Burtici fericite de septembrie-octombrie (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Alex25, ma bag si eu in discutie ca exact asa fac cand al meu dr nu raspunde, norocul lui e ca ma resuna la un mom dat. Nu-i poti cere doctoritei tale o alternativa, un alt numar, un alt medic pentru urgente? 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

seara buna!
sigur nu reusesc sa va recuperez azi, asa ca am intrat doar sa zic LA MULTI ANI IULIKA!! sa ramai mereu cu zambetul pe buze, iar piticul tau sa-ti aduca numai bucurii!

PS mi-ati lasat si mie praji?

va tzuca fetele!

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Kemsy imi pare rau de experienta 'de 3 minute' la eco..oricum in fond bebe este bine..Si mie mi-a zis ca daca nu se intoarce fac ei o manevrå..Dar nu ti-o face decat daca esti de acord..LUni merg si eu la eco..Bineinteles ca mai e bufetul ..eu am fost mereu aici si am facut plinu la fete..Acu vine tarta cu capsuni..Må apuc de negreså

Selene multumesc

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Alex, am 31+1, nu am mai schimbat semnatura, de aia are 1600g
Am vazut si eu reportajul cu bona...Eu sunt asa mai temperamentala, nu ma calci pe coada fara sa auzi macar o replica, mai ales daca te legi de cineva din familia mea...dar daca eram mama si vedeam cum se poarta cu copiii mei bona platita de mine, o luam pe sus, nu stiu de ce eram in stare!!!
Nu-mi vine sa cred cum tragea de copii, cum tipa la ei!!!Era dereglata, nu gluma!!Si d-na menajera nu zicea nimic...
Am facut nani si am revenit taman la negresa Iulikai

De acum ma duc la dus, si la somnul de frumusete
Va

Gianina 30+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

luci e bine ca acolo nu se dau casele ca painea calda si ca ai timp cateva sp sa vezi si apoi sa si negociezi. nu stiam de treaba cu negociatul fee-ului de agentie. good to know. si de altfel treaba cu argumentele...parca ramsan zicea...iarasi...ceva de tinut minte. doamne, sunt de 8 ani aici (pe 14 sep sarbatoresc) si m-am mutat in cel putin vreo 10 case pana acum. ma asteptam sa stiu mai multe .

eu inca sunt la munca...

alex sunt convinsa ca D-zeu le randuieste si mai ales ca ai cezariana, nu se poate intampla sa fie ocupata. sa nu te amarasti ca nu are rost. eu cred ca totul va fi ok. numai ca e putin nasol ca astepti atat. imi dau seama ca-ti vine greu.

oare ce voiam sa mai spun?

monica eu cred ca vestile tale sunt excelente si sunt convinsa ca bb va sta acolo pana la 37-38 de sp.

azi mi-a fost rau. pe la pranz m-a luat cu lesin si acum am greturi si dureri de cap. orice ar fi e bine venit, numai gripa porcina sa nu am. dupa cum spuneam, exista niste fete petrecarete pe la mine pe la munca, care stau cu multi oameni, care merg des la petreceri si la cluburi. asa ca degeaba mi-a trimis mama masca dk am in fata mea persoane care se plimba prin comunitati indoilenice. una dintre ele a decis sa se mute intr-un squat...adik un depozit parasit pe care proprietarul nu poate sa-l vanda si pe care vreo 6 oameni s=au decis sa-l puna la punct si sa locuiasca in el...pt 6 luni - un an...cine stie. ideea e ca nu platesc chirie, ci doar facturi la lumina etc. va dati seama ca oamenii asita o tin din petrecere in petrecere, cude toate, if you know what i mean. nu cred ca-si face vreunul probleme ca se imbolnaveste de swine flu. m-am lungit, asa ca mai bine ma duc acasa. ne auzim acusi.

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Alex25, ma bag si eu in discutie ca exact asa fac cand al meu dr nu raspunde, norocul lui e ca ma resuna la un mom dat. Nu-i poti cere doctoritei tale o alternativa, un alt numar, un alt medic pentru urgente?

21 + Chiara Ada

Tocmai, va trebui totusi sa ajungem la o solutie, sa vedem la care - nu stiu, ceva de genul, frate daca ai mai mult de 3 apeluri de la un numar, inseamna ca arde, nu?? Ma gandes si eu, ce sa fac.

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

dragelor scrieti 5 posturi pe pagina 20 si apoi treceti la 123 , dar nu mai devreme va rog ca se supara moderatorii
Va multumesc
Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

sa terminam si acest capitol.
Intrebare, intrebatoare, cam cat ar trebui sa aiba bebe la 27 de saptamani? al voi cat a avut? cine stie? mor de curiozitate.

Ioana 27+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

bay , asa m-am saturat nu scot nasul din casa sa fiu lasata in pace si asa imi rezolva altii sa am probleme
incredibil ce oameni

va si acum fug la plimbare

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

bay , asa m-am saturat nu scot nasul din casa sa fiu lasata in pace si asa imi rezolva altii sa am probleme
incredibil ce oameni

va si acum fug la plimbare

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

plimbare placuta si linistitoare.

Ioana 27+
bebe

Mergi la inceput