Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Tzuki are in continuare doar 2 mese mai klumea;
cereale cu laptele meu - 100g
legume de tot felul cu carnita - 80g + 50-50 ml de supa zeama
- fructe seara - subtire vreo 40g, in ultimele 2 zile - 2 lingurite

nici nu stiu cum as putea sa diversific mai mult, astept sugestii care sa tina cont de :

- e alergica la laptele de vaca - deci interzis iaurt si branzica
- de la o lingurita de unt in legume, a fost deranjata la stomac o saptamana
- de la 1/4 de galbenus tare de ou a facut bubite

Tzuki are acum vreo 7.5kg la 9 luni si 72 cm.
Mai intretine careva tabelul de pe yahoo?
Suntem cei mai mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

readuc in discutie subiectul caini vagabonzi care ataca oameni, mama era mai sa fie linsata acum 2 zile, pe langa bloc, in timp ce era cu Mikul in carutz, au venit vreo 4 caini, ei ii este foarte frica de caini si a inceput sa tipe dupa ajutor, au mai venit cativa caini (e o haita de vreo 10-12 in zona), ia lumea statea si se uita ca la circ cum erau sa fie mancati de caini, nu mai avea baterie la telefon era disperata, din fericire un om sarman (sa-i dea DD sanatate) i-a salavat
acum sa va zic si de ce am readus in discutie: mama a sunat a 2 zi la primarie, au zis sa sune la politie, politia a zis ca nu se ocupa cu asa ceva, sa sune la primarie, dupa nspe mii de telefoane intre politie si primarie, de la primarie i-a zis sa faca ce vrea si sa-i lase in pace, sa omoare cainii daca vrea ca ei nu se ocupa
intr-un final a obtinut de la un politist de pe strada (de la circulatie) un numar de la politia animalelor care cica s-ar ocupa de adunarea cainilor, dar numai daca lumea este acord

maine o sa fac si eu rost de numar si o sa-l postez poate aveti nevoie si poate daca suna mai multa lumea sa iau totusi masuri, inainte sa ne manance cainii pe strada

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Nu vreau sa comentez in nici un fel despre bona imbecila, pt ca eu exact ca ea am viziunea bonelor in general.Pls NO OFENSE!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

e o atitudine total normala de parinte si eu eram asa, insa am dat peste o femeie extraordinara, este foarte blanda si s-a atasat foarte mult de tzuki.

iti doresc sa scapi si tu de mentalitatea asta, mai ales ca poate nu vei sta toata viata cu Karina acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom vai de capul meu ce intamplare Bine ca a fost cineva cu tine.Am patit si eu asa cu Valentina si imi aduc aminte cat de speriata am fost multa vreme ...si ea se invinetise toata atunci saracutza

Dya eu sunt pe varianta de stat la vaccin si vom face ROR. Am auzit si eu de ca are efecte secundare si voi mai citi sa vad daca existe alte variante. Daca nu , il vom face pe asta.
Pestele il fac ori la steamer cu diferite legume, ori la cuptor in folie tot cu legume. saptamana viitoare vreau sa ii fac legumele la steamer si pestele pe gratar. Are cu totul alt gust si miros, voi ncerca si asa. Ca legume ii pun de obicei cartof, rosie, dovlecel sau brocoli. Si pun si putin usturoi, patrunjel si condimente ii pun oregano si busuioc.
Paste am unele fffff mici , mai mici decat bobul de orez, dar nu se gasesc la noi. Dar poti incerca cu stelute de la Barilla sau melcisori daca papa bucati asa mari.
Pasta de dinti nu folosesc inca. Nici periuta nu o baga inca in seama. O baga in gura , dar numai daca are capacul pus
La plaja l-am tinut sub umbrela mare de acolo si in carut cand a dormit.

Ramo nici David nu mananca ou. Nu i-am mai dat de mai mult deo luna. Si nu pentru ca nu ii place, ci pentru ca mancarea fara carnita nu ii place. Si cum nu pot inca sa ii dau si carne si ou in aceeasi zi, am zis pauza de ou pana pe la un an. Prefer sa pape 250 legume cu carne decat 50 mamaliguta cu ou sau cartofior cu ou si smantana. Gresesc foarte tare ca nu ii dau ou ???

