Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)
Raspunsuri - Pagina 4
Nerantula spune:
Anamona, imi pare sincer rau pentru supararea ta!
Eu recunosc ca nu citesc toate postarile, ca si din ce apuc sa citesc, multe le 'scanez' cumva, inteleg ca am ratat un mesaj de-al tau care continea aceeasi propunere ... eu consider asta o intamplare si nu o greseala. Mie ideea petrecerii boboceilor mi-a venit cautand locatii pentru petrecerea pe care voiam sa i-o organizez lui Gruia de motz, cand am dat peste topicul la care am pus si aici linkul. Intre timp am fost la munte si nu am mai citit in urma. Nu imi asum nici o greseala din situatia asta.
Sunt alte situatii in care citesc, dar nu apuc sa raspund sau sa comentez, o fac de multe ori in sinea mea si de asta chiar imi pare rau, dar nu gasesc ragazul sa o fac.
Da, recunosc ca am primit de la multe fete de pe acest forum mult mai mult decat am oferit, si asta o consider o greseala si imi pare rau tare, imi tot zic ca voi incerca in viitor sa compensez, nu stiu daca voi apuca, insa ... sper sa fiu acceptata asa cum sunt, in caz ca nu, raman in zona ... mai umbrita .. si atat
PS1: Lidia, eu am si vazut pozele cu tine, dar te-am si vazut live si am comentat si aici, sper ca ai remarcat
PS2: Chiar daca nu citesc tot, vad aproape toate filmuletele, deci nu imi scapa soricelul, decat destul de rar (cred )
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
mamidestefan spune:
fetele ...stie cineva unde e topicul cu bona ?...care bate copii...am vazut stirea la televizor..si poate a fost vreuna din voi mai iute de mina si a gasit deja topicul..please ..vreau si eu!!!
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
CD27 spune:
fetelor am vazut si eu stirea cu bona care batea copii, mamaa o linsham ce ma mira este ca pe site la pro tv la stirea respectiva sunt oameni care ii gasesc scuze gen: nu se lasa copii cu straini, copii erau prost crescuti a ajuns rau lumea asta daca se justifica un asa comportament
anamona buna idee doar ca ar trebui facuta candva dupa ce se termina cu concediile si petrecerile de 1 an, ca sa vina cat mai multe mamici si pici si poate o sa o avem si pe Moni, cine stie
klemi noua ne-a recomandat dr Peritol cand Mikul nu manca si totusi am gasit alta metoda (in timp) dar nu am folosit siropul, ultima data mi-am luat tzeapa, chiar am cumparat un sirop din asta (impotriva alergiilor) care da somnolenta, dar fetele m-au sfatuit si nu l-am folosit, sper sa gasiti o alta metoda sa rariti trezirile, te inteleg, eu sunt rea de somn, din fericire dormim ca porcii pana la 9-10 dimineata
baby_boy merci
nocom de ce nu ne vedem si noi la o plimbarica in herastrau?
kid unde esti? si tu ziceai ca facem o tura in parc
giuli de tine ce sa mai zic, de cand ma duci de nas cu intalneala
Mami de Mikul Robert Constantin
gaia.nevia spune:
mai fetelor, acuma facem si prezenta pe forum?
ce v-a apucat....
citeste fiecare cand poate, si raspunde daca are chef, daca poate raspunde ceva util, sau i se pare ca nu se poate fara raspunsul ei...
pana acum toata lumea, in majoritatea cazurilor a fost suficient de ponderata ca sa sara peste chestiile enervante, sa nu raspunda daca n-are nimic de zis numai ca sa ocupe loc si alte asemenea care nu vad ce rost ar avea...
De exemplu nu inteleg nici moarta cum vine asta: intreb ceva, nu raspunde nimeni. Revin cu intrebarea, daca ma arde, si daca nu raspunde nimeni, aia e, nu stie nimeni, sau cine stie nu-i in zona.
Ei, nu, lucrurile nu se opresc de fapt aici. Intra toata lumea care e in zona si scrie "eu nu stiu, sorry"/ vi se pare ok? Mie mi se pare pierdere de timp.
sunt fete care nu citesc niciodata din urma. Intra, dau de veste, ies, si cine stie cand mai pot intra.
Ce facem cu ele? Nu fac si ele parte din odiseea noastra? Eu zic ca da, si nu-i mare lucru ca nu-s la curent cu tot ce misca.
De exemplu, eu nu intru niciodata sa vad filme, si foarte rar vad poze. Asa vreau eu si nu mi se pare necesar sa ma justific.
Totusi am vrut azi sa intru sa vad poza Lidiei, ca sa lesin de invidie.
Nu o pot vedea. Ce sa zic... nu o pot vedea si gata. Nu vrea sa se deschida.
Conform obicei n-o sa intru niciodata sa zic mooaaa, ce poza, ce frumusete, ce minune... daca nu ma uit, ce as putea sa zic?!
In concluzie, Anamona, chiar nu inteleg de ce te-ai suparat.
Eu am citit. Am retinut ca apreciezi ideea Nausicai cu cursul de prim ajutor. Si mai departe am uitat, chiar daca am citit si restul. Nu ma simt deloc vinovata, insa...
Cand s-a readus in discutie intalneala de mari proportii, mi-am spus parerea: nu-mi place inghesuiala de bebelusi, indiferent cine o propune, pt ca mi-e frica de boli.
