Burtici fericite de septembrie-octombrie (122)
Raspunsuri - Pagina 17
kemsy spune:
Hello!!
Am venit de la asa - zisa ecografie, ce dezamagire!!!A durat 3 minute pe ceas. 3 MINUTEEEEEE
Singurele informatii relevante: bebe e ok, si nu e intors inca. ATAT!!!!
Ma asteptam eu sa nu-ti dea atentie ca la privat, dar nici asa!!Eco 3 D???Ce e aia?!?
A, si cica sa revin pe la 37 de saptamani, ca daca tot nu se intoarce copilul, il intorc ei cu anumite manevre .
S-o creada mutuuuuuuuuu!!!
Gata, m-am racorit!
Drept pentru care, cum am ajuns acasa, m-am programat la privat, si luni merg iar
A, si inca ceva, greutatea estimata este in jur de 1625 g. Iar dupa circumferinta capului si a burtii, pare un capos fara burta . Dar nu ma stresez ca luni aflu ce si cum, de la niste medici normali.
Iulika, a mai ramas ceva din bufetul tau??Acusi apar
Mi-e cam somn, ma duc sa ma intind putin, sa fac nani poate!
Gianina 30+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
aidaciolac spune:
ioi kemsy chiar ca nesimtiti
cat despre Biogenis , eu am renuntat la ei si nu pot sa zic de ce dar mie mi se pare ca nu explica prea clar , site-ul e dezolant plin de greseli , nu explica clar cat costa ... asa ca eu raman la cord blood center , mai ales ca am inteles la clinica ca tot cu ei se colaboreaza si pana acum toti au recoltat cu ei si sunt destule mamici care au nascut deja in clinica ...
Asa ca eu raman la CBC
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
tulibu spune:
vad ca azi e liniste, nu prea aveti chef de vorba!
pe kemsy o inteleg , si eu as fi la fel dupa o eco de 3 min, si atat de "detaliata". Bine macar ca o poti face in alta parte iar.
cred ca ma duc sa trag un pui de somn.
Ioana 27+
bebe
Dana15 spune:
Mare figura colombo asta! cum le miroase el pe toate! oare este in fiecare zi cate un ep pe antena 1?
Ce sa zic Geani? bine ca ai varianta cu cabinetul particular; si, relativ repede as zice eu;
oare ce metode au ei de intoarcere a copilului la 37 saptamani?!
cica la stirile de acum ,de la antena 1, o sa arate cazul unie bone batause (parca din bucuresti)..sper sa-i dea cativa ani la racoare!
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
vai, acum am vazut-o pe cretina aceea de bona!! cum ii punea la punct pe copliasii de 4 si 2 ani! si pentru ca nu avea contract de munca, se va alege cu cel mult o amenda!
si au mai aratat astia un alt caz, cu o "animala" care batea o fetita ca iar a facut pipi..si ce cuvinte urate ii zicea!
of Doamne, cati nebuni pe lumea asta!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
voi ce mai faceti fetelor?!
Thank God I'm a woman!
alex25 spune:
Kemsy, ce nesimtiti, bine ca mergi la particular! Dar oare la 30sapt, 1650gr, nu e cam mult? Las' ca vezi tu luni!
Cat despre dobitoacele si animalele astea care bat copii si mai iau si bani pentru asta, le-as spanzura!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
tulibu spune:
apropo de stirile cu bonele, asa nu mai incredere in nimeni in afra de tine si de rudele foarte apropiate.
Nu stiu sa mai existe crese, ca zic eu ar fi o alegere mai buna decat vreo nebuna d-asta.
Ioana 27+
bebe
mimika spune:
Dana, mamica aceea de la TV, cu bona, e colega cu noi.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140370&whichpage=1
kemsy, imi pare rau ca esti dezamgita. Uite o de la mine.
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 voi ce mai faceti fetelor?! Dana 30s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Din ce am observat eu zilele astea, Colombo este in fiecare zi de la ora 17.
Eu incerc sa ma calmez dupa nervii de astazi si sa nu ma gandesc ca maine o pot lua de la capat, plus ca incerc sa pun la cale o discutie cu dr mea, astfel incat daca e vreo urgenta ceva sa nu patesc cum a fost astazi, ca innebunesc.
Plus ca am facut niste paste cu branza si o limonada si sunt fleasca, de zici ca am tras la plug!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase