Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)
Raspunsuri - Pagina 13
c.valy spune:
S-a inecat cand sugea la san, am batut-o usor pe spate..nu s-a deznecat, mai tare... mai tare.... ea nimic, se albise toata la fata, buzele se invineteau si isi dadea ochii peste cap iar capul ii cadea pe spate.... Eu o loveam cu disperare in spate si strigam la ea sa-si revina. Saraca mama m-a auzit de jos cum urlam la fata si a venit in fuga la noi in camera, mi-a luat fata din mana, a intorso cu capul in jos si a apasat-o pe torace, pana a scuipat laptele afara..... A fost ingrozitor!!!! Cred ca am inbatranit cu 10 ani in minutele acelea!!!
Problema a continuat, si la fiecare supt Daria se ineca si eu eram disparata ca nu mai vreau sa-i dau sa suga ca imi moare copilul in brate. Ma gandeam ca decat un copil hranit natural dar mort la 1 luna mai bine un copil sanatos crescut cu lapte praf.... Nu m-au lasat mama si sotul sa ma opresc dinalaptat insa cand sugea Daria era mereu cineva langa mine sa ma ajute s-o salvez... Abia pe la 2 luni a incetat sa se mai inece...Offffff
Prin ce ati trecut...imi pare rau dar cum se zice totul e bine cand se termina cu bine
uite acum ai o fata mare si frumoasa sa-ti traeasca si sa fie sanatosa
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
dyanira spune:
Tot am zis ca am timp sa citesc din urma dar nu prea am asa ca o sa pun intrebarile mele poate imi raspunde cineva:
1.La 1 an faceti si ROR in acelasi timp?Ce parere aveti de faptul ca ar putea produce autism???
2. As vrea o reteta de paste pt bebei si sa imi spuneti ce paste folositi pt ei??
3. E nevoie de umbrela pe plaja si daca da de care ati folosit?
4. Ce pasta de dinti se poate folosi pt bebe???
Mai vroiam sa mai intreb ceva dar ma lasa memoria deh un singur neuron
Revin daca imi aduc aminte...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom ratonelu Clinica este Medsana din Primaverii Si mai ramasesem datoare la tine cu o poveste.. mai intrebat cum era sa moara Daria cand avea 10 zile.. S-a inecat cand sugea la san, am batut-o usor pe spate..nu s-a deznecat, mai tare... mai tare.... ea nimic, se albise toata la fata, buzele se invineteau si isi dadea ochii peste cap iar capul ii cadea pe spate.... Eu o loveam cu disperare in spate si strigam la ea sa-si revina. Saraca mama m-a auzit de jos cum urlam la fata si a venit in fuga la noi in camera, mi-a luat fata din mana, a intorso cu capul in jos si a apasat-o pe torace, pana a scuipat laptele afara..... A fost ingrozitor!!!! Cred ca am inbatranit cu 10 ani in minutele acelea!!! Problema a continuat, si la fiecare supt Daria se ineca si eu eram disparata ca nu mai vreau sa-i dau sa suga ca imi moare copilul in brate. Ma gandeam ca decat un copil hranit natural dar mort la 1 luna mai bine un copil sanatos crescut cu lapte praf.... Nu m-au lasat mama si sotul sa ma opresc dinalaptat insa cand sugea Daria era mereu cineva langa mine sa ma ajute s-o salvez... Abia pe la 2 luni a incetat sa se mai inece...Offffff mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA slabesc cu superdieta |
Inteleg cum e eu am patit ceva asemanator cu Andrei dar era mult mai mare vreo 8 luni cu portocala noroc cu sotul.
M-ai uita cu reteta de pui cu sos de vin

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ratonelu spune:
lumi, ce fac tradatorii?
nikolici,
mai stai, nenica, mult la munte?..nu v-ati plictisit?
dyanira: 1. nu stiu ce e ROR;2 eu i-am facut si fideluta+lapte si melcisori+lapte...dar o sa arunce fetele cu rosii, stiu.4.
ce e aia pasta de dinti?de fapt , ce sutn aia "dintii"?
300 spune:
citat din mesajul lui ratonelu am vrut sa scriu"rog o inimioara"...nu ma refeream la rox..![]() carla,mami de putoiu sasha |
Carlito, iti poti edita mesajele daca esti logata. Unde apar iconitele alea de PM, Email, etc, apare si unul cu creion (e al doilea).

de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nerantula spune:
Diana,
1. noi nu vom face ROR-ul (sper ca nu e obligatoriu), printre altele si din cauza suspiciunii de autism.
2.paste nu am facut, inca arunc altele acum.
3.consider umbrela de plaja indispensabila, insa sunt deja pe plaja de inchiriat, ma voi orienta catre una cat mai opaca si acoperitoare.
4. exista pasta de dinti Lacalut pentru copii, insa eu nu-mi pot imagina procesul, eu abia reusesc sa ma uit in gura lui Gruia daca il tin cu capul in jos, nu stiu cum si ce as face cu pasta de dinti
Carla, eu te citesc aici, ma amuzi teribil, insa umorul meu e prea timid sa-l postez 
Deci nu e nimeni saptamana viitoare la Mamaia / Constanta? O sa fiu singura cu Gruia pe plaja? ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
dyanira spune:
ROR e vaccinul atirujeloic, rubeolic etc
Nerantula din pacate e obligatoriu
Asa mi-a zis dr.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui dyanira ROR e vaccinul atirujeloic, rubeolic etc Nerantula din pacate e obligatoriu Asa mi-a zis dr. |
Atunci probabil vom face Priorix (varianta privata), ROR sigur nu. Si nu o data cu Infanrixul de la 1 an.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
ratonelu spune:
multumesc, Dyanira. Eu sunt bomba, nici nu stiu, noi suntem pe schema INFANRIX...cum si in ce fel...
Nerantula, deci stai acolo..camuflata, ha? ghini!
noi suntem sapt..cealalta la mare, dar nu in Mamaia(de fapt nu stiu unde exact
)...poate te razgandesti si mergi sapt care incepe pe 10.08...si venim si te vizitam la plaja in Mamaia...

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)