Tzitziri

Claudia am inceput si eu procesul de trecere la bucatele Si am vazut ca papa mai putin la inceput, dar acum a inceput sa se dea pe brazda Momentan il pacalesc cu o parte pasat fin si amestecat cu bucatele SI merge Exact ce spui tu mi-au mai spus niste mamici ca au patit. Cu cat amani mai mult momentul trecerii cu atat va fi mai greu sa accepte schimbarea.

Azi am cumparat un mop cu aburi. Imi place ce treaba face . Sunt multumita de el. E bun pentru covor, gresie, parchet si linoleu. Ce m-a incantat cel mai tare la el este ca distruge bacteriile si acarienii datorita temperaturii foarte mare. Si nu a fost nici foarte scump. De la Tele Shoping.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

babytza, vreau si eu mop cu aburi, cat a costat? Lasa ud pe jos? Ce fel de solutie poti folosi? Asta una la mana, a doua - mai ai linkul de la pepenasi cu retete de la Sun?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

readuc in discutie subiectul caini vagabonzi care ataca oameni, mama era mai sa fie linsata acum 2 zile, pe langa bloc, in timp ce era cu Mikul in carutz, au venit vreo 4 caini, ei ii este foarte frica de caini si a inceput sa tipe dupa ajutor, au mai venit cativa caini (e o haita de vreo 10-12 in zona), ia lumea statea si se uita ca la circ cum erau sa fie mancati de caini, nu mai avea baterie la telefon era disperata, din fericire un om sarman (sa-i dea DD sanatate) i-a salavat
acum sa va zic si de ce am readus in discutie: mama a sunat a 2 zi la primarie, au zis sa sune la politie, politia a zis ca nu se ocupa cu asa ceva, sa sune la primarie, dupa nspe mii de telefoane intre politie si primarie, de la primarie i-a zis sa faca ce vrea si sa-i lase in pace, sa omoare cainii daca vrea ca ei nu se ocupa
intr-un final a obtinut de la un politist de pe strada (de la circulatie) un numar de la politia animalelor care cica s-ar ocupa de adunarea cainilor, dar numai daca lumea este acord

maine o sa fac si eu rost de numar si o sa-l postez poate aveti nevoie si poate daca suna mai multa lumea sa iau totusi masuri, inainte sa ne manance cainii pe strada

uite aici gasesti numar de telefon si alte informatii
http://www.asa-bucuresti.ro/asa/date_contact.php

dar pana nu ne schimbam noi mentalitatea imi e teama ca problema va persista mult si bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

nerantula am un termos de biberon si mentine temperatura rezonabil.

a propos de stimulente de lactatie, eu am vazut ca la mine a dat roade increderea ca am lapte si mancarea gatita (cand bag semipreparate cateva zile se cunoaste).

babytza nu cred ca are ceva oul sau lipsa lor, atata ca mie imi plac teribil ochiurile moi si gandesc subiectiv.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Nu vreau sa comentez in nici un fel despre bona imbecila, pt ca eu exact ca ea am viziunea bonelor in general.Pls NO OFENSE!

e o atitudine total normala de parinte si eu eram asa, insa am dat peste o femeie extraordinara, este foarte blanda si s-a atasat foarte mult de tzuki.

iti doresc sa scapi si tu de mentalitatea asta, mai ales ca poate nu vei sta toata viata cu Karina acasa

Nu o sa-mi iau bona in casa...mentalitatea nu mi-o poate schimba nimeni deocamdata si nu , nu am sa stau TOATA viatza acasa cu K.Mai am rude si cunostiinte care sper sa fie la inaltimea asteptarilor mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mopul a fost 230 ron (daca il iei din magazin , daca faci comanda e 290) Sunt in magazinul Victoria , parter.
Pe covor s-a uscat de tot in 20 minute,dar nu il uda rau e doar putin umed , pe gresie imediat, iar parchetul depinde. Unde il am lacuit s-a uscat in cateva minute, unde nu e lacuit mai greu.

Linkul e aici

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

merci mult anamona o sa sun maine, sper sa faca ceva cu ei, chiar sunt prea multi si agresivi si nu e normal ca cei de la primarie sa indemne lumea sa-i omoare numai ca sa fie lasati in pace
totusi am impresia ca li s-a dat drumul de pe undeva ca prea s-au inmultit din senin si sunt ditamai caini nu puiuti

Mergi la inceput