Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Ma bucur mult ca am vazut zuzicile vetereane ca au aparut iarasi la noi,caci imi sunt tare dragi postarile lor.
Ven,Irinuka,Ereena,Angi,Natalia bine ati revenit(scuze daca am uitat pe cineva)
Elle imi pare tare rau ca tragi asa cu aftele,la fel si pt. Ven tare naspa este sa nu sti ce are puiul tau
Gatta vad ca si voua va place mult la tara
Am citit asa de mult ca nu mai imi aduc aminte ce vroiam sa zic,multa sanatate Sophiei,pentru Thea.
Mai vroiam sa zic atat de multe dar ma lasat neuronul la cat am citit mie sa nu fac te miri ce confuziuni.
Oricum va pup cu mare drag pe toate si mia fost tare dor de voi.
Scuzati placintele

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Stoisor , nu am vazut postarea in care ai spus ca aveti de sarbatorit.
La multi ani fericiti impreuna!!!
Data viitoare trage-l de urechi pe sotior.Cum sa uite el asa ceva?Ei ei!
Ti-am votat iar maimutica si pe Matei.Nu am stiut ca se mai poate vota.
Se poate in fiecare zi?

Aurelcris

Dani, imi pare rau!Iti doresc sa te faci bine cat mai repede.

Ven ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun.

Grati La multi ani si voua si sa fiti fericiti in continuare inca multi multi ani frumosi!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

azi noapte s a nascut in foarte mare viteza dulcele nostru bebe sasha, are peste 4 kg, 54 de cm si a luat nota 9 doar din cauza circularei care nu ne a deranjat de loc

voi incerca sa mai intru dar nu prea merge wireless ul aici decat pe laptopul lor

va voi pove cu ce groaza am ajuns aici, era sa se nasca : acasa, pe drum in masina, in fata maternitatii, pe holul dinaintea salii de nasteri
totul s a terminat cu bine insa . va pupam

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

FELICITARI!!!

Bebe Sasha sa fii sanatos, istet si fericit alaturi de fratele tau Milan si parintii vostri minunati!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

felicitari Ema sa va aduca numai bucurii bebe Sasha iar tu sa ai multa rabdare si mult laptic pentru el.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Stoisor, nu fii suparata. exact asta am patit si eu. doar ca la mine este o dubla aniversare, zi de nastere si zi de nunta.
asa ca... in ziua nunti singurul care mi-a spus La multi ani a fost tatal meu, in rest nimeni.
asa ca, in anii urmatori s-a intamplat invers. toti imi spuneau La multi ani mine, dar pt aniversarea casniciei nimeni, nici macar sotul :(

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pentru doamnele blogherite dar nu numai va invit la un concurs: http://lalablogsdesigns.blogspot.com/2009/07/concurs-de-fidelitate.html

Cele care nu au blog pot castiga o felicitare personalizata cu pozele micutilor asa cum este cea postata de mine in linkul de pe ceva pagini in urma

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Wowwww FELICITARI Ema!!! Bun venit pe lume Sacha! Sa fii sanatos, papacios, voios si norocos, ca de frumos...sunt sigura ca esti frumos foc!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

si pentru remarcile la adresa "ghindei atomice" cum obisnuiesc eu sa o mai numesc...ei vedeti de ce are copila mea tot 10 kg la 1 an si 7 luni???Dar nu imi mai fac griji atata timp cat primul lucru pe care il cere dimineata e papa si toata ziua ciuguleste cate ceva.

LauraPN - asa e cand au un model, invata mult mai repede, dar se si accidenteaza mult mai mult si pe mine personal ma incearca regretul ca nu reusesc sa imi dedic timp pentru educatia lor...pentru fiecare in parte, asa cum as vrea...
Apropos de Thea cum zicea ea Gataaaaaaaaa - asa facea si Stef cand am fost la perfuzie cu ea...vedea branula si urla cat o tinea gura GATTTAAAAAAAAAAAA... sarmanele...iti dai seama ce groaza e pe ele?

Cristina

Grati si Stoisor- La multi multi ani fericiti!!!!

Am vazut poze frumoase foc cu Sara cea delicata dar energica, cu Daria cea harnicuta la ferma,cu pletele lui Andreiut ,
"dialogul" Benji - Stefi - waw ce frumos spune Stefi...Stefanitza nu stie sa spuna, m-am distrat copios cand m-am uitat la filmulet, Stef a venit fuga la mine si mi-a zis acelasi lucru - BEBE, mami, bebe

Stancutz- sanatate multa Sofiucai....uff Doamne cate problemute mai aveti si voi...ma sa se termine si sa va gasiti si voi tihna...

Laurici- Eleni cea cu rosu in gat sa treaca repede repede!
Danybv - mama mia...pai nu poti sa mergi la un audiolog bun sa vezi daca nu se poate face ceva tratament pentru revenirea auzului?

Pe cuscra si pe ai sai baieti frumosi ii mai o data si aici, desi ne-am pupat si la telefon azi

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

azi noapte s a nascut in foarte mare viteza dulcele nostru bebe sasha, are peste 4 kg, 54 de cm si a luat nota 9 doar din cauza circularei care nu ne a deranjat de loc

voi incerca sa mai intru dar nu prea merge wireless ul aici decat pe laptopul lor

va voi pove cu ce groaza am ajuns aici, era sa se nasca : acasa, pe drum in masina, in fata maternitatii, pe holul dinaintea salii de nasteri
totul s a terminat cu bine insa . va pupam

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

URAAAA !!!

Bun venit pe lume micutule Sasha , fratior de Milan ! Sa cresti mare , sanatos si papacios !

Ema , sa-ti traiasca grasunelul...s-a dospit bine la mami in burtica !

Abia astept sa ne povestesti cum a fost...cred ca voi sta toata ziua pe net sa vad postul tau.

Nah , ca n-a mai fost nevoie de marjorete ...le lasam sa se odihneasca pentru Elle
!

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

BINE AI VENIT PE LUME BEBE SACHA! SA FII SANATOS, NOROCOS, FERICIT SI SA AI PARTE NUMAI DE BINE ALATURI DE FRATIORUL TAU SI DE PARINTII TAI MINUNATI!!!!!

MAMI EMMA, REFACERE RAPIDA, LAPTIC MULT, BEBE SANATOS SI FARA COLICI!!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput