Muresence.................la apel!!!!!!!!!!!! (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Daca nu intervine nimic, da, venim la intalnire, adica eu, z si i.
Dia, bun venit!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Multumesc de primire si de raspunsuri!

Aura e goraznic prin ce-ai trecut cu baietelul tau! Tocmai de aceea am inceput cam devreme cercetarile (eu mai am 10 luni de CIC), ca sa gasesc varianta cea mai buna.
Si eu mi-as fi dorit sa poata sta mama mea cu ea, dar ea inca lucreaza, la fel si tata, iar soacra sta intr-un sat de langa Bistrita si are probleme de sanatate, asa ca la noi singura obtiune e cresa sau bona.

Eu stau in zona Diamant, asa ca daca mai sta cineva aproape, poate ne cunoastem deja, din parc...

La noi in oras exista locuri de joaca acoperite, pt. copilasi mai mici?...adica pt. cand ploua afara, sau pe timp de iarna.

O sa urmaresc ce mai ziceti de intalnire si daca ne primiti si putem, poate ne intalnim sa va cunoastem.
O noapte buna si linistita va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anca, ma gandeam sa il aduc si eu pe Nelu daca tu il aduci pe I dar lucreaza .
Aura, sunt curioasa unde ai gasit tricouri ca eu nu le-am vazut. Cat costa unul?
Dia, eu stau la Fortuna..sigur nu ne cunoastem din parc .
Daca vrei da-mi datele tale de nastere si a fetitei sa va bag in lista. Esti binevenita la intalnire, pana acum am fi 4. Sa vedem restul ce spun.... Nu ai un album de poze sa va vedem?

Noi am fost ieri la Ibanesti...frumos, lume multa ca deobicei. Ne-am plimbat, mancat si venit acasa.
www.dropshots.com/biancas3#date/2009-08-29/15:23:56" target="_blank">Aici vedeti poze.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Nu are nimeni numarul de telefon al lui Brigita? Kover nu il ai cumva? I-am scris mesaj pe mess dar nu stiu daca intra...
Pe Diana o caut eu cand stim ceva sigur.

Dia iarna la spatiile de joaca se joaca copiii presupun. Am auzit ca ar fi unul nou in Promenada, nu am fost inca. Nu prea umblam in zona aia..
Anca la frumoasa Sara. E minunata

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Si unde ne intalnim? Propuneri ceva????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Bianca data mea de nastere e 26.06.1981 iar a lui Miruna 15.07.2008.
Cat despre spatii de joaca, ai dreptate, parca am vazut mai demult la Promenada ceva coltisor de joaca.

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

1. un loc verde, curat, linistit
2. platou
3. spatiul de joaca al prietenei tale
4.
5.
......
......
......
20. promenada

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Platou nu mi-ar placea ca am fugi ca nebunele dupa copii sa nu ii pierdem . Ca e mare si daca nu esti cu ochii dupa copil..il pierzi.
Spatiu verde e ok (ma gandeam parc) doar ca trebuie sa le ducem jucarii la copii ca sa nu se plictiseasca.
Spatiu de joaca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Aura, tare rau imi pare ce povestesti si nu faci decat sa-i confirmi temerile mele.... eu sunt convinsa ca in caminele si in gradinitele de la noi se pocnesc copii - asta nu mi-o scoate nimeni din cap.... poate nu foarte frecvent, poate nu la copii mai mari - care stiu sa vorbeasca, insa eu am de gand sa-l instruiesc pe Paul sa-mi spuna daca il loveste cineva... dintre adulti, in special.

Va pupam we placut
(desi cu vremea de afara....)

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Am fost in dupa-masa asta in Promenada. Am vazut si locul de joaca. Foarte frumos!!!.
8 lei ora, 6 lei jumatate de ora la ceva tun de bile...
3 lei e jetonul la niste ratuste pe apa (2 minute).
Propun sa ne vedem aici...daca vreti . Pt mamici nu prea ai unde sta..decat niste banci mai la distanta. Dar daca vreti putem merge la terasa aia (cofetarie) sa bem un suc, mancam o prajitura...ma refer daca aveti ce face cu copii (Dani e marisor si va sta singur sub suprvegherea lor). Daca nu stam acolo...

M-am indragostit de 2 parfumuri azi... Pi de la Givenchi si Nina de la Nina Ricci .
Ati fost la magazinul DM din Promenada? Azi am intrat prima oara si nu mi-a parut rau...marfa buna, de calitate si foarte ieftina. Sapun lichid Balea, creme de corp, dus gel, roll-on Balea- foarte ieftine, o gramada de alte produse ieftine. Am gasit un balsam de rufe la 6 lei..miroase bestial a orhidee. Nemtesc. Lunea...in fiecare luni este reducere 10 % la toate produsele. Deci e de mers lunea .
Azi m-a facut Dani sa ii cumpar cereale Nestle din Auchan...si i-am cumparat ca ma ruga demult. I-0am cumparat dinalea cu cacao pt grupa de varsta 1-3 ani. Am venit acasa, i e-am facut (era tare nerabdator) si cand au fost gata....motiva ca sunt calde, ca il ard, sa le pun in geam...bla bla..si cand colo...nu ii placeau. Nu a vrut sa mai manance, le-a mancat sora-sa care deabia astepta

Mergi la inceput