N-a comentat nimeni. Chiar ma bucur, sau trebuia sa ma supar?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
CD27 spune:
Hai mai Ada, dar ce noi avem bebelusi bolnavi? beyyy e gluma
lidia: www.stirileprotv.ro
Mami de Mikul Robert Constantin
anamona spune:
Lidia ca veni vorba de poze, eu nu mai pot de curiozitatea sa vad cat ai slabit, ti-am spionat pzoele de data trecuta....dar nu mi se deschid in webshots, nu poti sa le incarci si in altceva?
topicul cu bona uite aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140370&whichpage=6
Nerantula, iar nu nu s-a inteles ce am spus:
supararea a intervenit dupa ce am ridicat la fileu postarea mea intiala cu petrecerea....era acolo cu fete zambarete, va trageam de maneca....baiii ce faceti chiar nu ma cititi deloc?
m-am suparat cand am fost luata peste picior ca nu se numeste odisee si nu e aniversare, ca nu mai conteaza a cui idee e si asa mai departe
Iar atunci cand am zis sa recunoasteti ca ati gresit, ma asteptam la un "upss, Anamona" in niciun caz nu la temenele si altele asemenea...
Ada, nu e acelasi lucru cu postarile de intrebari, la stea nu am nicio pretentie de raspuns, iar cand arde obtin eu raspunsurile cumva...
cum te-ai simti tu sa propui ceva, liniste totala, vine altul propune acelasi lucru si toata lumea raspunde (nu conteaza cum, pozitiv sau negativ, conteaza ca raspunde)...pai nu te simti un pic frustrat? nu te simti ca iti pierzi timpul pe aici?
ca iti trece dupa un timp e cu totul altceva....
si apoi cum e impartasitul supararilor pe forum? nu cumva chiar era cerut odinioara? ar fi trebuit sa tin in mine supararea?
nikolici spune:
anamona nu ti inteleg scopul acestei dicutii aiurea!!!Nimeni nu te-a luat peste picior!!!Insa vorba cuiva ..nu puteam sa asteptam mereu sa fim mangaiate pe cap de catre altcineva...poate altcineva are treaba!!!
De multe ori citim si uitam sa raspundem!!!
Initiativa ta este foarte buna, crede-ma!!!Nu-ti mai face probleme ca nu te citim, ca citim, esti un user care merita citit!!!
Pace ???
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
anamona spune:
recunosc sunt data peste cap de stirile astea de la tv : odata stirea cu bona si cealalta cu bebe ce a murit in urma febrei de dupa vaccinul de 6 luni....
astea vin peste oboseala cronica si stresul de la servici.......
nu m-am suparat in adevaratul sens al cuvantului...insa cred ca am si eu o parte de vina aici ca nu mai ma exprim coerent, poate de aia nu am fost inteleasa...
am avut un hint cand am zis ca opresc aici, dar am avut mancarimi in degete.......
babytza spune:
Ada sunt pe aceeasi lungime cu ce ai scris. Imi vine sa imi iau jucariile si sa plec. Ce naiba, aici chiar e loc de scandal ??? ce se intampla ????
Am ajuns de mi-e frica uneori sa scriu si recitesc de 7 ori mesajul, si sterg si rescriu...si tot asa...ca sa am grija sa nu cumva sa jignesc pe cineva, fara intentie...Ca sa nu se interpreteze cumva gresit ce am scris eu. Pentru ca e greu sa se inteleaga mereu ce vrem sa spunem exact si e loc de interpretari , negative de cele mai multe ori, din pacate... Uneori ma gandesc ce naiba imi pierd timpul citind pagini intregi de jigniri ca apoi sa apara scuzele de rigoare ... suntem cumva la gradinita ??? Imi pare rau de multe fete, dar in ritmul asta o sa se duca naibii subiectul nostru. NU stiu daca ati observat dar in ultimul timp foarte multe fete au decis sa nu mai intre deloc aici. e pacat, dar asa vom face toate incet incet. Si nu din lipsa de timp, ci din cauza discutiilor inutile , a se citi scandaluri Asa vom pleca toate ....probabil si eu.
PS : ca sa nu se inteleaga gresit : am glumit cu filmarea, nu mi s-a intamplat , iar daca se intampla nu cred ca ma ofuscam . Era o gluma , ca doar na...suntem copii mici si ne suparam din orice.
Alt PS : acest mesaj nu se vrea a fi un anunt ca plec, deci nu imi spuneti sa nu plec. Nu plec ....inca. Ca mi-e drag rau de voi, mai ales cand e liniste si pace si ne vedem de ale noastre. Si nu ma refer doar la subiectele cu si despre copii. Mie imi plac si cele OFF Topic. ( apropos, poate nu le mai numim asa, ca sunt tot ale noastre si subiectele care nu privesc copiii; nu ne trage nimeni de mustata daca scriem si despre alte lucruri care ne macina, sau ne fac viata frumoasa )
Si un EDIT : nu fac referire la nimeni in acest mesaj, deci va rog sa nu o ia nimeni personal. Doar ca sunt dezamagita cand apar astfel de discutii aici.
Babytza si puiiValentina David
Poze
Nerantula spune:
Eu cand nu pot citi in urma, ma apuc de citit de la sfarsit la inceput, asa incat am dat de ultima ta postare si m-am simtit vizata. In plus, mesajul scris da putine indicii despre autor si starea lui de spirit, intentii, asa incat e usor sa fie receptionat gresit.
Inca o data, imi pare rau pentru situatie, dar asta nu e o scuza.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)