Burtici fericite de septembrie-octombrie (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulia acum am vazut ca si fetele au zis de suvite..o sa vezi ca daca te vei decide sa le faci, ti se va parea ca si parul are mai mult volum;
Si daca te linisteste cu ceva, sa stii ca si eu ma duc maine la vopsit..radacinile; toxic,netoxic..nu stiu ce sa zic! (nu m-am vospit in primele 14 saptamani de sarcina, ca am zis ca daca este sa afecteze cu ceva copilul, atunci s-ar intampla); dar parca si psihicul si starea mea de bine conteaza!

Techila mi-ai facut pofta de Colombo! pe ce program este?!
mi-au placut sfaturile pentru Lucia vis a vis de negociat!

Lucia nu pot decat sa-ti doresc bafta, sa gasiti casuta perfecta pentru familia voastra frumoasa! zic si eu..sa nu te arati super incantata cand vezi o casa (care in sinea ta este perfecta): "da este draguta, dar vedeti dumneavoastra, mucegaiul acela/aerisirea de la baie/statia de bus departe.." gasesti tu chestii de care sa te legi; spor mult!

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

MariaI si Diamar sa dae dumnezeu ca toate nelinistile voastre sa se spulbere si sa va tineti in brate copilasii sanatosi si voiosi !

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Sunt intr-o mica dilema...referitor la contractii; am experimentat si eu astazi; cum sa va explic? intreaba burtica devenea tare, simteam asta punand mana..durere deloc! de vreo cateva ori; acum stau si ma gandesc sa iau no spa daca nu ma doare?! poate ca am si facut mai mult efort decat de obicei...

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

De-abia astept sa ma vopsesc si eu, am tot amanat momentul si am ramas asa cu doua culoriDar inainte de nastere o sa ma fac frumoasa pentru bebita mea, chiar daca nu ma vede ea prea bine

Eu acum pe caldura, am fost la piata ca pensionarii nebuni si mi-am cumparat prune; as fii vrut si caise dar erau cam moi si neprietenoase. Pe drum mai primeam cate un piciorus in vezica de mi-era ca fac pe mine Mama denaturata, umbla de nebuna pe strazi; da' bune prunele, cica ar contine si fier, asa ca mai baga mami ca e sezonul lor

29+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

MariaI si Diamar, imi pare rau ca aveti probleme, acum am citit si eu; pana nu ies bebitii in lume nu cred ca avem cum sa intervenim; poate sunt lucruri care se rezolva de la sine pana la nastere, si ecografiile astea nu iti garanteaza 100 % ca e bine sau rau. Aveti incredere in Dumnezeu si pana la urma eu cred ca va fii bine pentru toate, ca mult ne-am mai panicat in sarcina asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Sunt intr-o mica dilema...referitor la contractii; am experimentat si eu astazi; cum sa va explic? intreaba burtica devenea tare, simteam asta punand mana..durere deloc! de vreo cateva ori; acum stau si ma gandesc sa iau no spa daca nu ma doare?! poate ca am si facut mai mult efort decat de obicei...

Thank God I'm a woman!

Dana, asa simt si eu si cred ca sunt contractii. E firesc sa apara, se pregateste uterul de nastere. Se pare ca daca nu sunt dureroase nu dau batai de cap. Poti incerca un No spa, te mai linisteste un pic. De asemenea, schimba pozitia si bea un pic de apa.

34+ Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Thank God I'm a woman!

Eu din cate am inteles, daca nu sunt dureroase si daca nu se repeta de multe ori intr-o ora, e ok, organismul face repetitii
Mie mi s-a intamplat intr-o seara sa fie dese, adica la vreo 10 minute si ma si durea burta jos; Atunci am luat no spa si s-a calmat; ma cam speriasem si cred ca asta nu facea decat rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

columbo, pe antena 1. acum a inceput
si in acelasi timp imi tai si copitele

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor am revenit! Gata sunt cu voi dar de fapt nu chiar..dar aici prin preajmå..Miha ma intreba ce pråjiturele fac ..ei bien fac tarta cu capsuni si negrese.. Monica iertare tie iti cer..

Am fost am dus cumpåråturile la 'locul' petrecerii ..ne-am inbuibat bine(Luto ce så fac daca asa se nimereste)..Si acum acaså si vreau så zic ca am primit cadou un lantisor de aur asa frumos mic si finut cu 3 inimioare..Sunt topita dupå el..

Må duc så incep prajiturelele ca så aduc aici la fete la bufet..PÅi am promis...

Si fetelor inca o data multumesc pt urarile de ziua mea..Cred ca voi avea cel mai frumos bebe si cel mai sånåtos si voi fi cea mai fericita dupå cate urari am primit si asa as vrea så fie si la voi la fel..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Raluca, Uve multumesc de raspunsuri..uite acum de cand sunt acasa nu le-am mai simtit! nu am luat inca no spa..probabil ca mersul pe jos si caldura au fost de vina;

Techila acum ma bag pe antena 1..ca am tot cautat si nu gaseam; cred ca era pub pe antena cand am trecut eu pe acolo

Iulika tu cred ca stii ce ai de facut acum?! ia fa tu mami, doua codite, pune lantucul dragut si finut la gatutz, si fa-ti o poza! sa ne delectam si noi ochisorii curiosi!
sunt convinsa ca este o bijuterie minunata! si 3 inimioare...ce faaain!
eu am un pahar cu lapte..iui, ce bine merge cu negresa ta! m-am infipt deja!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput