Burtici fericite de septembrie-octombrie (122)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
tulibu spune:
buna fetele!
am terminat curatenia, cred ca n-am mai avut atat spor de luni de zile,am mancat m-am spalat si acu ma relaxez citind ce ati mai discutat.
TITI felicitari pt finut.
Santorini, bine ai revenit.
mOnica, si eu votez tot L'incontro, au acolo niste paste de mor de pofta numa cand imi aduc aminte.
si cineva zicea ceva de vopsit, se cere si la mine ca am par alb aproape cat mama, si arat ca alte alea dar momentan, mai stau, vreau sa intreb gine, sa vad ce zice.
Techila imi pare rau sa aud ca te doare burtica, dar e posibil ca cei mici sa fi incins o partida de fotbal, si de aici durerile. Sper sa iti treaca repede.
Va pupicesc pe toate.
Ioana 27+
bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Emy10 spune:
Iulika LA MULTI ANI! Sanatate, fericire si muuulte bucurii impreuna cu bebelul!
Sunt pe aici, va urmaresc 32+ cu
Eva
gegea spune:
Iulika, la multi multi ani, plini de bucurii, sanatate si o casa plina de copilasi sanatosi si frumosi !
Eu am terminat ieri tratamentul si parca-parca am reinceput sa nu ma mai simt asa ok. Poate e totul doar in mintea mea...
Nu am citit totul din urma, dar am vrut sa apuc sa ii urez din timp Iulikai La Multi Ani.
Va pup !
Geani 33+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
ionika spune:
Raluca, cred ca voi recolta cu Biogenis. intrand pe situl lor, uite ce am gasit:
Reducere- TARIF DE BAZA - 3452 RON
costuri totale ce includ set de recoltare, recoltare, transport, prelucrare, analize primare, stocare in conditii de criogenie, emitere certificat de stocare, platibili in rate
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si
Alexia 30+
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionika Raluca, cred ca voi recolta cu Biogenis. intrand pe situl lor, uite ce am gasit: Reducere- TARIF DE BAZA - 3452 RON costuri totale ce includ set de recoltare, recoltare, transport, prelucrare, analize primare, stocare in conditii de criogenie, emitere certificat de stocare, platibili in rate Ioana, mamica de ![]() ![]() |
Tot cu ei vreau si eu! Da, tariful de baza este acela dar in primul an mai trebuie sa platesti 2 rate a 492 fiecare.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
alex25 spune:
Manga, la intrebarea aia cu ce fac daca e ocupata dr cand nasc eu - stau si ma gandesc ca asta i se poate intampla oricui - ma gandesc ca nu este imposibil sa fie 2 paciente de ale ei in acelasi timp, ca DD le randuieste cum vrea el, ma gandesc ca i se poate intampla oricui, nu numai mie. Stiu la ce te-ai referit tu, si eu m-am cam panicat si suparat, dar avand in vedere ca fac cezariana poate nu o sa am emotii in cazul asta.....si asa sunt dezamagita rau, incerc sa gandesc cat mai pozitiv si normal.
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase
ionika spune:
Raluca, adica pe langa cei 3452 RON se adauga cele 2 rate? Eu am inteles ca suma respectiva e totalul, la care se adauga numai c/v depozitarii.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si
Alexia 30+
diamar78 spune:
Tuturor fetelor un mare .
Lutoniana, spor la cautari sa gasesti un ap in care sa va simtiti bine.
Dana, nici eu nu m-am grabit sa iau nospa daca am contractii nedureroase desi dr a spus ca pot sa iau 2 pastile pe zi. 30+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionika Raluca, adica pe langa cei 3452 RON se adauga cele 2 rate? Eu am inteles ca suma respectiva e totalul, la care se adauga numai c/v depozitarii. Ioana, mamica de ![]() ![]() |
Da, in schema pe care am primt-o de la ei spune ceva de genul:
Varianta 1: Tarif de baza 3452 ron + stocare pe un an rata 1 :492 ron, rata 2 :492 ron si apoi anual cate 140 ron pe an
Varianta 2: Tarif de baza 3452 ron + stocare pe 18 ani rata 1 :1178 ron, rata 2: 1178 ron
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)