Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Ma bag si eu in vorba cu un sfat. Va rog sa nu dati cu pietre. Am citit ca tot vorbiti de mancare blenduita. Asa am facut si eu cu baiatul, i-am dat mereu doar totul facut la blender si am avut mari probleme cu el in al dezobisnui. Ajunsesem la 2 ani si copilul meu nu manca altceva decat piure altfel bucatile care erau mai mari incerca sa le inghita pur si simplu si sfarsea prin a vomita. Copilul meu nu stia sa mestece si nici nu-i placea gustul mancarurilor care nu erau facute la blender (normal ca au alt gust) si a fost cu ata mai greu cu cat era mai mare. Luciei insa i-am dat cat de repede posibil mancarea dor sfaramata, niciodata nu am facut la blender. chiar daca nici acum la un an n-are decat 2 dinti insa mesteca foarte bine cu gingiile, chiar totul. Cu cartea nu prea se descurca fara dinti dar restul... merge chiar si marul, ii dau o bucata in mana si incet incet, roade din el cu cei doi dintisori pana cand il da gata. Parerea mea e ca ar trebui sa incercati sa-i obinsuiti cu macare bucati cat mai repede cat sunt micuti si accepta mai usor noul, chiar daca vor manca mai putin la inceput... incet-incet se vor obisnui ei. Nu de alta, da' sa nu patiti ca mine. Daca va pare deplasat sfatul, ignorati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

300, eu nu mai sterilizez biberoanele Luciei de pe la 8 luni si nu a avut niciodata nimic din cauza asta. Le spal impreuna cu celelalte vase in masina de spalat vase deci, nimic special. Eu am intarcat-o deci... nu prea mai umblu cu lapte de mama. Sper sa te fi ajutat in vreun fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramona, eu nu mai sterilizez pompa, recipiente, tetine (ca oricum astea nu le foloseste) de la 6 luni. Si am tot pompat si am pastrat la frigider.
Zilele astea Gruia e iar in greva, nici macar supapa iaurtului nu mai functioneaza, manaca cu greu jumatate de iaurt din mai multe incercari, simplu, fara cereale. Azi n-a mancat piureul de piersica+avocado nici dimineata, nici la pranz, a mancat cu buni cateva bucatele de pepene si max 100ml de dovlecel umplut, intr-o mare sila. Si o feliuta de rosie. Mai sper diseara la inca o jumatate de iaurt, in rest tzitzi cat cuprinde. Am inceput sa iau iar stimulente de lactatie si vitamine, ca macar din laptele meu sa mai traga ceva 'seva' ...
Dar sunt zen .. pe bune, e asa bine fara tratamentul cu antibiotice!

Claudia, foarte bun sfatul tau, Gruia il urmeaza deja, atat cat poate/vrea el .. adica prefera clar bucatelele de alimente mancarii blenduite.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri! Am decis ca, pentru moment, sa continuu cu sterilizatul pompei pentru ca nu am mijloace sa o curat imediat dupa folosire si apoi laptele meu e trambalat de la serviciu acasa. Acum ca plec mai tarziu merg cu taxi deci ajung mai repede, dar uneori e posibil sa iau metroul si mi-e teama de caldura.

Azi n-am mai reusit sa ma mulg ca am tot amanat, acum ma cam strang tzitzi dar cam intr-o jumatate de ora o sa plec de-aici, speper sa nuc rap.

Oricum, nu treb a fie un obicei ca se diminueaza lapticul!!!

Inca o data, multumesc frumos pentru feedback!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramona, nu ai o gentuta frigorifica in care sa aduci lapticul acasa?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Am vazut si eu acuma filmul cu bona care batea copiii!! Tremur toata si sunt plina de nervi si ura!! Daca erau ai mei femeia aia pleca din casa mea in patru labe dintre care 3 rupte, cautandu-si dintii pe jos!!! Mama lor de nenorocite!!

Ma duc la somn ca nu mai sunt buna de nimic!

Noapte buna bobocime!!
Sasha sa fii cuminte!!! Te roooooog!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nocom,ma mir ca nu ai pierdut lapticul,ca trebuie sa fi fost stresata de situatie
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Noi am avea insa e cam mare distanta...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Si acuma zici? Nu-l poti imprumuta pentru nora'ta, sa isi aminteasca de ginerica cand sunteti in concediu.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Nu vreau sa comentez in nici un fel despre bona imbecila, pt ca eu exact ca ea am viziunea bonelor in general.Pls NO OFENSE!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

300 eu nu sterilizez pompa decat cam o data pe saptamana. laptele il transport in geanta termoizolanta, ajung cu el rece acasa.
De 3 luni de cansd am inceput serviciul nu am avut probleme cu lapticul si nici cu Tzuki.

Nici eu nu spal pompa dupa folosire, o sterg in schimb cu un servetel antibacterian.....

Mergi la inceput