Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Liliana si eu sunt cu burta cat un pepene de la balonare, zici ca sunr in 4 luni nu 4 sapt.
Chiar azi am fost la magazin si am rugat-o pe casiara sa-mi scaneze un sac de mancare pt catei din carut ca sa nu-l mai pun pe banda. La care casiera se uita la mine si spune '' Aaa sunteti graviduta ? cat aveti, 3 luni?''. Am zis si eu cu jumate de gura un ''da''.

Denisa, 4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Fetelor vi s-a intamplat sa va fie rau de la apa plata? Ieri am ramas fara apa minerala si mi-am luat apa plata. Dupa primele guri am simtit o greata puternica si ceva ce imi apasa capul pieptului ca si cum aveam un bolovan acolo. Am stat un pic intinsa, am mancat un mar, apoi am iesit afara sa ma plimb putin. Intr-un final mi-a trecut. Doar ca, cat am stat afara ne-am intalnit cu un prieten care vroia sa sarbatoreasca evenimentul. Si-a luat o bere, una fara alcool sotului meu, iar mie o apa plata ca nu a gasit minerala. Pentru ca imi era sete am luat vreo 2 guri si iar mi s-a facut rau. Aceleasi senzatii care le avusesem mai devreme. Am oprit greta cu o gura de bere fara alcool dar presiunea din capul pieptului nu s-a oprit. Am adormit cu ea.
A si inca ceva... spuneam acum ceva timp ca am mancat o rosie innainte de culcare cu 1 ora si toata noptea am dormit bine iar dimineata m-am trezit fara simtome si fara sa-mi fie foame. Aseara am mancat mar cu o ora innainte.. efectul a fost acelasi...desi ma durea capul pieptului, am adormit aproate instant, am dormit profumnd toata noaptea fara sa ma trezesc deloc, iar dimineata m-am trezit fara greturi, fara foame crunta si m-am simtit foarte odihnita si plina de energie. Cred ca o sa incerc lucrul asta in fiecare seara, o leguma sau un fruct innainte sa ma bag la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

parca la prima sarcina nu am avut asa probleme cu balonarea in schimb am avut probleme (ca si de data asta) cu constipatia.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Apropo.. am uitat sa va spun.. Exista pe internet un documentar. Poate fi luat de pe dc++,odc, rmdc... Il gasit cu numele "In pantec" sau "In pantecul mamei". Este un documentar uimitor care ne arata si ne spune ce se intampla cu bebelui nostru in fiecare saptamana de sarcina.. de asemenea ne explica cauza simtomelor pe care le avem. Eu am vazut acest documentar acum cativa ani pe discovery iar alataieri l-am luat si ma uit in fiecare zi la el. Vi-l recomand cu caldura tututror.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Ceao fetele!
Eu azi am avut senzatii de greata. Vad ca incepe. Am vrut sa mananc un iaurt dulce si nu i-a convenit stomacului asa ca mi s-a pus un nod in gat de care nu mai scap.
Va multumesc mult pt. sfaturile legate de gestionarea geloziei fetitei mele. Am preluat ideea cu bebelusul de jucarie care trebuie ingrijit.
Sa vedeti: ieri am mers in vizita la niste prieteni care au bebe mic de 1 luna jumate si cand am ajuns la ei tocmai plangea putin, iar Elenei i-a fost frica de el si nu a vrut sa intre. Chestia asta am mai observat-o. Ii este teama de bebelusii astia mici mici. Am mai observat asta si cu alte ocazii. Nu se apropie de ei, sta asa cam la 1 m si nu-i atinge pt. nimic in lume. Ei ii este teama si de unele jucarii care se misca sau canta sau de jucariile bebelusi care plang. Dupa putin timp a inceput sa-i placa de el ca era cumintel si se tot uita la el, il analiza. La final a spus fara sa o intrebam noi "Vreau sa am si eu un fratior ca si Dragos!". Am crezut ca sar in sus de bucurie.
Bineinteles ca in ultimele zile se joaca doar de-a bebele. Adica ea e bebe si noi trebuie sa o dragalim si sa o plimbam de mana prin casa si se tot preface ca plange.

honeybaby noi nu facem sex perioada asta, macar pana vad ca bebe e bine , in caz ca se intampla ceva doamne fereste m-as gandi ca a fost din cauza mea. Nici cand am fost gravi cu Elena nu am facut primele saptamani, si ghinionul nostru a fost ca nu am facut nici dupa 30 sapt pt. ca am avut iminenta de nastere prematura. Dar macar bebe a fost bine.
vladimirescu ne rugam sa fie bine bebe.

Si eu sunt balonata si am ceva burtica, uneori mare. La prima sarcina nu a fost asa.

Mihaela4+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Cat ma bucur ca fetita ta a trecut la sentimente mai bune. Trebuia sa se rezolve. Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Mami, hai spune-ne ce faci maine de papa?Poate dam toate navala la tine desi din partea mea, daca gatesti la pranz, poti sa ma stergi de pe lista ca imi e greata de orice.Dar tu poti sa spui ca ne dai idei.Cel putin mie.Mie azi mi-a mirosit a musaca cand am iesit cu catelul in parc asa ca...A! nu mai sta cu emotii ca stresezi bebelul.Daca ai greturi si somnic poti sta linistita.

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Am facut cartofi si friptura la cuptor cu usturoi ca asa imi mirosea de la vecini ... nu dati cu pietre daca v-am facut pofta

Oana, mami de Matei (29.07.2007)
si 8 s cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

mami07izi repede unde stai ca ma invit la masa. Doar cartofii ii vreau, nu fac paguba prea mare

Denisa, 4 +

Mergi la inceput

Bun adragele mele,

Mi-a fost dor de voi, nu am mai intrat de alataieri, e destul de greu cu un nazdravan de doi ani dupa mine. Matei de cateva zile ne-a zapacit si pe mine si pe taica-su: plange din orice, nu degeaba am citit undeva ca doi ani e una dintre varstele critice.

In primul rand, felicit noile burtici! Atat pe cele cu un singur bb, cat si pe cele cu 2, gemenasii primesc felicitari la dublu

Eu ieri m-am intors cu vesti bune de la eco, bb e bine pozitionat, e cam micut, pentru ca am ovulat mai tarziu cu o saptamana si DPN ecografic e 25 martie, dar important e ca e bine si ca i-am auzit inimioara. Am marit doza de utrogestan, mi-a dat sa fac analizele de sange si sa ma intorc la eco si bitest pe 1 septembrie, de ziua sotului, daca aflam atunci ce sex are, va dati seama ce cadou ii fac ,; oricum nu conteaza ce este, sa fie sanatos.

Haideti ca m-am intins pe jumatate de pagina, mai citesc din urma si revin.

si 8 s cu bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

mami07izi repede unde stai ca ma invit la masa. Doar cartofii ii vreau, nu fac paguba prea mare

Denisa, 4 +

In Cernica, si eu tot cartofii i-am mancat ca nu suport sa vad carne in fata ochilor
Hai la un gratar ... de legume daca nu vrei carne

si 8 s cu bb2

Mergi la inceput