Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
honeybaby spune:
Un gratar cu cartofi in staniol, umpluti cu branza si unt ..yummy, si cu niste dovlecei...

In alta ordine de idei fericitari pe eco . De ce ti-a marit doza de utrogestan ?
Gata cu statul pe net, ma duc sa dau cu mopul
Denisa,
4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
ellanik spune:
Hai sa va zic ceva specific mie :adica sufiecnt de disperat pt o mamica disperata de viata.Nu stiu daca ati avut vreodta curiozitatea sa intrati la "Asteptand un ingeras" la "FIV".Este acolo o listuta cu ce sa nu facem inainte si dupa embriotransfer.Tot cercetand ce este si ce nu adevarat am ajuns pe coclaurii internetului si am citit despre mancarea facuta la staniol: aluminiul trece foarte rapid in mancare si este f toxic .Este valabil pt orice moment si orice persoana nu neaparat la gravidute.Stiu ca sunt disperata si paranoia insa si antiperspirantele trebuie analizate sa nu contina aluminiu.Sa nu mai spun despre berea, sucurile la doza.Iertati-ma ca bag mortu'n casa" dar ...sa nu tac din gura.
Mami, acuma spui?Dupa doua zile?Oricum tot la cartofei as fi venit si eu ca de carnita imi e greata.Eu azi am avut cel mai violent episod de greata+voma de cand am ramas
.Abia am putut papa doua oua fierte si paine prajita.
Eu ieri mi-am facut musaka fiindca mirosisem prin vecini si azi cand o vad mi se face rau.Bebe seamana cu tati ca el este asa de mutros.
Pup toate fetele si bebicii din burticutze.Sa fiti iubite!

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !
honeybaby spune:
Ellanik
pt mamica disperata. E normal sa fi asa, mai ales dupa FIV. Stiu despre staniol, nici inainte de sarcina nu-l prea foloseam decat de 2-3 ori pe an.
Eu propun sa facem o lista cu ce nu e fine sa mancam/bem in sarcina.
Eu stiu asa
- ficat -moderat- contine vit A si poate da malformatii
-oua moi- sarminella
-maioneza cu ou crud
-lapte nefiert
-fripura in sange
-alune - risc de alergie
-margarina
-guma de mestecat
-apa tonica si orice amar - cica poate provoca contractii
-cimbru- provoaca contractii
- de cola, pepsi and Co nu mai zic , ca stie toata lumeea
Revin daca imi mai aduc aminte ceva
Denisa,
4 +
honeybaby spune:
anka78
LA MULTI ANI!!!! TOT CE-TI DORESTI SI PETRECERE FRUMOASA
Denisa,
4 +
ellanik spune:
Pai ar mai fi de evitat:
*lactate de la tarani pt ca nu sunt din lapte pasteurizat-pericol de listeria,toxo.
*prajelile
*mancare reincalzita la microunde in vase de plastic(se elibereaza radicali liberi )
*creme de corp parfumate care au tot felul de compusi ce trec rapid in sange si ajung la bebe.
*carnea tocata sa nu se guste nepreparata(cea pt sarmale sau ardei umpluti)-pericol de toxo
*ceaiurile la plic(contin teina si coloranti)
*pate de ficat -se pare ca pate-ul e facut din pudra de ficat+resturi
Ar mai fi o groaza dar... Daca imi aduc aminte o sa scriu.
8+
Eu si bebe il iubim pe tati !
RAMONELLA spune:
Anka,La multi ani!!!Sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta
honeybaby spune:
Oana ai fost la eco ? l-ai vazut pe bebe?
Denisa,
4 +
honeybaby spune:
Ah eu am intrebat-o pe doctora daca pot manca daca branza de la bunica de la tara si a zis da , pt ca eu am imunitate pt toxo, listeria, CMV. 
Mi-a spus doar sa fiu atenta sa nu mananc ceva nespalat si sa iau vreo hepatita sau TBC
Denisa,
4 +
happymum spune:
ellanik multumesc de intrebare, sunt bine. nu vine barza la mine. o sa ma bucur de odiseea voastra doar ca musafir. si o sa ma ocup de listuta cat imi veti da voie.
pup burtica.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2