Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
ellanik spune:
Happymum la ce nick optimistique ai ar trebui si doza de optimism sa fie pe masura.Asa ca lasa negarile si treci la treaba.Nu de alta dar te ocupi asa de bine de listuta incat meriti si tu sa faci parte din ea.Te pupacim atat eu cat si bebelache(a se citi frantzuzeshte bebelash)![]()

Uta,it's time for you to come !

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Stefanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bluekidoo Fetelor vi s-a intamplat sa va fie rau de la apa plata? Ieri am ramas fara apa minerala si mi-am luat apa plata. Dupa primele guri am simtit o greata puternica si ceva ce imi apasa capul pieptului ca si cum aveam un bolovan acolo. Am stat un pic intinsa, am mancat un mar, apoi am iesit afara sa ma plimb putin. Intr-un final mi-a trecut. Doar ca, cat am stat afara ne-am intalnit cu un prieten care vroia sa sarbatoreasca evenimentul. Si-a luat o bere, una fara alcool sotului meu, iar mie o apa plata ca nu a gasit minerala. Pentru ca imi era sete am luat vreo 2 guri si iar mi s-a facut rau. Aceleasi senzatii care le avusesem mai devreme. Am oprit greta cu o gura de bere fara alcool dar presiunea din capul pieptului nu s-a oprit. Am adormit cu A si inca ceva... spuneam acum ceva timp ca am mancat o rosie innainte de culcare cu 1 ora si toata noptea am dormit bine iar dimineata m-am trezit fara simtome si fara sa-mi fie foame. Aseara am mancat mar cu o ora innainte.. efectul a fost acelasi...desi ma durea capul pieptului, am adormit aproate instant, am dormit profumnd toata noaptea fara sa ma trezesc deloc, iar dimineata m-am trezit fara greturi, fara foame crunta si m-am simtit foarte odihnita si plina de energie. Cred ca o sa incerc lucrul asta in fiecare seara, o leguma sau un fruct innainte sa ma bag la somn. |
Da, eu patesc exact ca si tine daca beau apa.Daca nu e carbogazoasa orice fel de apa imi face rau.Ba simt ca are nu stiu ce gust, ba ca miroase a balta, indiferent de e din sticla sau de la robinet.Oricum si de la apa minerala patesc ceva - ma balonez, dar decat fara lichide, mai bine asa.Eu una nu-s bautoare de apa si pot sta numai cu cate o canita de apa pe zi.Acum din cauza de bebe ma stradui sa beau ca un om normal.
Pupici.
Stefanna mami de fetita si
9+
Stefanna spune:
VLADIMIRESCU ne rugam pt tine, si asteptam sa revii c vesti bune
9+
ellanik spune:
A experimentat cineva apa minerala impotriva greturilor?Pe mine ma baloneaza si imi provoaca gaze.
8+
Stefanna spune:
ANKA multi ani fericiti, si o petrecere vesela.
Eu ma pregatesc sa plec cu cea mica pana la plaja.Mi-e un pic urat, ca sotul nu poate merge cu noi, insa asta mica isi doreste asa de mult si nu pot sa ii refuz placerea.
Bebe cel din interior s-a facut de gasca, ma lasa in pace, nici nu mai stiu ca e acolo.Doar ca obosesc mai repede si mi-e somn, in rest sint perfect.Ma simt atat de bine incat azi am facut un soi de curatenie majora in toata casa.
FreeDelia, ce faci? esti bine? iti prieste romania?
ATB v-am vazut in poze.CE pozitii are piciul tau la facut nanita... e mortal
Pe seara sper sa mai trag cu ochiul si pe la alte pozici, ca sa imi pot aminti de fiecare in parte mai bine.
Va pupic burtici si week-end vesel.
9+
ellanik spune:
Pana sa citesc de unde esti ma gandeam cum oare faceti plaja la ora asta?Mai ales ca la noi a fost furtuna si mai e si problema cu algele care au invadat plaja.Dar am cascat ochii si am realizat ca sunteti in plina zi .Va doresc relaxare maxima la toti trei.Inclusiv bebe,of course!
8+
mami07 spune:
Stiu ca nu este recomandat sa consumam nici miere (parca prezinta pericol de contaminare cu salmonella), mezeluri si conserve de peste.
In alta ordine de idei, imi puteti da si mie va rog un PM cu parolele pt userii de yahoo si photobucket?
Multumesc mult!
Am citit mai devreme pe DC ca bebe e cat un bob de strugure in s8.Ce dragut ![]()
Ma duc la nani ca maine am de facut o tona de mancare :)
Noapte buna, burtici si
sa treaca raul
Oana, mami de Matei (29.07.2007)
si
8 s cu bb2
ellanik spune:
Miere?
Si am mancat o groaza!De mezeluri stiam insa este vorba de cele crud-uscate.Eu pap din cand in cand sunca presata Sissi care nu are deloc grasime.Cat despre conserve azi dupa amiaza am visat ca mananc sardine in uei cu lamaie.
Maine pun pariu ca imi cumpara tati si mor de sila lor.
8+
bb_yasmi spune:
mai primiti pe cineva??? ![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Nu mi-a facut aseara eco
si am fost tare tare suparata. Imi venea sa plang. Asta e, joi mergem la dra noastra si ea sigur ni-l arata pe bb.
Mi-a citit analizele doar, de parca eu nu stiu sa le citesc.
Am imunitate la CMV si rubeola, dar nu si la toxo. Deci mare atentie de acum inainte, ca si pana acum de altfel.
Se pare ca totusi nu e infectie urinara.
Am si eu o listuta cu alimente interzise. Unele s-au mai spus cred:
Alimente interzise:
-carnea cruda (biftec) sau insuficient fiarta
- ficat proaspat,gatit in “sange”
-carnea foarte proaspata
-peste crud(ex sushi)
-scoicile pt ca pot contine bacterii,pestii tropicali,pot contine toxine
-fructele de mare si crustaceele (pot cauza alergii)
-specialitati fine de branza (camembert,roquefourt,feta)
-laptele nepasteurizat de vaca (permis doar lapte cu 1,5%grasime, si samantana cu 12%,ambele cu lapte pasteriuzat, untul permis doar cel cu 60%grasime)
-maioneza (doar maioneza de casa cu galbenus bine fiert)
-inghetata(E buna cea preparata in casa dupa retete care presupun fierberea)
-frisca(e cu albus crud)
-cofeina,alcoolul
-ouale crude
-alimente care nu au fost pastrate in frigider
-grasimile
-dulciurile si ciocolata (doar asa un pic de pofta)
-bauturi carbogazoase
-laptele,branza,smantana de tara(laptele de tara trebuie dat in clocot 10 min)
-grasimile artificiale (margarina)
-de evitat pastravul si somonul
-ceaiul negru sau verde
-hot-dog,shaworma,hamburger,crenwursti,salamuri.
-indulcitori artificiali (suspectate ca ar produce leziuni cerebrale,zaharina produce cancer la animalele de laborator),de preferat zaharul brun si cea mai recomandata e melasa concentrata
-chips-uri,guma de mestecat
-apa tonica,bitter lemon, suc de grapefruit
-costita ,sunca,carne sarata
-de evitat conservele,pot contine ,acidul fosforic,fosfatii(necesari pt conservare)desi nu sunt toxici,produc dezechilibru alimentar ,cat si la nivelul vitaminelor din organism
Bb yasmi bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!