Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)
Raspunsuri - Pagina 14
ratonelu spune:
Nerantula si voi sunteti pe varianta Infanrix? super...ca sa ma tii si pe mine la curte...ca io-s vesnic in ceata.
deci la 1 an ii facem infanrixu' si ii mai facem si alt vaccin?
va rog sa nu va suparati pe mine, sa aveti rabdare si sa ma luati ca atare:adik bomba!

piolica spune:
Si Elsa are tot Priorix prescris de pediatru pt vaccinul la 1 an, insa Infanrix nu va mai avea, pe schema de aici am terminat cu el la 6 luni. In schimb are rapelul de la Prevenar.
Mamica fericita de bebelina Elsa
ratonelu spune:
sa ma tii la "curent"...
sau sa-mi cumperi o curte, Nerantula, cum vrei tu
ma scuzati.tastez repede si n-am gasit butonu indicat de ram, normal
v-am pupat
au venit baietii
(ps...ram, trimite-mi pe pm un manual...de utilizat pc-ul, varianta pt....bombe nucleare! )
o seara bestiala!
nikolici spune:
nerantula singura pe plaja cu Gruia???Cum vien asta???Te duci singura???Ia ne si pe noi
!Dau muntele pentru mare!!!Cine vrea?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
In alta oridine de idei...care are de dat-imprumutat un premergator???
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
dyanira sa-ti raspund si eu la intrebari...
1.noua dr ne-a trecut in schema urmatoarele: la 1 an Infanrix si la 1 an si 2 luni Priorix si Achib - Hiberix, 1 an si 4 luni Varil-Rix
2. Nu am facut pana acum, dar cred ca poti face paste(fusilii) cu branza de vaca, sau paste cu cascaval si ou la cuptor
3. E nevoie neaprata de umbrela pe plaja, soarele este fff puternic. Sunt multe plaje care inchiriaza sezlonguri cu umbrele,nu are rost sa te cari tu cu una. Inchiriatul nu costa mult si te scuteste de problema depozitarii si caratului ei...
4. Noua dr ne-a zis sa ne spalam numai cu apa pana dupa 1 an, dar cum Tudor are deja ff multi dintisori s-ar putea sa trebuiasca sa va spalati si cu pasta.. La Matei am inceput cu pasta Oral B speciala pt copii cu gust de fructe ceva.. nu mentol!(se gaseste in orice magazin, supermarket, hipermarket) Cred ca problema la ei este ca o inghit de aceea nu trebuie inceput cu pasta prea devreme...
Cat priveste puiul cu sos de vin, recunosc ca nu eu fac smecheria ci sotul.... El este pasionat de gatit delicatesuri, eu fac mancarea de zi cu zi... O sa-l intreb deseara si iti scriu. Sper sa nu uit iar!!!
Pupici
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici nerantula singura pe plaja cu Gruia???Cum vien asta???Te duci singura???Ia ne si pe noi |
Io vreau, io vreau la munte si nu la mare! Insa treaba e asa: sotul e in delegatie la Constanta 1 saptamana si ne lipim si noi de el, astfel incat nu ne mai costa cazarea in Constanta, iar la plaja cred ca mergem in Mamaia, ca in Constanta nu stiu unde .. insa voi fi doar eu cu Gruia in timpul zilei, ca tati e la munca

Carla, te-as tine cu placere la curte, insa nu e! Pana atunci, te tin la curent, dupa ce ma actualizez si eu, ca nu am mai studiat subectul cu vaccinurile
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
Nerantula spune:
Urmeaza acum la Realitatea marturia mamei care a denuntat bona!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui c.valy Nu 300 ala i l-am bagat din prostia mea mi se parea ca nu se satura ,ca nu mananca asa cum as vrea si asta e de acuma nu il mai pot scoate ca sa obisnuit cu el,de nu il dau nu adoarmeLuca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw |
da-i o vreme lapte muls cu tetina de 0+ daca mai vrei sa i-l scoti. Probabil trecuserati printr-un puseu de crestere daca aveai impresia ca nu se satura. Dureaza cateva zile si la sfarsit ai mai mult laptic.
Intr-un fel e bine asa ca macar iti bea lapte, fi-mea abia inghite 40 ml din pahar, sau 60ml amestecat gros cu cereale. Din biceron bea apa dar nu concepe sa vada alb in el... E drept ca are tetina mica dar apa cum bea in cazul asta??
Ma rog, recupereaza ea cand ajung acasa si pana plec la munca are tzitzi exclusiv.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...