Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mama Nocom ce intamplare, brrrr...

Lumi lasa ca ne-am certat noi destul, nu ne mai certa si tu .

Dya n-o sa fac niciun vaccin care nu e pe lista obligatorie. ROR este? Legat de autism, unele vaccinuri dau efecte secundar la foarte putine persoane, dar cred ca e nevoie de putin mai mult sa provoci autismul, de exemplu sa te nasti asa. Parerea mea, insa sa stii ca nici eu nu mai stiu ce sa mai cred la cate am mai auzit pe tema asta.

Carla

edit (adica al treilea buton din dreapta mesajului ca am gresit in PM cate Carla): Nerantula a scris Xor mai devreme cu vreo 2-3 pagini ca merge si ea in Mamaia. Citea din urma, spune ea.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

buna ziua tuturor!
Eu sunt in urma taaaree cu cititul...adica acum am citit postul Nerantulei cu Mamaia si m-am grabit sa raspund NOIII suntem in Mamaia de pe 2 august!!!!
mai citesc si revin

Yupiiii! La ce hotel, unde mergeti la plaja? Ce bine, ne adoptati si pe noi?

Ramona

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Fetelor, care stiti si sunteti pe faza am nevoie de ajutor REPEDE.

Urmeaza sa ma mulg si am uitat sa fierb pompa, am spalat-o cu detergent si am invelit-o cum fac de obicei. Cat e de periculos sa pastrez lapte muls asa pentru bebe?

Voi sterilizati mereu pompa? Eu pana acum asa am facut...

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ramo, eu nu prea vad diferenta intre pompa de muls si alte dispozitive pentru bebe(gen canute cu supape si altele asemenea).Adica atata timp cat pe alea nu le sterilizezi nu stiu de ce ai steriliza mereu pompa....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

300 nu m-am mai muls decand avea Luca 3luni si nici nu stiu cat lapte mai am,dar pe zi cauta singur titica inainte de culcare(nu doarme fara),oricum mersi mult pt sfaturi.Luca apa bea cu canita numai lapticul de seara cu biberonul ii pun si putine cereale...dar eu sunt tot timpul la cheremul lui...ms

Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw

Mergi la inceput

pai tzitziri ma gandeam ca laptele ala il tin la muca in congelator, apoi ma intorc cu el acasa, in termos de bibe. Ma gandeam sa nu fie mediu propice microbilor... ca citisem undeva ca laptele este un mediu in care se acumuleaza repede crocobauri.

Dar it makes a point ce ai spus tu. Mi-e mila sa arunc laptele, iti imaginezi cata munca si stradanie aruncata in chiuveta...

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Ramo, eu zic doar cum mi se pare mie logic.
Ca si iaurtul de exemplu il tin in frigi in recipientele Avent spalate pur si simplu cu detergent...si tot lactat e....desi nu 'de mami'.
Nu stiu daca fac atatia crocobauri la frigi...adica daca facem analogie cu alte lactate mai putin 'pretioase' ca laptele de mami nu m-as complica sa sterilizez de fiecare data.
E strict parerea mea..ca recunosc ca nu am mai folosit pompa de la 2 luni si cu atat mai putin sa o sterilizez

Mergi la inceput

e lasa valy ca din 7 august o sa fiu iar cu bebelina non-stop, asta cu munca e un fel de obligatie - ma rog o rugaminte greu de refuzat.

Laptic ai cat suge Luca; daca suge mai mult, faci mai mult, daca suge mai putin, faci mai putin.

Eu una simt cand curge laptele (let-down) si cand ma plictisesc ii numar inghititurile, deci cam stiu cand mananca si cat. Anda a trecut ft greu pe mancare solida, avem noi aici un club al bebeilor "mancaciosi".

Nerantula voi ce n-ati mai mancat azi? Vreau sa iti spun ca Anda papa cu buni dar in we cand am fost cu ea a mancat relativ prost, numai legume cam trei sferturi de borcanel, consistentza asa si asa... crema. SI eu nu am avut niciodata supapa iaurtului, pana la buni anda nu a acceptat decat iaurt humana, de-ala dulce. O data i l-am amestecat pe-ala cu banana si papaya si l-am mancat eu :))

Tu zici ca nici cu mama ta nu se prezinta mai bine. Ti-o trimit pe buni a noastra? Deja ii da si bucatele, adica blenduieste mai putin mancarea. Eu nu ma mai bag in ce-i face/da ea, dar nu vrea sa ii dea ou, ca eu nu ii dau galbenus moale si ea i-ar fi data sa si cand n-am cazut de acord a ramans ca ii dau oul eu. Cand, habar n-am .

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

tzitziri bine ai revenit!!! Sau mi s-a parut mie ca ai lipsit...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Nocom, eu citesc mereu forumul...adica sunt la zi.Dar nu am mai scris.In rest sunt la curent cu tot ce misca

Mergi la inceput