ramo multumesc la fel!!!!! se pare ca tot impreuna ne nimerim la odisee!!!
da altele erau planurile.....inca suntem "bulversati" de "surpriza"....![]()
![]()
eu de aseara am inceput sa ma niste scurgeri maronii si ceva dureri de burtik. la fel am patit si la prima sarcina.... ati mai patit careva asa?? UM:25.06
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
ramo, pai tu sigur ai doar 5 sapt dc UM a fost in 23.06???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
andra_s spune:
ella referitor la utrogestanul oral ... cred k mai astept pana marti cand ma duc la dr ginecolog care imi va monitoriza sarcina si il voi intreba si de chestia asta. utrogestanul oral mi l-a recomandat alt dr. iar referitor la greturi si apa minerala, chiar imi trece acel nod din gat si arsurile groaznice cu apa Tusnad, dar dupa o perioada imi revin, si ai dreptate, ma balonez, dar mai bine balonata decat cu arsurile acelea groaznice pe esofag ...
cateodata deschid gura ca simt ca imi ies flacari pe gat ...
in alta ordine de idei, am avut ieri niste dureri insuportbile de cap, imi era si teama ca nu mai pot ajunge acasa de la serviciu de durere, am plans ...
... ca un copil mic de durere. acum au mai trecut, dar nu de tot ... macar sunt suportabile.
lavi welcome!!! 
aveti grija de voi si de burtici!!!
9+
nikole spune:
Buna si de la noi
Am o ciuda, tocmai scrisesem un km de mesaj, si din greseala l-am stres, numai eu pot face asa ceva..
reiau pe scurt de asta data, ca pruncul nu are stare , vad ca da sa se bage in cada.
Nu am vesti stralucite din pacate...imediat dupa comfirmarea sarcinii, la cateva zile, eram la munca chiar, au inceput durerile de burta, si implicit petele maronii, idem si la fel ca la Kevin.
Nu mi-a venit sa cred, ca trec prin acelasi calvar, mai rau chiar de asta data, macar la Kevin, nu aveam dureri asa mari de burta/spate, aveam doar pete maronii...zilnic, pana la 14 sapt
Macar atunci, imi permiteam sa lenevesc in pat ore intregi, acum insa, nici o sansa, si e destul de nasol, dupa vreo 2 ore de umblat prin casa, incep durerile, scurgerile...
Astfel ca am mers la medic, acelasi cu care l-am nascut si pe Kevin deci imi cunoaste istoricul, mi-a dat pastile ptr contractii, ptr sangerari, durere de burta, si absolut indicatia de a sta cat mai mult la orizontala.
Mai beau de la mine putere ceai de cretisoara, stiu ca e indicat ptr fixarea sarcinii.
Embrionul nu se vede inca, doar sacul embrionar, care din fericire creste, insa...ce sa spun , stau cu frica in san pana il vad pe bb mic acolo inauntru...
voi mai astepta inca o sapt si apoi merg sa vad ce se intampla...
cam atat de la noi, asa pe fuga, pana nu doarme pruncu, nu pot sa stau linistita , am gandurile imprastiate, nu reusesc sa ma adun.
M-am vazut pe listuta, multumim
, si ca veni vb, fac si cateva completari:
UM:22.06.2009
DPN:29.03.2010
KEVIN E NASCUT PE 4.08.2007.
Fug sa citesc din urma, sa imi cunosc colegele de odisee
, 
Nikole, mami lui Albastrel si fericita
5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
RAMONELLA spune:
Da Lavi am 5 saptamani si 4 zile.Merg spre 6.Suntem mari!![]()
Andra Utrogestanul se absoarbe mai bine daca e pus vaginal.Merge direct la sursa.Luat oral,si eu stiu ca e hepato toxic.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta