Burtici fericite de septembrie-octombrie (122)
Raspunsuri - Pagina 18
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tulibu apropo de stirile cu bonele, asa nu mai incredere in nimeni in afra de tine si de rudele foarte apropiate. Nu stiu sa mai existe crese, ca zic eu ar fi o alegere mai buna decat vreo nebuna d-asta. Ioana 27+ bebe |
Din pacate nici pe asta sa nu te bazezi prea tare, eu am lucrat in domeniu, mai exac tla gradinita, si am vazut ca sunt si cadre care nu mai au rabdare, sunt plafonate, etc si care mai aplica si corectii....deci, vai de capul nostru, ca sa nu zic altceva.
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Dana15 spune:
Kemsy sa ma scuzi ca te-am botezat..tu esti Gianina de fapt, cu I nu cu E! hellooo dana!
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Alex asa este cel mai bine! sa vb cu dna dr si sa gasiti o solutie convenabila! probabil ca dimineata nu este cel mai bun moment deoarece atunci are cu siguranta intotdeauna ceva de facut!
si eu au facut niste cartofi cu branza la cuptor! m-am copt si eu pe langa ei! cald tare!
Thank God I'm a woman!
techila spune:
prietenul columbo e de luni pana joi de la ora 17.00. nu ratez nici unul.
eu imi astept soatza sa aduca mancare si mai ales apa. de azi dimineata beau numai lapte ca am ramas fara apa plata. lapte mai am vreo 5 litri.
cat despre doctori, fiecareia dintre noi i se poate intampla sa nu ii vina doctorul...pot exista mii de motive, motive bune nu abureli. asta e....trecem noi peste toate
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
tulibu spune:
alex, partea proasta e ca undeva trebuie sa duc cop-ilul, daca nu ai pe nimeni apropiat sa te ajute, ca nu il poti lasa acsa. Ma gandesc ca poate loa cele particulare o fi mai bine, dar ce spun eu, peste tot pot aprea nebuni. Asta ma inspaimanta cel mai tare, ca dupa 2 ani tb sa lasi copilul pe mana unor necunoscuti.
Ioana 27+
bebe
alex25 spune:
Techila, exact asa incerc si eu sa gandesc, mai ales ca dr mea nu este genul aburitor, si nelucrand la particular toata ziua e in spital, deci nu e chiar asa de rau, dar cel mai grav pentru mine este sa nu imi raspuda la tel, gandindu-ma ce ma fac daca arde rau - de aia vreau sa ii propun sa facem cumva, mai ales ca eu nu sunt decat atunci cand e cazul, niciodata aiurea. Adica daca doamne fereste se intampla ceva si nu raspunde, sa ii dau sms si sa imi raspunda daca e grav, sau sa ma duc direct la spital, adica sa cadem de comun acord la un fel de consens....stiu, sunt obsedata, dar cel mai rau ma apasa faptul ca nu am o siguranta, eu care sunt obsedata de chestia asta. DAR, exact asa cum spui tu, o sa trecem peste toate!
Bbelusa cea iubita
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tulibu alex, partea proasta e ca undeva trebuie sa duc cop-ilul, daca nu ai pe nimeni apropiat sa te ajute, ca nu il poti lasa acsa. Ma gandesc ca poate loa cele particulare o fi mai bine, dar ce spun eu, peste tot pot aprea nebuni. Asta ma inspaimanta cel mai tare, ca dupa 2 ani tb sa lasi copilul pe mana unor necunoscuti. Ioana 27+ bebe |
Exact, ca daca stai si te gandesti nu o face nimeni de placere ci de nevoie, iar ele iau bani pentru asta, si mi se pare groaznic sa traiesti cu frica in san.
Bbelusa cea iubita
crocodana spune:
fetele ce grozavie cu bona respectiva!
si de cata stapanire de sine a dat dovada mamica cu cei doi copii, am citit postul ei la linkul dat de mimika...
nu imi vine sa cred, ce bestii femeile alea..si copii cat au suferit..ce teama le era ..oare de ce nu ii spuneau mamei dimineata...sau nu plangeau cand pleaca ea la munca si venea bona..
iulika la multi multi ani fericiti si multe bucurii de la bebe!
35+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
anco spune:
am revenit putin intre voi. va spionez , asa m-am fofilat azi!!!!!!!!!!!!cica fac papa, si cand eram pe la jumatate m-a sunat o prietena sa merg cu ea la o cafea. evident ca am oprit focul la atagaz si m-am dus si dupa aia m-a sunat nasi-mea si am schimbat doar terasa, asa ca la ora la care am ajuns eu acasa soatza era deja acasa si mancare...ioc.
acum va citesc din urma si imediat merg la un dus ca intre timp am terminat mancarea
anco 32+???? si
poze
Dana15 spune:
Acum am citit si eu povestea mamicii cu cei 2 copilasi maltratati de bona (linkul de la Mimika); of Doamne! si cand te gandesti cati bani ii dadea! (mie mi se pare mult) numai ca sa fie bine! nemernica!
Thank God I'm a woman!