Muresence.................la apel!!!!!!!!!!!! (19)
Raspunsuri - Pagina 9
olim spune:
binaca multumesc mult de oferta
noi ajungem pe 6 septembrie la mures si te sun atunci sa iti spun cum facem
fetele hai la intalnire pe 7-8 ce ziceti
hai ca de azi raman fara net asa ca vreau o mobilizare, asa ne cunoastem toate

mai trec cat am netu
Biancas spune:
Olim, unde va mutati? Ca nu am inteles. Definitiv in Romania?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
OanaRusu spune:
eu votez pt 8 sept
in 6 si in 7 avem fecioare de serbat (in familie).
Ibanesti din pacate nu... sper sa ajung intr-un an, vad ca si anul asta nu se poate (avem musafiri si sambata si duminica).
WE placut 
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
olim spune:
salutare
bianca ne mutam sau asa vrem in Franta.
pot sa ii dau numarul de telefon cumnatului meu si te suna el saptamana viitoare si ii zici si cum trebuie instalat scaunul ca el sigur nu stie![]()
oana e bine si pe 8 daca e dimineata sau musai sa fie spre seara ca noi earti seara trerbuie sa fim la cluj.
pup gasca
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Sunt si eu o targu-mureseanca, ma primiti pe la voi?
Acum am descoperit subiectul, si ma bucur ca am gasit fete din oras. Vroiam sa va intreb, pe mamicile cu copii mai marisori, stiti vreo cresa buna in zona Tudor? Mirunica mea are 1 an si 1 luna, si as vrea sa gasesc un loc bun pt. ea, s-o dau din primavara, ca sa se obisniuasca pana ma intorc eu la servici. Sau imi puteti recomanda vreo bona?
O noapte buna va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
OanaRusu spune:
Bun venit Dia
Eu stau in mureseni, nu stiu zona Tudor - dar Bianca are acolo, in Tudor, la gradi, pe cel mic, Dani - asa ca iti da ea detalii ![]()
Waw, a mea are 14 luni da' inca nu ma gandesc la cresa... sper sa o pot tine pana la 3 ani pe-acasa si pe la bunici, asa cum am reusit cu Paul.
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine la
.
Dia_filipas bine ai venit ptrintre noi. Cresa este in Tudor pe Muncii, eu acolo l-am dus pe baiatul meu cel mic Dani. Am fost multumita de doamne, s-au purtat frumos si chiar a inceput sa vorbeasca de cand a mers acolo (2 ani) si a invatat multe cantecele.
Gradinite tot in zona asta sunt 2 (adica pe Muncii si Progresului) una e Dumbrava Minunata si una e Gradinita nr 3 (de langa Electro). Dani e la nr 3 in grupa mijlocie. Tu in ce zona stai? Uite ca punem de o intalnire, esti invitata si tu sa ni te alaturi
.
Oana, si pt mine e bine 8. Sa vedem daca mai sunt doriatoare
. Sa stabilim si ora si locatia. Undeva unde copii sa se joace si noi sa putem povestii in voie.
Olim, poti sa ii dai nr de telefon linistita.
Anca, Criss, Kover, Aura, Diana, Brigita voi veniti la intalneala? ![]()
Mai revin...am ceva treaba acum.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Uite vezi 2 p[areri total diferite despre aceasta cresa de pe Muncii.
Iti spun si parerea mea, mai exact ce am patit copilul meu la aceasta cresa.
Dimitrie e un copil energic cu foarte multa personalitate, ce isi doreste trebuie sa obtina. Unele fete de aici l-au cunoscut. In definitiv nu pot avea multe asteptari din partea lui motivele ar fi in primul rand varsa, faptul ca e singur la parinti, il iubim si ocrotim foarte mult, inevitabil e rasfatat si inainte de toate asta e felul lui e un copil cu foarte multa incredere in el caci noi l-am incurajat si educat acest aspect.
Dimitrie avea 1 an si 10 luni cand l-am dus la cresa, aveam bona dar la vremea respectiva toate doamnele mamici care vezi Doamne sunt cu mare experienta in crescut copii ma tot innebuneau cu socializarea. Eu si mai proasta am crezut si l-am dus la cresa sa...SOCIALIZEZE. O mare timpenie la varsta asta, in conditiile in care eu nu depindeam de acest lucru deoarece imi permiteam o bona, pe care o si aveam.
Il duc acolo, in prima zi a fost foarte incantat, a plans totusi un pic dar a vazut ca sunt copii si i-a placut. Totul s-a intamplat progresiv, adica in prima zi 15 minute, a doua zi 20 si treia zi 40, asa m-a sfatuit personalu cresei pentru o mai buna acomodare.
Prima zi a fost cat de cat ok, a douya zi deja incepea sa nu imi mai placa mie ca si mama. Am uitat sa ii aducem incaltaminte de interior. Ok il lasam asa si anuntam ca le aducem./ Il primesc asa, tipele nu au gandit ca noi fugim intr-un suflet la Piticot sa cumparam sandale ca vai copilul nu indeplineste conditiile. Ne intoarcem si intram incet incet, ca nu cumva copilul sa ne vada si sa nu mai vrea cresa ca gata s-a terminat programul si sa il luam. Usa era inchisa, nu batem, stam cuminti pe hol asteptam sa treaca cineva ca sa inmanam sandalele. Stateam noi acolo si incepe sa se auda cum o femeie, ca nu stiu care dintre ingrijitoare, incepe sa urle la o fetita si sa o faca nesimtita. Bai mi s-a urcat sangele la cap, m-am enervat cumplit, barbata-miu incerca sa ma calmeze. De ce spun ca erau ingrijitoarele numai pentru ca imediat apare si educatoarea care fumase recent, deci fusese la dracu sa fumeze pt ca am mirosit-o a tigara proaspat fumata. Ii spun tipei ca nu e normal sa se tipe asa la un copil in gradinita, ah nu v-am spus motivul, se murdarise fata cu ceva..., banuiesc ca era mancare, era imediat dupa ce servisera micul dejun. Educatoarea se uita la mine si intra inauntru, m-am gandit ca de draci nu a mai spus nimic si s-a dus sa atraga pe acolo atentia.
A treia zi
Dimitrie in perioada aia, ori de bucurie ori de suparare te musca, e drept musca. Am primit o gramada din astea si stiu ca dureau muscaturile a dracului de tare.
Venim dimineata copilul plange, nu vrea deloc si a doua zi a plans, la terminarea celei de-a doua zi alea de acolo mi-au spus ca a fost in regula, ok s-a jucat frumos. Sincer nu am crezut, sa nu fi lovit el pe cineva sa nu se fi batut pe o jucarie era ceva anormal la Dimitrie, ba mai mult cand le intreb daca a plans dupa noi alea au mintit si au spus ca nu asa fericit a venit, noi stiam clar ca a plans pentru ca am stat pe hol si am auzit cum urla.
In fine...
A treia zi il ducem il lasam urland si plecam. In toate zilele stateam langa cresa. Acum ne-am dus sa bem o cafea acolo langa banca. Trec cele 40 de min. si ne ducem sa il luam. Intram si copilul meu era in patut ceilalti copii se jucau, el plangea de mama focului. Cand o intreb pe educatoare de ce el e in pat si toti sunt pe jos si se joaca imi spune ca el e pedepsit ca plange "azi doamna a plans foarte mult" cu un ton de superioritate si foarte sictirit. M-am enervat cum adica il pedepsesti ca plange, e normal e in perioada de acomodare, copilul plange dupa parinti, e un loc nou reguli noi nu se simte confortabil. Intru il iau din patut, era umflat de plans, cu mucii pana la barba, si observ ca pe fata are urme de degete. Era clar ca a primit o palma peste fata, degetele nu era de copil erau de femeie ca le-am pus pe ale mele si se potriveau. Am tacut am facut pe prostul si m-am dus la o ingrijitoare sa o intreb pe aia ce s-a mai intamplat azi cum a fost copilul meu. Aia imi spune ca a fost tare rau ca a muscat-o pe educatoare. Gata mi s-a facut negru in fata ochilor.
Copilul a muscat-o pe aia de spate, aia de durere s-a intors si i-a ars una peste fata, poate mai multe dar aia se vedea si l-a trantit in pat sa stea acolo. Nu am facut atunci nimic, barbata-miu m-a sfatuit sa plecam de acolo cat mai repede, pentru ca apoi mi-a spus mi-a fost frica sa te las pentru ca la cum aratai si la cum te stiu o omorai pe zaia acolo in bataie si apoi tot tu erai vinovata. Urmarile au fost altele, ca nu a ramas lumea nepedepsita sa nu cumva sa credeti asta.
Durerea a fost apoi, l-am dus pe copil la bunica, chiar in ziua aia nu am putut ramane acasa ca era o chestie stringenta la firma si trebuia sa fim amandoi prezenti. Ne suna in jurul orei 17 bunica sa ne spuna ca Dimitrie vomita intr-una. Fugim la ea il luam, ce a mancat ce s-a intamplat. Bunica plansa toata ne spune ca era cu el se jucau si se duce, fara sa ii spuna la bucuatarie sa ii aduca sticluta cu ceai. Dimitrie se intoarce striga disperat ma-ma si incepe sa vomite. A crezut ca a plecat si l-a lasat. A vomitat copilul continuu pana la 22. De la 17 am tulit-o cu el in SMURD, n va mai spun vene gaurite cautau cu acul vena ca e mica si ei aveau ace din alea mari pt urgenta ca sa il hidrateze, teste, pentru substante toxice, pentru toxiinfectie alimentara, o gramada, am ajuns chiar si la infectioase la 4 dimineata cand o pediatra din spital a spus ca are meningita ca de aia vomita ca e fotosensibil, saracul nu era treaz, normal la ora 3 jumate dimineata un copil de varsa lui doarme. Ajungem la infectioase doctorita de garda il vede imi spune ca dupa parerea ei aia e o nebuna dar nu are ce sa faca pentru ca a venit cu acest diagnostic ea trewbuie sa il interneze si sa il supuna la teste. Am spus gata STOP imi iau copilul acas ape propria-mi raspundere. Am semnat si l-am scos. Mie Arafat mi-a spus ca e clar din cauza traumei de la cresa, dar ca ma trimite si la pediatrie pentru a se elimina orice alta cauza, iar acolo am dat de aia care ne-a trimis cu meningita.
Asta e opinia mea cu cresa de pe Muncii.
canuta-om-sucit spune:
Parerea mea despre concertul Madonnei ![]()
Am stat pe drum mult, se lucreaza la soseaua de centura de la Ploiesti, m-a scos din minti asta, ca sunt boi puteau gestiona mult mai bine traficul. Trecem, ajungem in Bucuresti pe la 19 majoritatea strazilor inchise, aglomeratie, vroiam sa fac si un dus si sa ajung la concert.
Ma rog ajungem, am intrat destul de repede, am asteptat, dar la mine a trecut timpul repede ca m-am dus la standul oficial cu suveniruri si mi-am luat un tricou cu Madonna mi-am luat chiloti din aia in stilul ei, pantaloni scurti, dar eu asa le spun ca ti se cam vad bucile.
A inceput concertul ok, spectaculos, nu am ce spune. Pe la jumatatea comcertului nu prea mai canta ea, facea doar cate o interventie caci se auzea numai corul. Deja la a doua melodie era transpirata de curgeau apele pe ea, imediat dupa aceea s-a si schimbat. Mentionez ca am vazut-o si auzit-o foarte bine, locul mi-a permis lucrul acesta.
E drept arata foarte bine, dar nu e perfecta, i se vedea pielea imbatranita la subrat unde are ea muschii, oricum ea are muschi eu nu am, nu imi doresc ca ea... deci nu e perfecta se vede ca are o varsta inaintata si ca se mentine foarte bine.
Noi nu ne-am ingramadit la jetoane, nu am stat la cozi infernale la suc apa etc, poate pt ca am ajuns mai tarziu, noi mancam hot dog si apa si altele cand canta deja DJ Gigi ala.
M-a enervat faza cu tiganii, cand imi vorbea ea mie c la prosti si imi dadadea lectii de cum sa ma comport. Asta da, m-a enervat, dar nu am avut pe fata decat o strambatura, nu am huiduit
.
Organizarea a fost destul de proasta in sensul ca, aia trebuiau sa stie cand se termina concertul si sa scoata gardurile, asa se intampla normal. Cand Dan a vazut ca sta treaba asa se duce si il intreaba pe unu de la paza care statea acolo, in cat timp se goleste, care e timpul maxim de evacuare a locatiei?! Ce v-au spus aia la treining? Ala se uita ca mata in calendar "Nu stiu!" Deci nu am fost nici protejati, in cazul unui atentat sau a unei catastrofe crapam acolo cu totii ca nu era un astfel de plan sau mai ales persoane instruite in acest sens.
Cam asta, a fost ok per ansamplu mai ales ca a doua zi am golit cardul sotului de data asta
la cumparaturi.
canuta-om-sucit spune:
Scuzati va rog greselile de tastatura, imi e lene sa editez. Am scris in astea 2 mesaje cat nu am scris tot anul ![]()